کد خبر: ۶۳۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۳

کشاورزان از مصرف آتفون در مزارع گوجه فرنگی خودداری کنند

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: کشاورزان نباید از آتفون و ترکیبات مشابه در مزارع گوجه فرنگی خود استفاده کنند.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از فارس؛محمد حسین مصلحی‌راد اظهار کرد: با توجه به دغدغه‌ها و نگرانی‌های ایجاد شده در بین عموم مردم تا اعلام نظر معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ثبت مواد آتفون و ترکیبات آن در کشور، کشاورزان نباید از این ترکیب در مزارع گوجه فرنگی استفاده کنند.

وی همچنین توزیع آفت‌کش‌های غیر شیمیایی پی اف نماتد و پی اف تریپس توسط شرکت وطن پلاست آذر را به علت نداشتن پروانه و نیز نبودن سموم توزیعی در فهرست سموم مجاز کشور را غیرقانونی دانست.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از ثبت موقت کنه‌کش بیوشیمیایی بایومایت برای کنترل کنه تارتن دو نقطه‌ای در محصول خیار و خربزه 2 دهم در هزار خبر داد.

انتهای پیام/