آزاد سازی معابر دارای گره ترافیکی در اولویت است

تجارت – بهارستان – علی کیوانی ، با دستور شهردار نسیم شهر گره گشایی معابر پر ترافیک این شهر با هدف تسهیل در تردد خودروها، کاهش مصرف سوخت و زمان شهروندان در دستور کار شهرداری قرار می گیرد. محمد رضا بابا حسینی شهردار نسیم شهر با اعلام این خبر گفت : طبق هماهنگی های انجام گرفته ساختمان های که در معابر اصلی قرار دارند و باعث ایجاد ترافیک می شوند بزودی تملک و آزاد سازی می شوند. ب محمد رضا بابا حسینی شهردار نسیم شهر تصریح کرد : در این اقدام مهم شهرسازی سه اولویت به منظور مرتفع شدن بار ترافیکی شهر و کاهش چشمگیر زمان توقف خودروها در نظر گرفته شده که دو معبر در اسماعیل آباد روبروی امامزاده حسن (ع) و دیگری در خیابان امام خمینی( ره )نبش خیابان شهدا (سوم) خواهد بود. محمد رضا بابا حسینی شهردار نسیم شهر در ادامه از اجرای برخی از پروژه های عمرانی همچون پارک شش هکتاری، سرای محله منطقه شهری امام خمینی ره (خیرآباد) ، سرای محله منطقه شهری حصارک پایین ، ایستگاه آتش‌نشانی و اورژانس احمد آباد، تکمیل بوستان بزرگ نبوت و نهج‌البلاغه و زمین والیبال و بسکتبال خبر داد و افزود : انشالله تلاش خواهیم کرد تا به جز این پروژه ها ، سالن ورزشی مختص بانوان واقع در بوستان خلیج فارس نیز در آینده افتتاح و به بهره برداری برسد.

 

نشست مدیرعامل گاز قزوین و مدیرکل کانون پرورش فکری

قریشی – تجارت:‌ نشست مشترک مدیرعامل شرکت گاز با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین باهدف تداوم همکاری‌های فرهنگی از طریق اجرای برنامه‌های آموزشی - فرهنگی برای دانش‌آموزان و مشترکین استان برگزار شد.به گزارش روابط‌عمومی شرکت گاز استان قزوین؛ نشست مشترک مدیرعامل شرکت گاز با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین صبح امروز باهدف تداوم همکاری‌های فرهنگی و تأکید بر ارتقای فرهنگ جامعه در زمینه مصرف بهینه گاز طبیعی از طریق فرهنگ‌سازی در بین دانش‌آموزان و مشترکین استان برگزار شد.علی حجتی‌پور در این نشست از همکاری‌های فرهنگی این دو مجموعه در سال گذشته ابراز رضایت کرد و افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت نهادینه ساختن فرهنگ مصرف صحیح گاز طبیعی در بین مشترکین و به ویژه دانش آموزان استان تأثیر خود را روی فرهنگ مصرف خانواده‌ها نشان داد.وی با بیان این مطلب که در زمستان سال گذشته شاهد رعایت دمای رفاه و کاهش مصرف بسیاری از مشترکین خانگی بودیم، خاطرنشان ساخت: بدون تردید بخش بزرگی از این صرفه‌جویی، حاصل اقدامات فرهنگی و اجرای برنامه‌های آموزشی به زبان کودکانه و انتقال مفاهیم از طریق کودکان به خانواده‌ها بوده است.

تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد
اسلامی از شهردار شیراز
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن اهدای لوح تقدیری به محمدحسن اسدی شهردار شیراز در راستای اجرای طرح بازسازی، تجهیز و مرمت کتابخانه عمومی شهید آیت‌الله دستغیب(ره) از زحمات وی تقدیر کرد. به گزارش اعظم صفری خبرنگار روزنامه تجارت از شیراز، محمدمهدی اسماعیلی با اهدای لوحی از محمدحسن اسدی شهردار شیراز در راستای اجرای طرح بازسازی، تجهیز و مرمت کتابخانه عمومی شهید آیت‌الله دستغیب تقدیر کرد. متن لوح تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به محمدحسن اسدی عضو انجمن کتابخانه‌های عمومی و شهردار شیراز بدین شرح است؛
باسمه‌تعالی
فرهنگ و دانش برآمده از میراث گران‌بهای تمدن ایران اسلامی، بی‌تردید، رشد دهنده و تعالی‌بخش ذهن و زبان شهروندان و زمینه‌ساز توسعه مطلوب فرهنگی خواهد بود که شاهراه آن کتاب و کتابخانه است. نام بزرگانی که در مسیر تحقق این آرمان دلپذیر کوشیده و عمر خود را وقف توسعه فرهنگ، هنر، ادبیات و دانش این سرزمین کرده‌اند، همچون ستاره‌ای در آسمان بلند تاریخ ایران‌زمین تا همیشه درخشان خواهد ماند. اجرای طرح بازسازی، تجهیز و مرمت کتابخانه عمومی شهید آیت‌الله دستغیب (رضوان‌الله علیه) در شیراز، نقطه عطفی در مسیر پیشرفت کمی و کیفی کتابخانه‌های عمومی شهر شیراز و استان فارس است. این رویداد خجسته، یک پیروزی بزرگ فرهنگی برای کلان‌شهر شیراز بود که باید باهمت همه دوستداران نظام مقدس جمهوری اسلامی استمرار یابد. از همکاری بی‌دریغ و صمیمانه شهرداری شیراز در توسعه زیرساخت کتابخانه‌ای در پایتخت فرهنگ و ادب ایران اسلامی، زحمات مخلصانه و مجدانه جناب‌عالی در تمدید ۹ قرارداد کتابخانه‌های عمومی شهر شیراز، ایجاد کتابخانه مشارکتی در ۹ فرهنگسرای شهرداری، راه‌اندازی کتابخانه سیار و همکاری در ایجاد سه کتابخانه بزرگ‌مقیاس در شهر شیراز که سبب رشد ۴۰ درصدی زیربنای کتابخانه‌های عمومی این کلان‌شهر و ارتقای شاخص‌های کتابخانه‌ای شیراز خواهد شد، تشکر می‌کنم. دوام توفیق و بهروزی شما را در خدمت به‌نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از درگاه ایزد منان خواستارم.
محمدمهدی اسماعیلی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس هیئت‌امنای کتابخانه‌های عمومی کشور

بهبود شاخص های کسب
و کار خراسان رضوی
بر اساس برش استانی سی‌ویکمین دوره طرح پایش ملی محیط کسب‌وکار در بهار 1403، شاخص خراسان رضوی با نمره 6.12 نسبت به فصل گذشته، 1.68درصد بهبود داشته است. به گزارش روزنامه تجارت ، "سه مولفه "غيرقابل پيش بيني بودن و تغییرات قيمت مواد اوليه و محصولات»، «دشواري تأمين مالي از بانك‌ها» و «بی‌ثباتی سیاستها، قوانین و مقررات و رویههای اجرایی ناظر بر کسب‌وکار» نامناسب‌ترین مولفه‌های کسب‌و‌کار استان از دید فعالان اقتصادی معرفی شده‌اند. در این میان، «دشواري تأمين مالي از بانك‌ها» مولفه‌ای است که در فصول اخیر (تابستان، پاییز و زمستان 1402) نیز به عنوان یکی از نامناسب‌ترین مولفه‌ها شناخته شده بود.سید‌محمدرضا هاشمی، مدیر پایش طرح‌ها و برنامه‌های اتاق بازرگانی مشهد درباره جزئیات پایش در این دوره گفت:: در این دوره 341 فعال اقتصادی از خراسان رضوی جهت شرکت در طرح پایش محیط کسب و کار از سوی اتاق ایران شرکت کردند. وی با بیان اعلام نظر و تکمیل پرسشنامه طی مدت یک ماه به شیوه آمارگیری تلفنی انجام گرفت، خاطر نشان کرد: در این طرح همچون دوره¬‌های گذشته 28 مانع اصلی در محیط کسب وکار مورد سنجش قرار گرفت.وی افزود: مؤلفه‌های مناسب در محیط کسب‌وکار استان در فصل بهار سال 1403 شامل «نحوه استقبال مشتریان از نوآوری و ابتکار در ارائه خدمات و محصول»، «محدوديت‌ دسترسي به آب» و «محدوديت‌ دسترسي به حامل‌های انرژی» بوده است.هاشمی گفت: سه مؤلفه «فساد و سوءاستفاده افراد از مقام و موقعیت اداری در دستگاه‌هاي اجرایی»، «موانع در فرایندهای اداری و اخذ مجوزهای کسب‌وکار در دستگاه‏هاي اجرايي» و «تمايل عمومی به خريد كالاهاي خارجي و بي رغبتي به خريد محصولات ايراني»، دارای بیشترین تغییر مثبت (بهبود) نسبت به فصل زمستان 1402 هستند.

