به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از ایسنا؛ با منفی تر شدن اوضاع بورس از ابتدای سال تاکنون و افزایش میانگین زیان سهامداران، صندوقهای سرمایهگذاری نیز به روند نزولی دچار شده و بازدهی منفی خود را افزایش دادند به طوری که از میان 120 صندوق فعال در بازار سرمایه تنها 31 صندوق بازدهی مثبت کسب کردند و مابقی صندوق ها زیان ده شدند.
بر این اساس از میان 77 صندوق سرمایهگذاری فعال در سهام تنها صندوقهای میعاد ایرانیان همچنان بازدهی مثبت خود را حفظ کرده و با رشد 1.9 درصدی در یکماه گذشته مواجه شده است؛ صندوقهای امید ایرانیان و بازارگردانی نوین پیشرو نیز از صندوقهای با بازدهی مثبت در یکماه اخیر بودند.
این در حالی است که صندوقهای سرمایه گذاری صنعت و معدن،دماسنج، توسعه صادرات و افق زیان های 22 تا 16 درصدی را نصیب سرمایه گذاران خود کرده و بدترین عملکرد یکماه اخیر را به خود اختصاص دادند.
اما از میان صندوقهای سرمایه گذاری مختلط هیچ یک از صندوق ها نتوانستند بازدهی مثبتی را نصیب همراهان خود کنند؛ در این میان صندوقهای پارس گستر، مشترک آرمان شهر و آرمان اندیش از صندوقهایی بودند که به ترتیب زیان 14 ،9 و 8.6 درصدی را نصیب سهامداران خود کردند و در قعر جدول این گروه قرار گرفتند.
اما در این میان، صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت وضعیت بهتری نسبت به سایر صندوق ها داشتند، زیرا این نوع از صندوق در یکماه اخیر بیشترین بازدهی را نصیب سهامداران خود کردند.
از میان این صندوقها، صندوق پیروزان بیشترین بازدهی را در میان سایر صندوق ها کسب کرده و با بازدهی 2.5 درصدی در صدر جدول ایستاد.علاوه بر این صندوق های اندوخته ملت و آتیه ملت با بازدهی 2 درصدی در رتبه های بعدی قرار گرفتند.در این میان 2 صندوق اندیشه فردا و سپهر تدبیر گران تنها صندوق هایی هستند که زیان نصیب سهامداران خود کرده و در قعر جدول این گروه ایستادند.
بنا بر گزارش، صندوقهای سرمایهگذاری نهادهای مالی هستند که در سهام شرکتهای بورسی و انواع اوراق مشارکت سرمایهگذاری کرده و برای افرادی که اطلاعات و فرصت کافی برای فعالیت در بازار سرمایه ندارند، مناسب هستند.
انتهای پیام/