کد خبر: ۶۲۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۰
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران با بیان این‌که خرید کلزا باید به موقع از کشاورزان انجام شود، گفت: این محصول به دلیل فسادپذیری باید بلافاصله خریداری شود تا رغبت بیشتری را در کشاورزان برای کشت سال بعد ایجاد کند.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از ایسنا؛عزیزاله شهیدی‌فر اظهار داشت: کشت کلزا در مازندران در سال زراعی 94-93 با رشد 65 درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است.

وی ادامه داد: کشت این محصول در سطح 4 هزار و 765 هکتار بذرکاری صورت گرفته که 2 هزار و 441 هکتار در زمین‌های شالیزاری و 2 هزار و 324 هکتار در زمین‌های خشکه‌زاری بوده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران با بیان این‌که به ازای هر هکتار 1.5 میلیون تومان تسهیلات سرمایه در گردش برای جبران هزینه کود، سم، شخم و شیار و نهاده‌ها به کلزاکاران پرداخت می‌شود، گفت: به طور متوسط از هر هکتار سطح زیر کشت سه تن کلزا برداشت می‌شود.

شهیدی‌فر خاطرنشان کرد: طرح توسعه کشت کلزا، نقش موثری در خوداتکایی و تولید روغن مورد نیاز کشور خواهد داشت.

وی خرید به موقع کلزا از کشاورزان کلزاکار را خواستار شد و افزود: این محصول به دلیل فسادپذیری باید بلافاصله خریداری شود تا رغبت بیشتری را در کشاورزان برای کشت سال بعد ایجاد کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران از رتبه سوم مازندران در کشت محصول کلزا در کشور خبر داد.

شهیدی‌فر ادامه داد: باید برای افزایش سطح زیر کشت این محصول، بذر مناسب، آماده سازی مناسب زمین و خاک ایده‌آل مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار داشت: توسعه کشت کلزا، کاهش وابستگی به واردات، ایجاد فرصت شغلی در بخش کشاورزی و تامین روغن خوراکی مورد نیاز کشور را به دنبال دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران تصریح کرد: وابستگی بالای تولید کلزا به شرایط جوی و ناپایداری عملکرد آن، وجود علف‌های هرز غیر قابل کنترل شیمیایی، افزایش ناچیز قیمت خرید تضمینی دانه کلزا ازجمله مشکلات فعالیت در محصول کلزاست.

شهیدی‌فر ادامه داد: مشکلات در خرید، پرداخت نشدن به موقع محصول خریداری شده و طولانی شدن زمان پرداخت مطالبات سبب عدم ترغیب کشاورزان به کشت این محصول می شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: تجارت آنلاین ، کلزا ، خرید
نام:
ایمیل:
* نظر: