علي اشرف افخمي كه با پايگاه خبري بانك صنعت و معدن گفتگو كرده است با تبيين سياست هاي اين بانك براي فروش بنگاه هاي تحت پوشش گفت: اين بانك توسعه اي به لحاظ ماهيت فعاليتش چندان به دنبال بنگاه داري نبوده است و بنگاه هاي تحت پوشش اين بانك در شرايطي خاص به ما واگذار شده است.
افخمي با اشاره به اینکه شرکت های زیرمجموعه این بانک در مقایسه با سایر بانک های کشور بسیار اندک است، خاطرنشان ساخت: اجراي سياست واگذاري بنگاه هاي بانك از سال 92 آغاز شده است و طي اين مدت تعداد زيادي از بنگاه هاي تحت پوشش نيز واگذار شده است اما واگذاري شركت سرمايه گذاري بانك صنعت و معدن به دليل وضعيت خاص و موفقيت آميزي كه در این مقطع زمانی داشته بيشتر مورد توجه قرار گرفته است.
مديرعامل بانك صنعت و معدن افزود: برخي از مقررات را شايد بتوان عامل كندشدن واگذاري ها قلمداد نمود لکن بانک هرگز تمايلي به داشتن اين بنگاه ها نداشته و بیشتر علاقمند به توسعه ظرفیت بانکداری و افزایش تعاملات بین المللی بوده و هستیم.
افخمي در خصوص واگذاري شركت سرمايه گذاري صنعت و معدن گفت: اين شركت يكي از شركت هاي موفق و سودآور بانك در زمينه فعاليت هاي بورسي و اقتصادي بوده است و در ادامه سياست هاي واگذاري و تاكيد دولت و جناب آقاي كرباسيان وزير محترم امور اقتصادي و دارايي، موفق شدیم با شناسايي خريداران اهليت دار، از طريق بورس 51 درصد از سهام اين شركت را در روز 24 بهمن ماه گذشته با موفقيت واگذار كنيم.
افخمي با تشکر از حمایت و پشتیبانی کامل وزرای امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت از واگذاری بنگاه های زیرمجموعه بانک ها به بخش خصوصی افزود: پس از عرضه شدن 51 درصد سهام شركت سرمايه گذاري صنعت و معدن، شركت سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران با نظارت سازمان بورس اوراق بهادار از بين چند رقيب و خريدار موفق شد كه 51 درصد سهام مذكور را خريداري نمايد.
افخمي خاطرنشان ساخت: اين بانك توانسته است در بسياري از موارد نظير اولين گشايش اعتبار پس از برجام، اولين اخذ خط اعتباري فايناس خارجي، برقراري روابط كارگزاري با 90 بانك در 36 كشور و امروز نيز با فروش 2 ميليارد و 295 ميليون سهم شركت سرمايه گذاري صنعت و معدن به قيمت 436 ميليارد تومان، در سيستم بانكي كشور جزو اولين ها باشد.