کد خبر: ۹۰۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰
دكتر حسين مهری مديرعامل بانك صنعت و معدن گفت : بانكداری ديجيتال ابزار رسيدن به هدف مشتری محوری است ؛ ما بايد به سمت و سويی برويم كه فراتر از انتظار مشتريان به آنها خدمات بدهيم .

به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، وي كه در نشستي با عنوان تحول ديجيتال در بانك صنعت و معدن ، با حضور مديران و كارشناسان اجراي پروژه بانكداري ديجيتال در اين بانك سخن مي گفت افزود: با توجه به تحولات عظيمي كه در حوزه فناوري در جهان در جريان است و همچنين شكل گيري نيازهاي پيچيده مشتريان شبكه بانكي،گذر از مدل بانكداري سنتي به بانكداري ديجيتال يك امر گريزناپذير است.
دكتر مهري عنوان داشت: از لحاظ وجود اطلاعات و زيرساخت هاي لازم اقدامات خوبي در كشور به انجام رسيده و لازم است با برقراري ارتباط بين سيستم هاي اطلاعاتي در سازمانهاي مختلف و ايجاد امكان دستيابي بانك ها به اين اطلاعات، زمينه تجزيه و تحليل رفتار مشتريان و طراحي خدمات نوين بانكي در بستر بانكداري ديجيتال فراهم شود.
مديرعامل بانك صنعت و معدن بيان داشت: در اقتصاد هوشمند، از مشتري مداري به سمت مشتري محوري حركت مي كنيم بطوريكه مشتري، محور تمامي فعاليت هاي بانك مي شود و همه فرآيندها و خدمات در بانك بر اساس خواست و نياز مشتري تعريف مي گردد.
اين مدير ارشد بانكي تصريح كرد: در بانكداري ديجيتال موضوع پيش بيني نياز و شناسايي ترجيحات مشتريان مطرح مي شود بنابراين لازم است با استفاده از نوآوري، فرهنگ سازي و بهره مندي از تكنولوژيهاي روز و با تكيه بر توانمندي تمامي كاركنان سازمان در تحقق اين پروژه مهم كوشا باشيم.
دكتر مهري با اشاره به اجراي موفقيت آميز مانور ارائه خدمات از طریق مرکز داده پشتیبان و قدرداني از همكاران دست اندر كار اين مانور تأكيد كرد: تسريع در اجراي پروژه بانكداري ديجيتال براي بانك صنعت و معدن كه همواره در رويايي با تحولات آمادگي كامل داشته و در ارائه خدمات بانكي نوين پيشرو بوده است، يك ضرورت است.
منصور يوسفي نيا معاون فناوري و اطلاعات بانك صنعت و معدن نيز در اين جلسه اظهار داشت: از ابتداي سال جاري، دفتر مديريت بانكداري ديجيتال در اين بانك تشكيل شد و تعريف پروژه براي اجراي بانكداري ديجيتال صورت گرفت.
وي گفت: نمونه اي از منشور پروژه ياد شده ارائه گرديد كه هم اكنون در مرحله تأييد قرار دارد و بر اساس موارد مشخص شده بودجه لازم پيش بيني و در نظر گرفته شده است.
مهندس يوسفي نيا افزود: به دليل ماهيت پر ريسك فعاليت اين بانك، كار با تيمي از افراد متخصص كه داراي سابقه اجرايي مشابه در چند كشور حوزه خليج فارس هستند آغاز شده و با جديت دنبال مي شود.
وي خاطر نشان كرد: آموزش هاي لازم در خصوص تحقق تحول ديجيتال از رأس هرم مديريتي اين بانك شروع شده و طبق برنامه ريزيهاي انجام شده آموزش هاي متناوب در اين زمينه براي كارشناسان و مديران سطوح مياني و اجرايي بانك نيز برگزار خواهد شد.

نام:
ایمیل:
* نظر: