خسارت ۸ همتی ناترازی برق در خراسان شمالی
رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی از خسارت روزانه هشت میلیارد تومانی ناترازی برق در استان خبر داد و همزمان از امضای تفاهمنامهای برای ساخت برج اتاق بازرگانی به عنوان “خانه سبز” و ارائه تخفیف ۷۵ درصدی پروانه ساخت برای خانههای سبز توسط شهرداری بجنورد، خبر داد.عباس کاظمی، رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی، در نشست خبری با خبرنگاران، از چالشهای اقتصادی استان به دلیل ناترازی برق خبر داد. وی اعلام کرد که در استان ۱۴۰۰ مگاوات برق تولید میشود، در حالی که مصرف برق ۴۵۰ مگاوات و در اوج مصرف به ۵۴۰ مگاوات میرسد. این ناترازی روزانه هشت میلیارد تومان خسارت به استان وارد میکند. کاظمی با اشاره به ماده ۲۵ قانون بهبود کسب و کار، بر لزوم پرداخت این خسارت توسط مراجع مربوطه تأکید کرد.کاظمی همچنین از افزایش قابل توجه صدور کارتهای بازرگانی در استان خبر داد. به گفته وی، از تیرماه سال جاری، صدور کارتهای بازرگانی ۲۴۶ درصد رشد داشته و تعداد کارتهای بازرگانی معتبر به ۲۹۹ عدد رسیده است (در مجموع ۱۱۵۸ کارت بازرگانی در استان وجود دارد). همچنین، گواهینامههای مبدا نیز ۴۰ درصد رشد داشتهاند.در بخش دیگری از این نشست، کاظمی از امضای تفاهمنامهای با شهرداری بجنورد برای ساخت برج اتاق بازرگانی به عنوان یک “خانه سبز” خبر داد.
اولویت تعیین تکلیف پرونده های مسن و معوق
یزد- کاظم صادقپور- رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: باید با مدیریت زمان، تنظیم مناسب اوقات و وقت گذاری بیش از ساعت اداری، تلاش مجموعه قضایی معطوف به تعیین تکلیق پرونده های مسن و معوق گردد.حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در جلسه شورای معاونین دادگستری استان اظهار داشت: شلوغی کار، ورودی زیاد پرونده و کمبود برخی از منابع و امکانات نباید باعث شود پرونده ها از فرایند رسیدگی معمول خارج شده و به پرونده معوق و مسن تبدیل شود.وی بر شناسایی علل و عوامل اطاله دادرسی تأکید کرد و بیان داشت: باید تلاش کرد هرچه باعث اطاله دادرسی می شود برطرف گردد که این امر بعضاً با تشدید نظارت ها خصوصاً بر موضوع کارشناسی، مدیریت مجموعه و اصلاح فرایندهای ضمنی، امکان پذیر است.رئیس کل دادگستری استان، خطاب به معاونین، توجه به سلامت روح، روان و اخلاق مجموعه را خواستار شد و گفت: کارکنان دستگاه قضایی به عنوان یک نهاد حاکمیتی باید سرآمد رعایت اخلاق، تدین و دین باوری باشند و این امر به صورت عینی نیز، متجلی باشد.