برگزاری آیین معارفه شهردار هشتگرد
مراسم معارفه مهندس علیرضا کیان بعنوان شهردار هشتگرد با حضور دکتر افضلی معاونت امور هماهنگی و عمرانی استانداری البرز، دکتر امینی معاونت امور هماهنگی و عمرانی فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ، چند تن از رئسای ادارات شهرستان ساوجبلاغ،رئیس کلانتری شهر هشتگرد، ریاست راهنمایی و رانندگی شهرستان ساوجبلاغ و پرسنل خدوم شهرداری در سالن شهید باکری برگزار شد .دکتر امینی در ابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم به مهمانان عزیز و گرامیداشت اربعین حسینی ، توجه به نقاط کمتر برخوردار،جلوگیری از ساخت ساز های غیر مجاز و ارتقاء خدمات به شهروندان عزیز را از جمله مهمترین وظایف شهرداری برشمرد و بر تعامل با سایر دستگاه های خدمات رسان و فرهنگی تاکید کرد و همچنین پیگیری جهت اجرای تصفیه خانه و شبکه فاضلاب ، نصب تانکر برای آبیاری فضاهای سبز و توسعه قانونمند شهر را از نیازهای با اولویت هشتگرد عنوان کرد .

رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر :

جلیل کریمی – همزمان با روز مزرعه جمعی از خبرنگاران استان البرز به همراه رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و کارشناسان بخش تحقیق و توسعه در قالب بیست و دومین تور رسانه ای دانش بنیان سازمان تات از مزارع این سازمان از نزدیک در جریان آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه های مختلف قرار گرفتند. رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر درجمع خبرنگاران با بیان اینکه تاکنون ۳۹۵ رقم محصول در موسسه تحقیقات نهال و بذر معرفی شده است، هدف از برگزاری این مراسم را آشنایی با دستاوردهای موسسه نهال و بذر عنوان کرد و گفت: موسسه اصلاح نهال و بذر بیش از 65 سال است که در زمینه تحقیقات در مورد 35 محصول زراعی تخقیقات علمی انجام می دهد چرا که امنیت غذایی کشور با این محصولات گره خورده است. محمد زمانیان با اشاره به اینکه در این موسسه سالانه چیزی حدود 400 پروژه تحقیقاتی علاوه بر ستاد و مراکز تحقیقاتی اجرا می شود، افزود:سالانه حدود 300 تا 1400 تن بذر هسته های اولیه در ستاد و مراکز تحقیقاتی تولید می‌شود. وی با بیان اینکه میانگین رقم هایی که این موسسه به جامعه کشاورزی معرفی می کند چیزی حدود 20 رقم در سال است و این موسسه تا کنون 395 رقم محصول تا کنون معرفی کرده است،ادامه داد:آمارها نشان می دهد که جهش تولیدات کشاورزی از 25 میلیون تن قبل از انقلاب به بالای 130 میلیون تن رسیده است، زمانیان با اشاره به اینکه در بخش تحقیقات ذرت و گیاهان علوفه‌ای روی محصولاتی مانند ذرت، یونجه،شبدر،ارزن،سورگوم و سایر گیاهان علوفه ای تحقیقات انجام می شود،اظهار کرد: سالانه چیزی حدود 55 تا 60 پروژه تحقیقاتی در موسسه اصلاح و نهال بذر اجرا می شود که 15 درصد پروژه‌ها کل موسسه محسوب می شود،.به عنوان مثال در سال گذشته حدود 9 تن هسته های اولیه ذرت و بالای 4 تن هسته های اصلی گیاهان علوفه‌ای تولید شده است. رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر با بیان اینکه در زمینه تولید هسته های ذرت حدود 90 درصد خودکفا شده ایم و تعداد ارقامی که بخش ذرت تاکنون توانسته به بخش خصوصی واگذار کند چیزی حدود 30 رقم بوده است،افزود: در کشور 18 میلیون تن تولید ذرت علوفه ای انجام شده و نیاز کشور 15 میلیون تن است که در این زمینه نیز خودکفا شده ایم.
ضمن اینکه در زمینه تولید دانه ذرت سالانه چیزی حدود یک میلیون تن تولید می کنیم. زمانیان با بیان اینکه سالانه 56 پروژه تحقیقاتی در دست اجراست.،خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تعداد ارقام دلنه های روغنی که در موسسه اصلاح نهال و بذر تا کنون معرفی شده است حدود 61 رقم و تعداد ارقامی که در زمینه دانه های روغنی واگذار شده ، حدود 16 رقم بوده است. بازدید از مزارع مختلف تولید بذر ذرت،سورگوم،آفتابگردان،کلزاو چند مزرعه دیگر پایان بخش بیست و دومین تور ررسانه ای سازمات تخقیق ،آموزش و توسعه کشاورزی بود.

گیلان -فرحی؛ مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان از از افتتاح ۳۴ طرح عمرانی با اعتبار ۴۷ میلیارد تومان در گیلان خبر داد و گفت: این طرح‌ها در حوزه راه و مسکن هستند و در هفته دولت افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد. حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان در نشست خبری با تقدیر از تلاش خبرنگاران، اظهار کرد: خبرنگاران بیشترین ارتباط را با مردم داشته و ما از انتقادات و گزارش‌های آن‌ها بهره‌مند می‌شویم.وی با بیان اینکه بنیاد مسکن نهاد عمومی غیر دولتی است، افزود: بنیاد مسکن در هر دوره‌ای مکلف به ارایه خدمت به مردم بوده و این را برای خود یک وظیفه می‌داند.مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به خدمات این بنیاد در اجرای طرح هادی، گفت: ۹۷۰ روستا در سال ۱۴۰۰ طرح عمرانی انجام شده در حالی‌ که این شاخص از ۴۷ درصد در سال۱۴۰۰ به ۶۵ درصد در ۱۴۰۳ رسیده است.
دائمی با بیان اینکه بیشترین اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گیلان طی سه سال اخیر، اجرای آسفالت بوده، خاطرنشان کرد: نقطه به نقطه استان گیلان طی سه سال اخیر آسفالت شده است.وی همچنین از صدور ۱۷۰ هزار جلد سند در گیلان طی سه سال اخیر خبر داد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان از رشد تهیه و بازنگری طرح هادی در استان خبر داد و افزود: تهیه و بازنگری طرح هادی در گیلان از سال ۱۴۰۰ تاکنون رشد ۹۹ درصدی داشته است.دائمی به موضوع تولید مسکن و مقاوم سازی آن در استان اشاره کرد و گفت: این تسهیلات از وام پنج میلیون تومانی آغاز و به ۳۵۰ میلیون تومان در سال جاری رسیده است.به گفته وی، طی سه سال اخیر، ۶ درصد تسهیلات مسکن روستایی و مقاوم سازی نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش داشته است.مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان از تأمین بالغ بر ۵۲۰ واحد زمین برای احداث مسکن محرومین در استان خبر داد و گفت: احداث برخی از مسکن‌ها در برخی از شهرستان های گیلان آغاز شده است.دائمی از افتتاح ۳۴ طرح عمرانی با اعتبار ۴۷ میلیارد تومان در گیلان خبر داد و گفت: این طرح‌ها در حوزه راه و مسکن و .. هستند و در هفته دولت افتتاح و بهره‌برداری می‌رسند.

