به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه وی در گفتوگو با خبرنگار افق بیمه اظهار داشت: بررسی بازخوردها و نتایج برگزاری بیست و چهارمین همایش ملی بیمه و توسعه در سال جاری گویای این حقیقت است که دستاوردهای این همایش از ابعاد مختلف، متمایز و قابل اعتنا است.
وی گفت موضوع همایش امسال با توجه به چالشهای روز جامعه پیرامون حوادث طبیعی مثل زلزله و سیل و همچنین حوادثی با منشأ انسانی نظیر حادثه ساختمان پلاسکو، پتروشیمی بوعلی، پالایشگاه تهران و قطار سمنان انتخاب و دنبال شد که از ویژگیهای متمایز همایش امسال میتوان به حضور مقامات ارشد مرتبط با موضوع همایش در سخنرانیهای افتتاحیه اشاره کرد.
وی همچنین به طرح صریح نقطه نظرات و دیدگاههای این مقامات در برنامه افتتاحیه اشاره کرد و گفت: این موضوع نشان از درک دقیق و صحیح چالشها و ضروریات جامعه در حوزه مدیریت ریسک دارد.
وی در توضیح جزئیات بیشتر افزود: نکاتی نظیر ابعاد وسیع و متنوع بحرانهای طبیعی و انسانی و نقش صنعت بیمه در حل بخشی از این بحرانها و مسایل، همچنین مباحثی که در زمینه ضرورت اهتمام به صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی ساختمان، اهمیت رفع موانع قانونی از سوی نهادهای تصمیمگیرنده نظیر مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، اعلام آمادگی مجلس برای کمک به عملیاتی شدن مأموریتهای صندوق، پیگیری موضوع معافیت صنعت بیمه از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده، طرح موضوع هزینهدار کردن رانندگی پرریسک، پیاده سازی الزامات حاکمیت شرکتی در صنعت بیمه، استفاده هرچه بیشتر از محصولات بیمه ای جهت پوشش ریسک های حوزه مدیریت شهری، پرریسک بودن حوزه نفت و گاز و پتروشیمی و در نهایت اهمیت کمک بیمهها به پوشش ریسک در این حوزه ها و شناسایی دقیق ریسکهای این حوزه ها از طریق نشستهای کارشناسی مشترک، از جمله مباحث مطرح از سوی سخنرانان کلیدی همایش بود.
دبیر همایش بیمه و توسعه در تشریح ابعاد علمی این همایش نیز خاطر نشان ساخت: انتخاب صحیح مقالات از ابعاد علمی و کاربردی نکته دیگری است که لازم است بر آن تأکید نمود.
صفری در این زمینه اظهار داشت: استقبالی که از مقالات ارائه شده در پنلهای این همایش به عمل آمد قابل توجه بود. به ویژه آنکه دیالوگهای ایجاد شده میان حاضران و اعضای پنل کمک نمود تا ایدهها و دیدگاههای نو و کاربردی را با تضارب آراء در سخنرانیهای 5 پنل تخصصی این همایش شاهد باشیم.
وی با اشاره به ترکیب متنوع سخنرانان از دستگاه مختلف اجرایی و مرتبط با حوزههای ریسک گفت: همایش امسال عمدتاً همایش بیمهگزاران بود و بیمهگزاران به ویژه بیمهگزاران بزرگ و پرریسک در حوزههای نفت، راه و حملونقل، ساختمان، کشاورزی، سلامت، دیدگاهها و انتظارات و خواستههای خود را از صنعت بیمه بیان داشتند.
دکتر صفری در پاسخ به چگونگی تحقق اهداف همایش 24 اظهار داشت: همانطور که در کنفرانس خبری پیش از همایش مطرح شد، زمینهسازی برای برقراری ارتباط صنعت با دانشگاه از اهداف این همایش بود که خوشبختانه با مشارکت دانشگاه و صنعت بیمه شاهد ارائه مقالاتی بودیم که ارزشهای کاربردی آنها قابل توجه است.
وی افزود: خوشبختانه در همین زمینه شاهد دستور مکتوب رئیس کل بیمه مرکزی بعد از همایش مبنی بر تشکیل کمیتهای به منظور بررسی و اجرایی کردن پیشنهادات سخنرانان و مقامات اجرایی و تقنینی و همچنین استادان و کارشناسان ارائه دهنده مقالات هستیم.
رئیس پژوهشکده بیمه در زمینه بازخوردهای مختلفی که از این همایش دریافت شده است نیز اظهار داشت خوشبختانه این همایش مسیر خود را به درستی طی میکند و تلاش ما بر آن است که در روز ملی بیمه مهمترین نیازها، خواستهها، الزامات، چالشها و انتظارات از صنعت بیمه را شناسایی و مطرح نماییم. این بدان معنی است که دستاندرکاران این همایش با پرهیز از تشریفات متداول، به دنبال دستیابی به اهداف صنعت از طریق مشارکت فعال تمامی مخاطبان خود هستند.
وی خاطرنشان کرد بر همین اساس از پیشنهادهای کاربردی و نقدهای دلسوزانه سخنرانان و دستاندرکاران به خوبی استقبال خواهد شد.