استقبال گسترده زائران اربعین حسینی از خدمات پولی بانک شهر در مرزهای کشور

مدیرامور شعب استان های بانک شهر با اشاره به استقبال گسترده زائران حسینی از خدمات پولی این بانک در مرزهای کشور، گفت: همزمان با برگزاری مراسم پیاده روی اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)؛ استفاده هموطنان از خودپردازهای بانک شهر در مرزهای کشور رکورد زد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک شهر، داود طبسی با اشاره به خدمات رسانی بانک شهر به میلیون ها نفر از عاشقان دلسوخته حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ،گفت: با پیش بینی عزیمت تعداد زیادی از هموطنان به شهرهای کربلا و نجف اشرف؛ با تشکیل ستاد اربعین و برپایی موکب، استقرار خودپردازهای سیار و اعزام همکاران به مناطق مرزی مهران و شلمچه ، خدمات رسانی به زائرین اربعین حسینی از سوی بانک شهر بانک شهر به صورت گسترده انجام گرفت. طبسی با بیان اینکه خدارا شاکر هستیم که توانستیم با تلاش شبانه روزی همکاران داوطلب بانک، رضایتمندی زائران حسینی را در ارائه انواع خدمات بانکی و غیربانکی به دست بیاوریم، تصریح کرد: خودپردازهای بانک شهر در مرزهای کشور با پرستاری 24 ساعته توانست، مشکل نقدینگی زائران را به خوبی مرتفع کند.

 

تاکید مدیرعامل بانک تجارت بر حمایت از صنایع کوچک و بزرگ

مدیران عامل بانک تجارت و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک با هدف حمایت از تولید و اشتغالزایی در کشور تفاهمنامه همکاری به امضا رساندند. به گزارش تجارت به نقل از اداره روابط ‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی، در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بانک تجارت و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک که روز سه‌شنبه بیست‌و‌نهم شهریورماه برگزار شد، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار به سابقه فعالیت بانک تجارت و حمایت‌های این مجموعه از صنایع و کسب‌وکارهای مختلف اشاره کرد و گفت: بانک تجارت از دهه‌های قبل، بانک تجار، کسب‌وکارها، صنایع و صنوف مختلف کشور شناخته می‌شود و رگ و ریشه این بانک به صورتی شکل گرفته که کارکنان آن به صورت تخصصی آماده خدمت‌رسانی بهینه به شرکت‌ها و صنایع بزرگ و کوچک هستند. مدیرعامل بانک تجارت با اشاره به موضوع تفاهمنامه همکاری این بانک و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک گفت: بدون شک، این همکاری گامی مثبت در تقویت و رشد کسب‌وکارهای کوچک به شمار می‌رود و بانک تجارت آماده است علاوه بر مفاد مندرج در تفاهمنامه در سایر فرآیندهای مالی و بانکی شرکت‌های کوچک هم از این کسب‌وکارها حمایت کند.

 

میزبانی شبانه روزی بانک ملی
ایران از زائران اربعین در استان های خوزستان،کرمانشاه و ایلام
بانک ملی ایران در سه استان مرزی خوزستان، کرمانشاه و ایلام که بیشترین میزان تردد زائران در ایام اربعین حسینی(ع) را شاهد است،اقدام به راه اندازی موکب کرد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، استان های ایلام،خوزستان و کرمانشاه همه ساله از استان های پرتردد زائران ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) در ایام اربعین هستند. از این رو اداره امور شعب این استان ها با بسیج همه امکانات، امسال نیز همچون سال های گذشته خدمات گسترده ای را به زائران و عاشقان آن حضرت ارائه کردند.
فعالیت باجه های بانکی ارائه دهنده خدمات ارزی و ریالی مستقر در نقاط صفر مرزی در ایام پر ازدحام اربعین نقش مهمی در رفع مشکلات زائران در این نقاط داشته است.
همچنین استقرار چندین دستگاه‌ خودپرداز سالنی و سیار در نقاط پر تردد پایانه های مرزی و بکارگیری دستگاه های کش لس جهت انجام امور غیر نقدی،مورد استقبال زائران قرار گرفت.
ادارت امور شعب خوزستان، ایلام و کرمانشاه با برپایی موکب هایی بزرگ در پایانه های مرزی این دو استان و با بسیج کارکنان داوطلب به صورت شبانه روزی از زائران ایرانی و خارجی اباعبدالله الحسین(ع) پذیرایی کردند.
در این موکب ها علاوه بر امکان استراحت زائران و طبخ و توزیع سه وعده غذای گرم، بسته های مسافرتی نیز در بین زائران توزیع شده است

سکان هدایت شعب بانک
قرض‌الحسنه مهر ایران در سیستان و بلوچستان به علیرضا ملازاده واگذار شد
مراسم تکریم مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در استان سیستان و بلوچستان و تمشیت امور مدیریت شعب استان، با حضور «عیسی امامی» رئیس هیأت مدیره، «احمدرضا کریمی» مدیر امور استان‌ها و «حمیدرضا محبعلی» مشاور مدیرعامل و رئیس اداره کل حوزه مدیریت بانک برگزار شد.
به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه مهر ایران، در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات دوره خدمت «مسعود مسعودی» طی حکم دکتر «سیدسعید شمسی نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، تمشیت امور مدیریت شعب بانک استان سیستان و بلوچستان به «علیرضا ملازاده» واگذار شد.

گروه بانک و بیمه: صنایع‌دستی با نظر به کم‌رقیب بودن در بازارهای جهانی می‌تواند با ارزآوری به رونق اقتصاد کشور کمک شایانی کند. امروزه صیانت از صنایع‌دستی به‌عنوان گنجینه‌های ارزشمند تاریخی و تداوم کاربردی آن نه‌تنها وظیفه‌ای همگانی و ملی است، بلکه پویایی، رونق و گسترش صنایع‌دستی در اقصی‌نقاط ایران‌زمین، شکوفایی اقتصاد و تجارت را به همراه دارد.
بیمه با پاسداری از هنرمند و صنایع دستی و ایجاد حلقه امنیت می‌تواند در گسترش زمینه‌های شغلی برپایه صنایع‌دستی نقش بسزایی ایفا کند؛ به‌طوری که هنرمند و هنرش زیر چتر بیمه با آسودگی به کار خود ادامه داده و چشم‌انداز روشنی در اقتصاد از این حرفه بیافرینند. به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون به نقل از روزنامه صمت، عسل اشتری، کارشناس امور بیمه درباره نقش بیمه در توسعه صنایع‌دستی به صمت گفت: امروزه رشد اقتصاد و پیشرفت اجتماعی بدون توجه به بخش‌های اصلی جامعه شامل نیروی کار و سرمایه امکان‌پذیر نیست. در این بین صنایع‌دستی دارای نقش قابل‌توجهی است، چراکه این هنر-صنعت در بسیاری از موارد منبع درآمد خانوار محسوب می‌شود و حفظ فرهنگ و اصالت بومی را به‌دنبال دارد. وی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه می‌تواند نقش حائزاهمیتی در کاهش ریسک صنعت گردشگری و صنایع‌دستی داشته باشد، بیان کرد: در صنعت بیمه تمهیدات کارآمدی برای حوزه گردشگری و صنایع‌دستی در نظر گرفته نشده و جای کار فراوان دارد. وی افزود: بیمه صنایع‌دستی با هدف کمک به جامعه صنعتگران رشته‌های مرتبط با صنایع‌دستی، تعریف و راه‌اندازی شده است. این بیمه‌نامه، برای نخستین بار در سال ۱۳۸۸، به تعدادی از افرادی که دارای شرایط دریافت این نوع بیمه‌نامه بودند تعلق گرفت، اما متاسفانه پس از گذشت چند سال در سال ۱۳۹۳، صدور این نوع بیمه‌نامه متوقف شد و تا چند سال، امکان آن وجود نداشت. اشتری با بیان اینکه صدور بیمه‌نامه صنایع‌دستی، از سال ۱۳۹۷ دوباره آغاز شد، گفت: در حال ‌حاضر این بیمه‌نامه برای افراد واجد شرایط صادر می‌شود و بسیاری از صنعتگران حوزه صنایع‌دستی، تحت پوشش این بیمه قرار دارند. وی افزود: بیمه‌نامه صنایع‌دستی با همکاری و تلاش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایجاد شده است.

۴۰ هزار صنعتگر زیر چتر بیمه
وی خاطرنشان کرد: افرادی که تحت پوشش بیمه صنایع‌دستی قرار می‌گیرند، می‌توانند از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان که شامل بازنشستگی، از‌کارافتادگی و مستمری بازماندگان است، بهره‌مند شوند. در حال‌ حاضر کلیه هنرمندانی که در شهرها و روستاها فعالیت می‌کنند، می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط لازم، اقدام به ثبت‌نام برای دریافت این نوع بیمه‌نامه کنند و تحت پوشش بیمه صنایع‌دستی قرار بگیرند. این کارشناس صنعت بیمه گفت: اکنون بیش از ۴۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه صنایع‌دستی قرار دارند و بیش از ۲ هزار نفر نیز دارای شرایط ثبت‌نام برای دریافت بیمه‌نامه صنایع‌دستی هستند که می‌توانند با همکاری سازمان تامین اجتماعی، تحت پوشش این بیمه‌نامه و مشمول مزایای مربوط به مستمری و بازنشستگی قرار گیرند. وی بیان کرد: آن دسته از صنعتگرانی که در حوزه‌های صنایع‌دستی فعالیت می‌کنند، می‌توانند در صورت دارا بودن شرایط دریافت بیمه‌نامه صنایع‌دستی، تحت پوشش این بیمه قرار گیرند و در آینده از مزایای آن بهره‌مند شوند. وی افزود: مجلس شورای اسلامی، افراد خاصی را برای تحت پوشش بیمه صنایع دستی قرار گرفتن، در نظر گرفته و افراد برای دریافت بیمه‌نامه صنایع‌دستی باید دارای شرایطی باشند.

شرایط دریافت بیمه‌نامه
اشتری در تشریح شرایط دریافت بیمه‌نامه صنایع‌دستی گفت: هنرمندان، قالیبافان و شاغلان حوزه صنایع‌دستی، برای دریافت بیمه‌نامه صنایع‌دستی، محدودیت مکانی ندارند. کلیه افراد دارای شرایط لازم در شهرها و روستاها، می‌توانند اقدام به دریافت بیمه‌نامه صنایع‌دستی کنند؛ به‌شرط آنکه دارای شناسه تولید صنایع‌دستی باشند. وی در بیان شرایط احراز شناسه تولید صنایع‌دستی توضیح داد: تشخیص مصادیق صنایع‌دستی و افرادی که در این حوزه فعال و در عین حال، فاقد بیمه تامین اجتماعی هستند، برعهده وزارتخانه‌های میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و صنعت، معدن و تجارت است. علاوه بر این داشتن گواهی فنی-حرفه‌ای مرتبط با نوع صنایع‌دستی، برای دریافت این بیمه‌نامه اجباری است. وی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه جایگاه و نقش حائز اهمیتی در پایین آوردن ریسک‌ صنعت گردشگری و صنایع‌دستی دارد، اظهار کرد: در صنعت بیمه ما تمهیدات کارآمدی برای حوزه گردشگری و صنایع‌دستی در نظر گرفته نشده و جای کار فراوان دارد.

کارآیی بیمه‌نامه «توقف کسب‌وکار»
این کارشناس صنعت بیمه درباره چگونگی حمایت صنعت بیمه از صنایع‌دستی در دوران کرونا گفت: در دوران کرونا تنها بیمه‌نامه‌ای که به کسب ‌وکارها کمک کرد، بیمه‌نامه «توقف کسب ‌وکار» بود. از جمله کسب‌وکارهای تحت پوشش این بیمه‌نامه کسب ‌وکار و مشاغل مرتبط با صنایع‌دستی است. این بیمه‌نامه به‌گونه‌ای طراحی شده که صنعتگران به ازای هر روز تعطیلی مطابق طرح خریداری‌شده، خسارت دریافت می‌کنند.