به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، محمد بایندریان در گفتگوی تلفنی با رادیو اقتصاد به تشریح عوامل قطع بیمه بیکاری پرداخت.
وی افزود: اشتغال مجدد به کار موجب قطع بیمه بیکاری می شود و فرد در این صورت مکلف است ظرف ١٥ روز ازآغاز اشتغال، موضوع را به اداره کار و شعبه تامین اجتماعی اطلاع دهد.
بایندریان، عدم شرکت در کلاسهای آموزشی فنی و حرفه ای را از دیگر عوامل قطع بیمه بیکاری عنوان و خاطر نشان کرد: اگر مقرری بگیر بدون عذر موجه از حضور در کلاس های آموزشی خودداری کند، مقرری بیمه بیکاری فرد قطع می شود.
وی ، عدم پذیرش شغل پیشنهادی را از دیگر عوامل قطع بیمه بیکاری اعلام کرد و گفت: در صورتی که فرد در حین دریافت بیمه بیکاری حائز شرایط دریافت مستمری بازنشستگی و ازکارافتادگی شود بیمه بیکاری قطع و مستمری برای فرد برقرار می شود.
رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی افزود: به غیر از موارد فوق، بیمه بیکاری فرد واجد شرایط تا زمان مقرر پرداخت می شود.
بایندریان افزود: به استناد ماده ١٧ آیین نامه اجرایی قانون بیمه بیکاری، به سازمان تامین اجتماعی اجازه داده شده است که اشتغال مقرری بگیران بیمه بیکاری را بررسی کند و بازرسان این سازمان به منظور اطلاع از این موضوع، به محل سکونت افراد مراجعه می کنند.
وی تصریح کرد: با یکبار عدم حضور مقرری بگیر در منزل به هنگام مراجعه بازرسان سازمان تامین اجتماعی، بیمه بیکاری قطع نمی شود بلکه در صورتی که بازرس در ساعات و روزهای مختلف به منزل مقرری بگیر مراجعه و فرد حضور نداشته باشد بیمه بیکاری به صورت موقت قطع می شود تا زمینه بازرسی مشترک با اداره کار فراهم تا وضعیت مشخص شود.
بایندریان اظهار داشت: در صورتی که فرد هنگام مراجعه بازرسان سازمان تامین اجتماعی به منزل حضور نداشته باشد بیمه شده می تواند به شعبه مراجعه و دلایل عدم حضور خود را اعلام تا موضوع بررسی شود.
رئیس گروه بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی گفت: طبق قانون، مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جزو سابقه پرداخت حق بیمه محسوب می شود.