وی تصریح کرد: صیانت از اخلاق و باور عمیق دینی و اعتقادی کارکنان مجموعه ایجاب می کند تا بر ظواهر رفتاری و پوششی مجموعه نیز نظارت شود، چراکه این مجموعه یک نهاد حاکمیتی و دارای منزلت خاص است
دستگیری ۲۹۷ نفر سارق و مالخر در اجرای شانزدهمین طرح ارتقای امنیت اجتماعی
فرمانده انتظامی استان البرز از اجرای شانزدهمین مرحله از طرح ارتقای امنیت اجتماعی استان طی 72 ساعت گذشته خبر داد
سردار حمید هداوند، فرمانده انتظامی استان البرز در حاشیه نمایشگاه کشفیات پلیس استان در شانزدهمین مرحله از طرح ارتقای امنیت اجتماعی البرز گفت: در این طرح، 286 نفر سارق و 11 نفر مالخر و نیز 288 نفر معتاد متجاهر که سابقه سرقت نیز دارند دستگیر شدند. وی با اشاره به کشف ۴۰ دستگاه خودروی سرقتی، ۱۸۹ دستگاه گوشی تلفن همراه و ۸۶ قلم لوازم خانگی از سارقان و مالخران دستگیر شده افزود: ۴۸ قلم تجهیزات رایانهای، ۱۵۵ قلم لوازم اماکن خصوصی، ۱۷۳ قلم لوازم خرد و چهار قبضه سلاح جنگی و ۱۵ قبضه سلاح شکاری که در سرقتها و زورگیریها از آنها استفاده میشد، نیز در این طرح کشف شد. فرمانده انتظامی استان البرز ارزش ریالی اموال مکشوفه از سارقان را ۲۸۰ میلیارد ریال اعلام کرد وگفت: متهمان دستگیر شده به ۶۳۸ فقره انواع سرقت اعتراف کردند.همچنین در اجرای این طرح همچنین ۲۸ باند سرقت به عنف، منازل، موتورسیکلت، خودرو و لوازم آن، قاپزنی، تحت پوشش مامور و … نیز منهدم شدند. سردار هداوند با بیان اینکه اجرای طرحهای اینچنینی از ابتدای سال جاری تاکنون باعثا کاهش ۲۳ درصدی وقوع سرقت و افزایش ۱۸ درصدی کشفیات در استان شده است،خاطرنشان کرد: در روزهای پایانی سال، برخورد پلیس با سارقان و مالخران تشدید میشود و برای ایجاد امنیت شهروندان در سراسر استان البرز از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد. در پایان ،مراسم رژه گشت های موتوری فرماندهی استان البرز اجرا و مامورین فراجا برای اجرای ماموریت های محوله آمادگی خود را به نمایش گذاشتند.
برنامهریزی عملیاتی برای سفرهای نوروزی در آذربایجان شرقی
تبریز- استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اجرای برنامههای کاربردی و نوآورانه برای نوروز، از دستگاههای اجرایی خواست از ارائه گزارشهای غیرعملی پرهیز کرده و برنامه جدید و متفاوت ارائه دهند.بهرام سرمست در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان تأکید کرد که برنامههای غیرعملی و بلندپروازانه را قبول ندارد.وی با اشاره به اهمیت تدوین برنامههای واقعبینانه و کاربردی اظهار کرد: «سنگ بزرگ نشانه نزدن است، اما برنامههای کوچک و هدفمند به شکلی مدون و اجرایی پیش میروند.»سرمست با تأکید بر مسئولیتپذیری مدیران و اعضای کمیتههای ۱۳ گانه ستاد اجرایی سفر استان، خواستار آمادگی کامل برای حل مشکلات و آسیبشناسی دقیق برنامههای سالهای گذشته شد. وی افزود: «برای تعطیلات نوروزی امسال باید با کارویژههای جدید و رویکردی متفاوت وارد میدان شویم.استاندار آذربایجان شرقی از کمیتههای مختلف این ستاد خواست تا در فرصت باقیمانده تا آغاز سفرهای نوروزی، حداقل یک برنامه جدید و اجرایی ارائه دهند که در سالهای گذشته تجربه نشده است.وی همچنین از برخی دستگاههای اجرایی که تنها به ارائه گزارشهای طولانی و غیرکاربردی میپردازند، انتقاد کرد و گفت: «امسال به دنبال گزارشهای کلیشهای و غیرواقعی نیستم. هدف ما اجرای برنامههایی متفاوت و تأثیرگذار است.سرمست با اشاره به همزمانی نوروز با ماه مبارک رمضان، بر لزوم تلفیق ارزشهای مذهبی، ملی و سنتی تأکید و اظهار کرد: برنامههای نوروزی باید به گونهای طراحی شوند که همسو با ارزشهای دینی و فرهنگی جامعه باشند و تعارضی ایجاد نکنند.وی در پایان بر ضرورت ارزیابی علمی و میدانی برنامههای اجرایی سال گذشته تأکید کرد و گفت: با بررسی نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، باید بهگونهای برنامهریزی کنیم که تغییرات محسوس و مثبت در روند اجرای برنامههای سال جدید ایجاد شود.