شهردار منطقه دو همدان از تکمیل پارکینگ طبقاتی آقاجانی بیگ با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان خبر داد. حجت کریمی جاوید ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: طولانی شدن اجرای پروژه‌‌های بزرگ از چالش‌های عمده شهرداری بوده و عوامل مختلفی از قبیل عدم تعهد پیمانکار، کمبود منابع مالی و وجود موانع قانونی دخیل بودند. وی با اشاره به اهمیت پروژه پارکینگ آقاجانی بیگ به عنوان یکی از طرح‌های عمرانی بزرگ در شهر همدان گفت: افتتاح این پروژه باعث مرتفع شدن خیلی از چالش‌ها در معابر منتهی به مرکز شهر خواهد شد و هر چه زودتر باید به بهره‌برداری برسد. شهردار منطقه دو همدان با بیان اینکه مدیریت شهری توجه ویژه‌ای به مباحث ترافیکی داشته است، افزود: رضایت و رفاه شهروندان در کنار کیفیت و سرعت در اجرای پروژه‌ای عمرانی همواره مورد تاکید مدیریت شهر بوده است و این پروژه با هدف کمک به تامین پارکینگ عمومی و رفع مشکلات ترافیکی منطقه انجام شده است. کریمی جاوید افزود: پروژه پارکینگ آقاجانی‌بیگ از سال ۱۳۹۴ آغاز شده و ۹سال به طول انجامیده است و تامین مالی پروژه از منابع مالی شهرداری منطقه دو که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است . وی با بیان اینکه طولانی شدن اجرای پروژه موجب ناامیدی و دلسردی شهروندان شده بود، گفت: از سال ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۲ این پروژه حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مدیریت شهر به شکل جدی برای تکمیل و بهره برداری آن ورود جدی کرده است.
شهردار منطقه دو با اشاره به اینکه با تزریق ۲۰ میلیارد تومان منابع مالی به اسکلت سازه رسیده و این در حالی است که پس از یک دوره توقف با تغییر پیمانکار در سال ۱۴۰۲ پروژه جان تازه‌ای گرفت و در تمام حوزه‌ها کاری اعم از تاسیسات برقی و مکانیکی، نازک کاری داخل، سرامیک، آسانسورها، تاسیسات آتش نشانی در حال پیشرفت است. وی در بخش دیگری از گفتگوی خود از پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه در کمتر از یکسال خبر داد و گفت : با تغییر پیمانکار پیشرفت پروژه با افزایش ۲۵ درصدی به ۷۵ درصد رسید و تا کنون ۴۰ میلیارد تومان هزینه شده که رشد ریالی و پیشرفت فیزیکی از این مرحله به بعد به صورت پله ای خواهد بود.

