به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه رسالت، محمدحسین حسین زاده گفت: مهمترین استراتژی این بانک در توسعه فعالیت های قرض الحسنه ای این است که با اقدامات فرهنگی اجتماعی زمینه ایجاد کانون های همیاری اجتماعی در سازمان ها، محله ها ، مساجد و روستاها را فراهم کند. به گفته وی، با شکل دهی کانون های همیاری اجتماعی اعضا می توانند از تسهیلات قرض الحسنه استفاده کنند.
حسین زاده افزود: با گذشت دو سال از عملیاتی شدن بانکداری اجتماعی، بیش از 50 درصد منابع به این بخش انتقال یافته است و اگر به همین دلیل با این روند حرکت کنیم در 1400 شعبه ای نخواهیم داشت. چنانچه امروز هیچگونه تبلیغات خاص تجاری نداریم و مردم به اندازه کافی برای ما تبلیغ می کنند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت گفت: در یکسال گذشته 50 شعبه از 283 شعبه را کم کردیم و تا 1400 به بانکداری بدون شعبه می رسیم. یعنی در هر استان یک مدیریت شعب خواهیم داشت و همه خدمات در بستر بانکداری مجازی و اجتماعی و نوین عرضه خواهد شد. وی ب تاکید بر اینکه تعدیل نیرو نخواهیم داشت، یادآور شد: ما بانکی هستیم که 36 صندوق و موسسه مالی را بدون هیچ مشکلی ساماندهی کردیم و همه کارکنانی را که در صندوق ها مشغول به کار بودند به کار گرفتیم. طبیعتا ممکن است در فضایی که تعداد شعب را کم می کنیم مکان و نوع کار همکاران تغییر کند به این معنا که مثلا اگر تا دیروز صندوقدار یک شعبه بودند امروز به بانکدار اجتماعی تبدیل می شوند که خارج از شعبه خدماتی را به اعضا و مشتریان بانک ارائه می دهند.