به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، وي كه در مجمع استانداران جمهوري اسلامي ايران سخن مي گفت ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: براي كاهش فاصله با تحولات صورت گرفته در شبكه بانكي جهاني و ارائه خدمات متناسب و شخصي سازي شده با نيازهاي مشتريان به عنوان يك بانك تخصصي – توسعه اي پيشرو به دنبال اجراي بانكداري ديجيتال در بانك صنعت و معدن هستيم.
مديرعامل بانك صنعت و معدن خاطرنشان كرد: براي اينكه بانك به سهولت به وظايف ذاتي خود عمل كند، ضرورت دارد تا اكوسيستم اقتصادي هوشمند ايجاد شود و يكي از اركان پياده سازي آن بانكداري ديجيتال است.
دكتر مهري با اشاره به تأثير اجراي بانكداري ديجيتال در كاهش هزينه هاي عملياتي بانك ها، گفت: با فراهم آوردن امكان استفاده از خدمات بانكي از طريق ابزارهاي الكترونيكي در دسترس مشتريان و كاهش مراجعه آنان به شعب بانكي، در وقت و هزينه مشتريان نيز صرفه جويي مي شود.
مديرعامل بانک صنعت و معدن تصريح كرد: سهم عمده تأمين مالي بخش صنعت كشور بر عهده بانك صنعت و معدن است و بانكداري ديجيتال ابزاري است كه ما را در اطمينان يافتن از تخصيص بهينه منابع و كاهش ريسك هاي اعتباري ياري خواهد كرد و اطلاعات لازم براي درك اهليت و صلاحيت مشتريان را به صورتي شفاف و در كمترين زمان در اختيار بانك قرار مي دهد.
وی افزود: اين بانك وظيفه جهت دهي شبكه بانكي كشور را بر عهده دارد و لازم است بانك اطلاعاتي و سيستم جمع آوري و تجزيه و تحليل ديتاي مورد نياز را در اختيار داشته باشد تا بتواند مشاوره هاي تخصصي قابل اتكا به كارآفرينان و صنعتگران ارائه كند.
منصور يوسفي نيا معاون برنامه ريزي و فناوري اين بانك نيز عنوان داشت: در مدل ديجيتال مهمترين عنصر، فرهنگ سازي است و اتخاذ استراتژي مناسب و ايجاد كانال هاي دسترسي و بهره برداري از تكنولوژيهاي نوين در مراحل بعدي قرار مي گيرد.
وي يادآور شد: شعار بانكداري ديجيتال اين است كه بانك بايد همه جا باشد و بانكداري بايد انعطاف پذير و سهل بوده و انواع و اقسام محصولات را در سبد خدمات خود ارائه نمايد.