تجارت: به گفته مدیر مخابرات منطقه لرستان، دکل‌های مخابراتی برای سلامتی مردم مضر نیست. این در حالی است که یکی از چالش‌های پیش روی مخابرات استان تصور برخی از شهروندان مبنی بر مضر بودن تشعشعات دکل‌های تلفن همراه است، موضوعی که موجب شده، کار احداث و افزایش تعداد سایت‌های استان با مشکل مواجه شود.ممانعت شهروندان در خصوص ضرر دکل‌های مخابراتی باعث شده کار نصب دکل‌های مخابراتی و در ادامه توسعه تکنولوژی در استان با کندی و در مواردی با چالش مواجه شود.برخی شهروندان از بیم اینکه دکل‌های مخابراتی سلامتی‌شان را تهدید می‌کند، در مواردی اجازه نصب را در محل زندگی‌شان نمی‌دهد و این امر به عنوان یک چالش جدی پیش روی شرکت مخابرات منطقه لرستان در بحث خدمت رسانی مطرح است.در حالی که برخی شهروندان از مضر بودن دکل‌های مخابراتی برای سلامتی خود نگران هستند، اما به گفته مدیر مخابرات منطقه لرستان، دکل‌های مخابراتی هیچ ضرری برای سلامتی آنها ندارد.او با اشاره به اینکه عدم همکاری مردم در نصب دکل‌های مخابراتی یکی از چالش‌های مخابرات است، می‌گوید: نکته‌ای که به ویژه در حوزه توسعه سایت‌های تلفن همراه ذهن مردم را مشغول کرده است، ضرر سایت‌های تلفن همراه است.مدیر مخابرات منطقه لرستان تاکید می‌کند: طبق اسناد رسمی سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت و ارتباطات سایت‌های تلفن همراه مشکلی برای سلامتی مردم ندارند. شمسی فر به اسناد سازمان انرژی اتمی استناد کرده و می‌گوید: طبق آخرین گزارش مجامع بین المللی از کل جمعیت ۷ میلیارد نفری جهان حدود ۴ میلیارد نفر از موبایل استفاده می‌کنند، با توجه به کثرت تعداد کاربران و اهمیت موضوع سلامت سازمان ملل متحد راسا به موضوع ورود کرده و برای نظارت و کنترل بر ایمنی تشعشع ناشی از آنتن‌های شبکه موبایل از یک سو و آنتن‌های دستگاه‌های موبایل از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت را با مسوولیت اجرایی دو کمیته زیر مجموعه آن یعنی ICNIRP و IARC مسوول نظارت مستمر بر این امر قرار داده است.به گفته او طبق آخرین اظهار نظر سازمان مذکور این بوده است که هیچ رابطه علمی بین امواج غیر یونیزان رادیویی با بیماری‌ها به اثبات نرسیده است، ضمن اینکه انجام پژوهش‌های علمی به طور مستمر در حال انجام است و به محض کسب دانش مرتبط با موضوع توسط سازمان جهانی بهداشت در اختیار دولت‌ها قرار می‌گیرد.مدیر مخابرات منطقه لرستان به بخش دیگری از اسناد سازمان انرژی اتمی اشاره می‌کند و می‌گوید: در کشور جمهوری اسلامی ایران مرجع قانونی رسیدگی به این امر که آیا تابش امواج ساطع شونده از آنتن‌های منصوبه روی دکل‌ها برای سلامتی مشکل ایجاد می‌کند یا نه ؟ طبق قانون حفاظت در برابر اشعه «دفتر امور حفاظت در برابر اشعه سازمان انرژی اتمی ایران» تعیین شده است و طبق گزارش ۱۶صفحه‌ای منتشر شده توسط مرکز ایمنی هسته‌ای کشورسازمان انرژی اتمی ایران که در سایت رسمی این سازمان موجود است، این تابش‌ها با توجه به تحت کنترل بودن مستمر میزان توان تغذیه شده به آنتن‌ها و انطباق میزان تابش با استاندارد ملی ایران هیچ مشکل برای سلامتی ایجاد نمی‌کند.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای بازنگری در ساختار سازمانی، گفت: با تلاش همکاران در یک سال گذشته شاهد دستیابی به نتایج خوبی در این زمینه هستیم و بعد از ۱۶ سال شاهد تصویب بازنگری در ساختار سازمانی هستیم.عباس غریبی با تقدیر از حمایت‌های وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برای گرفتن مجوز بازنگری به پایانه‌های نفتی ایران افزود: از روز گذشته تهیه بانک اطلاعاتی آغاز شده و تا ۲ هفته در خارگ این کار پیگیری و دنبال می‌شود و انتصابات و چینش نفرات از ۲ هفته آینده بر اساس این ساختار در هر منطقه عملیاتی انجام می‌شود.وی احیای سمت‌های سازمانی عملیات عمومی را از دیگر مزیت‌های این ساختار دانست و گفت: همکارانی که بازنشسته شده‌اند نیز حق و حقوق آنها برگردانده می‌شود تا شاهد رضایت‌مندی کارکنان و بازنشستگان باشیم.مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه غنی سازی سمت‌های سازمانی، احیای ساختار منطقه ماهشهر و منطقه بوشهر نیز شکل گرفته است اظهار کرد: این مناطق با سمت‌ها و ساختار جدید شکل خواهند گرفت.وی با بیان اینکه در پایانه عسلویه نیز ساختار متناسب سازی شده و نیروی انسانی افزایش یافته است اضافه کرد: در عسلویه ساختار اقماری شده است و نیروها به صورت عملیاتی فعالیت خواهند کرد.غریبی با بیان اینکه در جاسک نیز از ساختار نظارت و اسکان به صورت اقماری و عملیاتی تغییر کرده و نیروی انسانی افزایش یافته است گفت: در بندر پارس و منطقه ویژه اقتصادی پارس نیز شاهد اقدامات خوبی در تأمین ساختار نیروی انسانی در صادرات ال‌پی‌جی و بخش ذخیره‌سازی هستیم.وی از ارتقای ۷۰ درصدی سمت‌های سازمانی پایانه‌های نفتی ایران خبر داد و بیان کرد: پنج ماه فرصت داریم تا در برخی از سمت‌ها بازنگری مجدد را انجام دهیم.مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران با تقدیر از تلاش‌ها و حمایت‌های مهندس خجسته‌مهر معاون وزیر نفت افزود: نیروهای قرارداد مستقیم و مدت معین و پیمانکاری نیز به صورت ساختارمند تغییر خواهند کرد و شاهد بهبود ساختارها خواهیم بود.وی با اشاره به پیگیری صورت گرفته برای تغییر سقف حقوق و مزایای کارکنان، تصریح کرد: مسائل مد نظر همکاران منتقل شد و پیگیری لازم صورت گرفت و امید داریم که شاهد اتفاقات بسیار خوبی در این زمینه باشیم.