به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از ایسنا؛محمود واعظی امروز در جمع خبرنگاران گفت: پس از اعلام تعرفههای جدید بستههای اینترنتی ایرانسل مخالفتهای متعددی از سوی مردم صورت گرفت که در نهایت براساس اخباری که به من رسیده اپراتور در حال تجدیدنظر در این زمینه است، چرا که این تغییر به نفع خود اپراتور خواهد بود هرچند که از نظر ما در تعرفه جدید بستهها تخلفی صورت نگرفته است.
محمود واعظی همچنین عنوان کرد: پیش از این خواسته اپراتورها این بود که تعرفه هر کیلوبایت داده همراه حدود 2.5 ریال باشد، اما از آنجا که بسیاری از کاربران از اینترنت به شکل غیربستهای استفاده میکند این هزینه برای آنها بالا بود و برهمین اساس تعرفه نیم ریالی برای این بخش تعیین شد که این موضوع درآمد اپراتورها را کاهش میدهد.
وزیر ارتباطات ادامه داد: ما پیش از این هم پیشبینی کرده بودیم وقتی هزینه اینترنت آزاد ارزان باشد، تعداد افرادی که از این خدمت استفاده میکنند افزایش خواهد یافت حال نیز در شرایطی که تنها یک هفته از اعمال تعرفههای جدید گذشته خود اپراتورها براین نکته اذعان دارند که تعدادی افرادی که از اینترنت موبایل استفاده میکنند بالا رفته است به همین دلیل لازم است اپراتورها بستههای مختلفی را تعریف کند تا مردم قدرت انتخاب بیشتری داشته باشند.
وی در عین حال خطاب به مردم خاطر نشان کرد: اگر چه طی هفتههای گذشته تعرفه اینترنت موبایل کاهش پیدا کرده، اما همچنان توصیه ما به مردم آن است که اصلا به سمت استفاده آزاد نروند، چرا که حتی با تعرفه بستههای جدید همچنان اینترنت آزاد قیمتی پنج برابر گذشته دارد.
*** فیلترینگ هوشمند اینستاگرام
وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبتهای خود نیز به فیلترینگ ایسنتاگرام اشاره کرد و گفت: برای اجرای فیلترینگ هوشمند سه فاز زمانی تعریف شده که در حال حاضر در مرحلهی اول این طرح که دارای مدتی یکماهه است، صفحات مجرمانه این شبکه فیلتر شده است و در مرحلهی بعدی در سه ماه آینده وارد مراحل بعدی این طرح خواهیم شد.
واعظی در پاسخ به این سوال که گویا برخی صفحههای غیرمجرمانه نیز اکنون فیلتر شده، توضیح داد: تاکنون هیچ عکس و صفحه غیرمجرمانهای فیلتر نشده و ممکن است طرح این موضوع از حساسیت افراد نشأت گرفته باشد.
*** فیسبوک هم رفع فیلتر میشود؟
وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا این احتمال وجود دارد که فیسبوک و یا یوتیوب هم رفع فیلتر شوند، توضیح داد: فیلترینگ این شبکهها در دولتهای گذشته صورت گرفته و ما در دولت جدید تصمیم گرفتهایم که شبکههایی که در حال فعالیت بودهاند فیلتر نشوند.
*** توقف ایتک به دلیل تحریمها درست نیست
واعظی در پاسخ به مطلبی مبنی بر توقف طرح ایتک به دلیل تحریمهای بینالمللی نیز اظهار کرد: این پروژه پروژهای که انتقال دیتا را از ایران و اروپا و آسیا انجام میدهد و در حال حاضر اقدامات بسیار خوبی در این خصوص انجام گرفته و زیرساختهای لازم فراهم شده است.
وی ادامه داد: 3000 کیلومتر از این پروژه در ایران است که در حال حاضر با ظرفیتی معادل 200 گیگابیت بر ثانیه قابل بهرهبرداری است و امید داریم در مرحلهی بعدی در بهار سال آینده به 500 گیگابیت برسد.
*** داستان تشعشعات به کجا رسید
وزیر ارتباطات درباره آخرین وضعیت پیگیری تشعشعات نیز اظهار کرد: بستههای مختلف این موضوع را پیگیری کرده و اکنون نتیجه کار برای رییس جمهوری ارسال شده است و از آن طریق تصمیمگیری انجام خواهد شد.
وی در توضیح بیشتر این مطلب اظهار کرد: طبق گزارشهایی که به ما رسیده میزان تشعشعات کاهش قابل توجهی پیدا کرده است.
واعظی یادآور شد: البته باید توجه داشته باشیم که در اصل تشعشع به خودی خود ضرری ندارد، اما اگر میزان آن از حدی بگذرد برای سلامت مخاطراتی به دنبال خواهد داشت که طبیعی است وقتی تصمیمگیریهایی که در این زمینه وجود دارد، نهایی شود، حد مجاز تشعشع مشخص شده و قاعدتا اجازه بهرهبرداری بیش از این حد داده نمیشود.
انتهای پیام