کد خبر: ۵۳۷۱۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۷
نماینده برنامه جهانی غذا در ایران با اشاره به فروش نقاشی‌ کودکان مهاجر افغانستانی در جهت ایجاد انگیزه‌ای برای ساختن و داشتن آینده‌ای بهتر برای آنها گفت: البته اجرای این برنامه بدون حامیان آن امکان‌پذیر نبود چراکه بودجه ما فقط از همین کمک‌های داوطلبانه است.
نماینده برنامه جهانی غذا در ایران: بودجه ما فقط از کمک‌های داوطلبانه استنگار گرامی، نماینده برنامه جهانی غذا در ایران  در مراسم بزرگداشت سی‌امین سال حضور سازمان برنامه جهانی غذا اظهارداشت: ما هر سال روز جهانی غذا را گرامی می‌داریم. برای این روز جای جشنی وجود ندارد مگر اینکه روزی گرسنگی در سراسر جهان ریشه‌کن شود، اما این بار و امسال می‌خواهیم این روز را جشن بگیریم چون طی این 30 سال کوشیدیم که زندگی بهتری برای مهاجران افغانستانی فراهم کنیم تا در کنار تمام مشکلاتی که دارند دست‌کم دغدغه غذای خود را نداشته باشند.
وی افزود: همین نقاشی‌هایی که از کودکان این خانواده‌ها از سراسر کشور گردآوری شد می‌تواند انگیزه‌ای برای این کودکان برای ساختن و داشتن آینده‌ای بهتر باشد البته اجرای این برنامه بدون حامیان آن امکان‌پذیر نبود و باید از آنها قدردانی کرد.
نماینده برنامه جهانی غذا در ایران ادامه داد:  مهم‌ترین حامی ما در برگزاری این مراسم و نیز برگزاری مسابقه نقاشی شرکت نوونوردیسک بود که بدون حمایت مالی آنها این کار میسر نبود، چراکه بودجه ما فقط از همین کمک‌های داوطلبانه است و کمک‌های کشورهایی مثل آلمان، کره جنوبی، چین و چند کشور دیگر همیشه صرف غذا می‌شود و قطعا برای چنین کارهایی به کمک‌های مالی نظیر آنچه که نوونوردیسک در اختیار ما قرار داد، نیاز وجود دارد.
گرامی  یادآور شد: در مراسم بزرگداشت سی‌امین سال حضور سازمان برنامه جهانی غذا  با نمایشگاهی متشکل از 30 نقاشی اثر کودکان مهاجر افغانستانی از سرتاسر ایران همراه بود که هریک به قیمت پایه 400هزار تومان در معرض نمایش و فروش گذاشته شده‌بودند و در پایان مراسم شرکت نوونوردیسک یکی از دو داوطلب خرید 12 نقاشی باقیمانده شد.
دکتر اکتای، مدیر بخش علمی شرکت نوونوردیسک نیز در ادامه سی‌امین سال حضور سازمان برنامه جهانی غذا درایران اظهارداشت: بنیان‌گذار نوونوردیسک کسی بود که تولید انبوه انسولین را نخستین‌بار به‌خاطر همسرش که بیمار دیابتیک بود آغاز کرد و از این رو می‌گویم که این شرکت بر اساس عشق به وجود آمد و از آن روز تا کنون همواره این شرکت، بخشی از بودجه خود را به‌عنوان رسالت و وظیفه اجتماعی خود در اختیار NGOها و سازمان‌های خیریه قرار می‌دهد.
همچنین فرزانه شکیبافر، مدیر بخش آموزش نوونوردیسک پارس در ایران  گفت: نوونوردیسک از طریق تیم بخش‌ آموزش خود در سراسر ایران اعم از شهر و روستا برنامه‌های آموزشی و حمایتی  رایگانی را برای پیشگیری و درمان دیابت انجام می‌دهد بدون اینکه نامی از نوونوردیسک برده‌شود.
وی افزود: این شرکت بزرگ داروسازی در جاهای محدودی از دنیا اقدام به ساخت کارخانه کرده‌است و اکنون ایران به‌عنوان هفتمین کشور، کارخانه تولید انسولین این شرکت را که از بهترین تولیدات انسولین جهان محسوب می‌شود در دست احداث دارد.
 گفتنی است؛  عواید فروش این تابلوها به نقاشان کوچکی که خالق این آثار هستند، تعلق می‌گیرد. این 30 نقاشی از میان ۶ هزار هزار نقاشی که از سراسر ایران توسط این کودکان مهاجر افغانستانی با مدادشمعی طراحی شده‌بودند به رای هیئت داوران که تنی چند از هنرمندان و چهرههای سرشناس کشورمان ازجمله ‌ویشکا آسایش، لیلی رشیدی، سحر دولتشاهی، سید غلامرضا کاظمی دینان بودند، انتخاب شد و به این نمایشگاه راه یافتند.
تقدیر از حامیان و بانیان این رویداد و رونمایی از تمبر یادبود سی‌سالگی حضور سازمان برنامه جهانی غذا در ایران از دیگر بخش‌های این مراسم بود همچنین این رویداد با اجرای زنده علیرضا عصار همراه بود.


نام:
ایمیل:
* نظر: