تشریح اقدامات فناورانه بانک ملت از سوی مدیرعامل

فرشید فرخ نژاد مدیرعامل بانک ملت در بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی الکامپ به تشریح برخی اقدامات جدید و محصولات فناورانه این بانک از جمله ریال دیجیتال، بانکداری ویدئویی و برنامه های این بانک برای حمایت از استارتاپ ها پرداخت.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک ملت، فرخ نژاد در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی الکامپ و در گفت و گو با رسانه ها، با اشاره به صدور مجوز ریال دیجیتال به عنوان نخستین پول دیجیتال در کشور از سوی بانک مرکزی و اجرای موفقیت آمیز آن در جزیره کیش، گفت: ریال دیجیتال می تواند موجب حذف پول کاغذی، کاهش هزینه ها و سهولت مبادلات خرد شود و شرایطی را ایجاد کند که مشتریان بتوانند با حذف کارت بانکی و با استفاده از گوشی موبایل و کیف پول مختص ریال دیجیتال، فعالیت های بانکی خود را انجام دهند.مدیرعامل بانک ملت با اشاره به اقدامات بانک ملت و زیرساخت‌های فراهم شده برای طرح ریال دیجیتال اظهار داشت: بانک ملت با زیرساخت قوی فناوری اطلاعات و ظرفیت و دانش بسیار خوب کارکنان خود توانسته است نام خود را به عنوان یک بانک پیشرو و نوآور در ارائه خدمات نوین مطرح کند.وی با بیان این نکته که در مورد ریال دیجیتال، جزیره کیش به عنوان پایلوت انتخاب شد، گفت: بانک ملت همسو با سیاست های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران این طرح را در جزیره کیش آغاز کرده و در گام اول بیش از یکهزار دستگاه کارتخوان را تحت پوشش قرار داده و در حال ارائه آموزش های لازم در این زمینه است.

 

اعطای 80 هزار وام حمایتی در بهار 1403

تعداد وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی بانک صادرات ایران در سه ماه ابتدای سال 1403 برای کمک به مردم اقصی نقاط کشور از مرز 80 هزار فقره گذشت.به گزارش تجارت به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، پرداخت وام‌های حمایتی از محل منابع قرض‌الحسنه و تسهیلات از محل منابع عادی این بانک در بخش‌های مختلف اقتصاد مقاومتی در سه ماه ابتدای سال 1403 با سرعت بیشتری ادامه یافت و مجموع تعداد این پرداخت‌ها به 80 هزار و 200 فقره رسید و بیش از 120 هزار میلیارد ریال توسط بانک به آن تخصیص یافت.بنابراین گزارش، عملکرد وام‌های قرض‌الحسنه بانک صادرات ایران در فصل بهار سال جاری نشان از پرداخت 54 هزار و 762 فقره انواع وام‌های قرض‌الحسنه به ارزش 83 هزار و 497 میلیارد ریال دارد. علاوه بر این25 هزار و 437 فقره تسهیلات تکلیفی از محل منابع عادی به ارزش 36 هزار و 721 میلیارد ریال به متقاضیان در قالب اقدام ملی مسکن، ودیعه مسکن اقدام ملی، مسکن روستایی و مسکن ایثارگران به معرفی‌شدگان پرداخت شده که درمجموع 80 هزار و 200 فقره تسهیلات حمایتی به ارزش بیش از 120 هزار میلیارد ریال به واجدان شرایط پرداخت شده است.

بازدید مدیران ارشد صنعت بیمه از غرفه بیمه دی در نمایشگاه الکامپ
شرکت بیمه دی در بیست و هفتمین دوره نمایشگاه الکامپ، با برپایی غرفه در سالن 7 این نمایشگاه، به ارائه محصولات و دستاوردهای نوین خود در زمینه بیمه‌گری دیجیتال پرداخته و میزبان مدیران ارشد صنعت مالی کشور بود.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی، طی روز های برگزاری این نمایشگاه، مدیران ارشد صنعت بیمه ضمن حضور در نمایشگاه از غرفه شرکت بیمه دی نیز بازدید کردند.این نمایشگاه از نهم تا یازدهم تیرماه برگزار شد. همچنین مدیران و کارشناسان این شرکت با حضور در غرفه پاسخگوی مخاطبان این نمایشگاه هستند.

اعطای تسهیلات ۲۰۰میلیون
تومانی بیمه‌های زندگی کوثر
بیمه کوثر و بانک مهر ایران طی تفاهم‌نامه‌ای در رشته بیمه زندگی تسهیلات قرض‌الحسنه به مشتریان خود ارائه می‌دهند.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی و تبلیغات و اعلام مدیر بازاریابی بیمه‌های انفرادی و امور مشتریان بیمه کوثر، تفاهم‌نامه این شرکت و بانک مهر ایران با هدف حمایت از بیمه‌گذاران و به منظور ارائه محصولات بیمه‌ای در رشته بیمه‌های زندگی به مشتریان خود از طریق تسهیلات قرض الحسنه، منعقد گردید. مهدی زمانی در این باره اضافه کرد: در طرح " نور زندگی " مشتریان عزیز می‌توانند تا سقف ۲میلیارد ریال از طریق ارائه تسهیلات دریافت کالا و خدمات ایرانی با باز پرداخت حداکثر ۵ ساله منتفع گردند.وی در پایان افزود: هم‌وطنان گرامی برای بهره‌مندی از این طرح و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سرپرستی‌ها و نمایندگی‌های بیمه کوثر در سراسر کشور مراجعه فرمایند.

تغییر سرشماره ارسال پیام‌کوتاه بانک‌آینده
سرشماره ارسال پیام کوتاه بانک ‌آینده تغییر کرد.به گزارش تجارت به نقل از روابط عمومی بانک آینده؛ بر اساس اعلام اداره عملیات، از روز چهارشنبه 06/04/1403پیام‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی بانک با سرشماره (7007161) برای مشتریان و همکاران بانک ارسال می‌گردد.

مدیرعامل بیمه معلم در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان:

گروه بانک و بیمه: شهره حقی - مدیرعامل، عضو هیأت‌مدیره و معاون مالی و سرمایه گذاری بیمه معلم، با سفر به استان خوزستان با مدیرکل و مدیران ارشد اداره آموزش و پرورش این استان دیدار کردند و به پرسش‌های فرهنگیان این استان پاسخ دادند. به گزارش تجارت به نقل از روابط‌عمومی، مفید امینی مدیرعامل و داوود الماسی عضو هیات‌مدیره و یوسف مقدمی معاون مالی و سرمایه گذاری بیمه معلم به استان خوزستان سفر و با عبدا... حبیبی مدیر کل آموزش و پرورش این استان دیدار کردند تا مهر تائیدی بر اهمیت حقوق بیمه‌گذاران به ویژه قشر شریف فرهنگیان بزنند.امینی طی این نشست که با هدف تعامل حداکثری و شنیدن دغدغه‌های فرهنگیان استان خوزستان برگزار شده بود، گفت: تمامی تلاش همکارانم در شرکت بیمه معلم تعهد به عهد و پیمانی است که به بیمه‌گذاران وعده داده‌ایم. در همین راستا نخستین گام، کاستن از ابهام‌ها و شبهات است . ضمن اینکه شنیدن دغدغه‌های فرهنگیان عزیز ما سبب می‌شود با وسعت دید به رفع نگرانی‌ها بپردازیم.مدیرعامل بیمه معلم گفت: به باور ما، همانطور که عقد قراردادهای جدید و بسط پورتفوی شرکت اهمیت دارد، رسیدگی به خواسته‌ها، انتظارات و پرسش‌های بیمه‌گذاران حائز اهمیت است و کسب رضایت بیمه‌گذاران عزیز به ویژه فرهنگیان اساسی‌ترین راهبرد تمامی ارکان اجرایی بیمه معلم است.او در ادامه تصریح کرد: همانطور که مقام‌های محترم اداره کل آموزش و پرورش این استان اشاره کردند، یکی از پرسش‌های فرهنگیان این است که اگر به استانی سفر کنند که آموزش و پرورش آن استان تحت پوشش یک شرکت بیمه دیگر است، تکلیف چه خواهد بود؟ با توجه به تعدد مراکز درمانی بیمه معلم و یکپارچه شدن خدمات درمانی در سراسر کشور، تمامی فرهنگیان شریف ما که تحت پوشش بیمه معلم هستند می‌توانند بدون کوچک‌ترین نگرانی به این مراکز مراجعه کنند و خدمات درمانی خود را دریافت کنند.مدیرعامل بیمه معلم همچنین با اشاره به مراکز درمانی‌ای که خارج از قرارداد این شرکت بیمه هستند، افزود: از سوی دیگر، اگر بیمه‌گذاران بخواهند از خدمات پزشکی یا درمانی مرکزی استفاده کنند که با بیمه معلم قرارداد ندارد، با تسریع روند تسویه اسناد پاراکلینیکی و بیمارستانی تلاش کردیم جای کوچک‌ترین نگرانی‌ای را باقی نگذاریم.امینی در پایان خاطرنشان کرد: ما عمیقا معتقد هستیم، بیمه معلم متعلق به قشر فرهیخته فرهنگیان است و خود را با افتخار عضو این جامعه می‌دانیم، بنابراین تمام تلاش و همت خود را در راستای کسب رضایت حداکثری بیمه‌گذاران خود خواهیم کرد.امینی در ادامه با اشاره به سامانه رسا گفت: به منظور تسهیل روند خدمت‌رسانی به بیمه‌گذاران و رفع تمامی نگرانی‌های آن‌ها، بر آن شدیم تا با ارائه خدمات آنلاین و الکترونیکی، بیمه‌گذاران با آسودگی بیشتر به امور پزشکی و درمانی خود بپردازند.مدیرعامل بیمه معلم افزود: حضور مدیرعامل و سایر مدیران ارشد بیمه معلم در استان های طرف قرارداد با آموزش و پرورش و دیدار با مدیرکل و مدیران ارشد این استان‌ها، نشان از اهمیت بالای این قشر زحمتکش نزد شرکت بیمه معلم دارد.شایان ذکر است، مدیرعامل بیمه معلم پس از پایان این نشست، ضمن دیدار با نمایندگان مجری قرارداد، به خواسته‌ها و پرسش‌های آن‌ها پاسخ داد.

با هدف حمایت از توسعه محصولات و خدمات دانش‌بنیان و در راستای ارتقای تولید ملی از طریق ایجاد بسترهای مالی مناسب، بانک سینا و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.به گزارش تجارت به نقل از روابط‌عمومی بانک سینا، علی ابدالی، مدیرعامل بانک سینا در مراسم امضای این تفاهم‌نامه که در حاشیه نمایشگاه الکامپ صورت گرفت، گفت: این تفاهم‌نامه در راستای حمایت از توسعه محصولات و خدمات دانش‌بنیان فی‌مابین این بانک و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران به‌گونه‌ای تنظیم شده است که پوشش‌دهنده همه نیازهای فعلی و آتی در حوزه تأمین مالی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.مدیرعامل بانک سینا در این مراسم با اشاره به پیشینه و سوابق این بانک در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: یکی از موضوعات مورد توجه بانک سینا در سال‌های اخیر، تلاش در جهت تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بوده و حمایت از توسعه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یکی از ارکان اساسی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، همواره در دستور کار بانک قرار داشته است.

افزایش املاک مازاد دولتی به بیش از 3 هزار تا پایان سال
به گفته معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان خصوصی سازی تاکنون 2 هزار و 500 ملک مازاد دولت شناسایی شده و این سازمان در تلاش است که این میزان را به 4 هزار ملک برساند.
به گزارش ایلنا، ابراهیم بازیان، گفت: در حال حاضر در سازمان خصوصی سازی بیش از 2 هزار و 500 ملک به عنوان مازاد در استان ها شناسایی شده که در مرحله ارزش افزایی، ارزش گذاری و پیگیری فروش آنها هستیم.
رئیس سازمان خصوصی سازی خاطرنشان کرد: در قالب بسته های رونق استانی، علاوه بر موضوع مولدسازی املاک، تخصیص این املاک به پروژه های نیمه تمام در قالب مصوبات کمیته پایش که به پیشنهاد استان ها تهیه شده است را نیز پیگیری می کنیم.
بازیان در ادامه اضافه کرد: مولدسازی در مسیر رو به جلو و درستی است. امیدواریم تا انتهای سال جاری عدد 2 هزار و 500 ملک شناسایی شده کنونی به 4 هزار عدد برسد.
وی درباره مولدسازی املاک مازاد گفت: عواید حاصل از فروش و نیز عواید حاصل از تغییر کاربری این املاک که به نوعی مولد سازی شده اند، به خزانه واریز شده و یا به پروژه های عمرانی نیمه تمام تخصیص می یابد.
بازیان گفت: در برنامه سال جاری سازمان بایستی از محل واگذاری ها معادل 60 همت به خزانه واریز شود و عدم تحقق این مساله یعنی کسری بودجه، یعنی این سازمان در این درجه از اهمیت قرار دارد و باید دقت شود که این سازمان چقدر در پیشبرد اهداف توسعه کشور اثرگذار است.
وی تصریح کرد: در سال جاری به استناد قانون بودجه، حدود 130 همت رد دیون دولت به پیمانکاران از محل های مختلف پیش بینی شده است که این عدد در حوزه مولدسازی نیز 40 همت است و تکلیف داریم این رقم از محل فروش، تهاتر و سایر شئون مولد سازی تامین شود.

تحریم‌های دریایی آمریکا
علیه ایران بی اثر شد
مقام مسوول سازمان بنادر با اشاره به بی اثر شدن تحریم‌های دریایی آمریکا علیه ایران گفت:طی سال‌های اخیر به ۱۰۰۰ شکایت دریانوردان ایرانی و خارجی رسیدگی شده است.
به گزارش مهر، علی اکبر مرزبان سرپرست امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: دریانوردان چرخه اقتصادی حمل‌ونقل دریایی به حرکت در می‌آورند و صنعت حمل‌ونقل دریایی سهم بالایی را به لحاظ ارزش در اقتصاد دنیا دارد.
وی با بیان اینکه در راستای توسعه پایدار طبق گزارش‌های آیمو همچنان بیش از ۸۰ درصد سوانح دریایی عامل انسانی است، افزود: از این روز ارتقای دانش دریانوردان در دستور سازمان‌های جهانی قرار دارد.

بانک مرکزی:

گروه اقتصادی: با مدیریت کل‌های پولی توسط بانک مرکزی در دولت سیزدهم، نرخ رشد نقدینگی که در پایان شهریورماه ۱۴۰۰ به رقم ۴۰.۵ درصد رسیده بود در روند نزولی قابل توجه، این متغیر در پایان سال ۱۴۰۱ به رقم ۳۱.۱ درصد و در پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۴.۳ درصد کاهش یافت. به گزارش تسنیم، افزایش تورم و ادعای چاپ پول در دولت سیزدهم از جمله مواردی است که طی دو روز گذشته در مناظره های انتخاباتی از سوی یکی از نامزدهای ریاست جمهوری به دفعات مطرح شده است.
بانک مرکزی البته دیروز در اطلاعیه‌ای ادعای چاپ پول در دولت شهید رئیسی را نادرست خواند و تأکید کرد: متأسفانه در برنامه مناظره شب گذشته کاندیداهای مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، یکی از کاندیداهای محترم، با نمایش تحولات مانده متغیر نقدینگی تصویری غلط از عملکرد دولت سیزدهم در زمینه کنترل متغیرهای پولی ارائه نموده است.
علی‌ای‌حال، فارغ از روش نادرست و مغالطه‌آمیز این کاندیدای محترم در نحوه ارائه متغیرهای پولی، رجوع به ارقام رشد نقدینگی طی سال‌های 1398 الی 1400 و مقایسه آن با ارقام رشد نقدینگی طی سال‌های 1401 و 1402 می‌تواند معیار مناسبی برای قضاوت در خصوص مدیریت کل‌های پولی در دولت سیزدهم باشد.
بانک مرکزی امروز هم در گزارشی جداگانه مجددا به توضیحاتی درباره وضعیت تورم و نقدینگی در دولت سیزدهم پرداخت و اعلام کرد: متخصصان حوزه اقتصادی به خوبی واقفند که حجم نقدینگی یک متغیر انباره (جمع) بوده و همواره سطح آن افزایش می‌یابد. لیکن مولفه مهم در تحلیل متغیرهای کلان پولی (نظیر نقدینگی) توجه به تحولات رشد آنها در یک دوره زمانی است. بر همین اساس، رجوع به ارقام رشد نقدینگی طی سال‌های 1398 الی 1400 و مقایسه آن با ارقام رشد نقدینگی طی سال‌های 1401 و 1402 می‌تواند معیار مناسبی برای قضاوت در خصوص مدیریت کل‌های پولی در دولت سیزدهم باشد.
بدون تردید، روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال 1399 و نیمه اول سال 1400 مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای بوجود آورد.
آمارها حاکی از آن است که رشد نقدینگی که در ابتدای دولت سیزدهم (پایان شهریورماه 1400) به رقم 40.5 درصد رسیده بود، در دوران فعالیت دولت سیزدهم روند نزولی قابل توجهی را طی نموده است؛ بطوریکه این متغیر در پایان سال 1401 به رقم 31.1 درصد و در پایان سال 1402 به رقم 24.3 درصد رسیده است. این امر حاکی از آن است که طی دوره تصدی دولت سیزدهم، رشد نقدینگی به میزان 16.2 واحد درصد کاهش یافته است که نشان‌دهنده بالاترین میزان کنترل رشد نقدینگی در دولت‌های مختلف می‌باشد. این در حالی است که در دوران فعالیت دولت دوازدهم رشد نقدینگی با افزایش 16.7 واحد درصدی از 23.8 درصد در شهریورماه 1396 به 40.5 درصد در شهریورماه 1400 رسیده بود. بررسی نرخ رشد پایه پولی نیز نشان می دهد که نرخ رشد این متغیر مهم نیز با بازگشت به محدوده مقادیر بلند مدت، از 42.3 درصد به 28.1 درصد کاهش یافته است.
روند کاهش تورم سالانه و نقطه به نقطه در دولت سیزدهم
بر اساس محاسبات بانک مرکزی، نرخ ‎تورم نقطه به نقطه و نیز سالانه شاخص بهای مصرف‌کننده در اردیبهشت 1403 نسبت به شهریور 1400 به ترتیب به میزان 19.9 واحد درصد و 16 واحد درصد کاهش داشته است. بررسی وضعیت تحولات شاخص بهای تولید کننده به عنوان یک شاخص پیش‌نگر نیز نشان می‌دهد روند سالانه این شاخص در ابتدای دولت 82.6 درصد بود که با 52 درصد کاهش به 30.3 درصد کاهش یافته است. تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولید کننده نیز از 70.9 درصد به 23.3 درصد کاهش یافته است که نزدیک 50 درصد کاهش نشان می دهد و این کاهش در کنار حفظ رشد تولید، حادث شده است. هرچند این عدد پیش از اغاز به کار دولت سیزدهم به 103 درصد هم رسیده بود.

بازگشت رونق به معاملات مسکن تهران همزمان با کاهش نرخ رشد قیمت‌ها
بر اساس این گزارش، سال گذشته به دلیل کنترل متغیرهای کلان پولی، قیمت‌ها کاهشی و معاملات مسکن دچار رکود موقت شد. تأکید شد این رکود، کوتاه مدت است و با اصلاح انتظارات، معاملات رشد خواهد کرد. طبق گزارش بانک مرکزی، در خرداد ماه 1403 حجم معاملات مسکن در تهران 14.1 درصد نسبت به خرداد سال قبل افزایش پیدا کرده است. نرخ رشد نقطه به نقطه مسکن در تهران نیز در خرداد ماه امسال 9.7 درصد بوده در حالی که نرخ رشد قیمت‌ها در خرداد سال گذشته نسبت به مدت مشابه آن در 1401 حدودا 98.7 درصد بوده است. گفتنی است تاکنون 4٩4 هزار فقره وام ودیعه پرداخت شده و همچنین ٨٣٩ هزار فقره قرارداد وام نهضت ملی مسکن منعقد شده‌است.

بررسی آخرین آمار نسبت بدهی‌های دولت به تولید ناخالص داخلی

گروه اقتصادی: مرکز مدیریت بدهی‌های عمومی و روابط مالی دولت ویژه‌نامه عملکردی خود را به صورت دوره ای منتشر می کند،‌ آخرین گزارش مرکز مدیریت بدهی های وزارت اقتصاد، نشان میدهد که دولت سیزدهم درآمدهای نفتی خود را به جای پولپاشی، در زیرساخت اقتصاد و کاهش بدهی های خود صرف کرده است.
به گزارش ایسنا، یکی از ابهامات مطرح شده در مناظرات انتخاباتی مسئله اثر فروش نفت و افزایش درآمدهای آن بر اقتصاد کشور است؛ این ابهام در حالی است که دولت سیزدهم بارها اعلام کرده است که خلق پول یکی از گام هایی بود که موجب تورم و گرانی میشد اما جلوی خلق پول گرفته شد و دولت به جای خلق پول با درآمدهای مالیاتی و نفتی هزینه‌های خود را تامین کرد.
این توضیحات مکرر دولت در واقع به این معناست که اثر افزایش فروش نفت و درآمدهای آن،‌ پیشگیری از افزایش تورم و قیمت‌هاست اما این کار به چه شیوه رقم خورده است؟ یکی از محل های هزینه ای دولت، بدهی های دولت به بخش های مختلف اقتصاد است.
مرکز مدیریت بدهی‌های عمومی و روابط مالی دولت ویژه‌نامه عملکردی خود را به صورت دوره ای منتشر می کند،‌ آخرین گزارش مرکز مدیریت بدهی‌های وزارت اقتصاد، نشان می‌دهد که دولت سیزدهم درآمدهای نفتی خود را به جای پول‌پاشی، در زیرساخت اقتصاد و کاهش بدهی‌های خود صرف کرده است.

اثر افزایش درآمدهای نفتی در دولت سیزدهم کجاست؟
این گزارش که مربوط به اسفند ۱۴۰۲ است و اخیرا منتشر شده نشان می‌دهد که نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی در دولت سیزدهم کم شده است، یعنی بار بدهی های دولت کم شده است و این نکته بسیار مهمی است. این کاهش بدهی های دولت نسبت به تولید ناخالص داخلی روندی است که از سال ۱۴۰۰ و شروع دولت سیزدهم آغاز شده و تاکنون در یک روند کلی ادامه داشته است. روندی که در صورت تداوم میتواند به مرور آثار تورم را کمتر و زیرساخت های اقتصادی را تقویت کند.
از سوی دیگر این آمار ادعای افزایش بدهی و بحران بدهی در دولت سیزدهم را رد می‌کند و دولت چهاردهم بر خلاف دولت سیزدهم میراث دار بدهی‌های دولت های قبل نخواهد بود یا میزان این بدهی ها کمتر خواهد شد.
دلیل این موفقیت دولت سیزدهم و شهید رئیسی هم انضباط مالی دولت است، یعنی افزایش درآمدهای مالیاتی (خصوصا از طریق شناسایی فراریان مالیاتی)، افزایش فروش نفت و در نهایت مدیریت هزینه‌ها و جلوگیری از رشد هزینه‌ها به ویژه هزینه‌های جاری منجر به افزایش توان دولت برای کاهش بدهی‌هایش شده است.