حمایت از صنایع دستی یک ضرورت اقتصادی برای اردبیل محسوب میشود
مدیرکل امور عشایر استان اردبیل گفت: حمایت از صنایع دستی یک ضرورت اقتصادی برای اردبیل محسوب میشود و رونق این صنعت ایجاد اشتغال و بهبود معیشت این اقشار را در پی دارد. به گزارش خبرنگار مهر، علی پیرجاهد بعد از ظهر سهشنبه در جلسه با فرماندار خلخال اظهار کرد: صنایع دستی عشایر خلخال همیشه در نمایشگاهها مورد استقبال قرار میگیرد و بنابراین توسعه و حمایت و پشتیبانی از صنایع دستی عشایر خلخال لازم و ضروری است.مدیرکل امور عشایر استان اردبیل با تاکید بر اینکه صنایع دستی عشایر اردبیل، گنجینهای ارزشمند که نیازمند حمایت است، افزود: صنایع دستی عشایر اردبیل، گنجینهای ارزشمند و نمادی از فرهنگ و هنر این قشر زحمتکش است که متأسفانه آنگونه که شایسته است، مورد توجه قرار نگرفته است.پیرجاهد با اشاره به استقبال گسترده از صنایع دستی عشایر خلخال در نمایشگاههای مختلف گفت: محصولات دستبافت عشایر خلخال، همواره در نمایشگاهها مورد استقبال قرار گرفته و این نشاندهنده کیفیت، اصالت و هنر نهفته در این تولیدات است.
گزارش عملکرد شرکت فولاد هرمزگان با نماد هرمز برای دوره منتهی به ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۳ منتشر شد و بر اساس آن فروش فولاد هرمزگان در ۱۱ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۱۲ درصدی همراه شده است.به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، عطاالله معروفخانی در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی با اعلام این خبر بیان کرد: طی ۱۱ ماهه امسال، میزان تولید تختال در فولاد هرمزگان برابر با یک میلیون و ۵۶ هزار و ۷۹۰ تن و آهن اسفنجی به میزان یک میلیون و ۴۴۸ هزار و ۷۳ تن بوده است. به دلیل محدودیت شدید در تامین انرژی و قطعیهای مکرر گاز و برق، کل صنعت فولاد کشور درگیر شده و تمامی فولادسازان با افت تولید مواجه شدهاند.وی در ادامه به میزان درآمد کسب شده در ۱۱ ماهه امسال اشاره کرد و گفت: مقدار درآمد حاصل شده از فروش محصولات فولاد هرمزگان طی این مدت به میزان ۲۹۲ هزار و ۵۲۸ میلیارد ریال بوده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۲۶۰ هزار و ۱۲۳ میلیارد ریال بوده، رشد ۱۲ درصدی را نشان میدهد.
به گفته وی، از این میزان درآمد، سهم درآمد اسلب از بازار داخلی با فروش ۶۹۴ هزار و ۸۰۸ تن، برابر با ۱۶۹ هزار و ۹۵۸ میلیارد ریال بوده است که این عدد در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته که درآمد ۱۴۵ هزار و ۹۴۹ میلیارد ریال به ثبت رسیده، با رشد ۱۶٫۵ درصدی همراه شده است. همچنین درآمد حاصل از فروش داخلی همه محصولات طی ۱۱ ماه به میزان ۱۹۳ هزار و ۷۹۳ میلیارد ریال رسیده که رشد ۲۳ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال پیش نشان میدهد. سال گذشته درآمد حاصل از فروش داخلی ۱۵۷ هزار و ۴۱۲ میلیارد ریال بوده است. ضمن اینکه در ۱۱ ماه امسال حدود ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی فروخته شد که درآمدی حدود ۲۳ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال به همراه داشت.معروفخانی گریزی به بازار صادراتی زد و اضافه کرد: با وجود رکود شدید در بازارهای جهانی و نیز ناترازی انرژی در داخل که به کاهش تولید و مصرف انجامیده، اما توانستیم بازارهای صادراتی خود را حفظ کنیم و همه ماهها صادرات داشته باشیم که دستاورد ارزشمندی است. به طوری که ۹۸ هزار و ۷۳۴ میلیارد ریال درآمد کسب کردیم.مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در ادامه به موضوع ناترازی انرژی اشاره کرد و گفت: علیرغم تواناییهای فولاد هرمزگان فراتر از ظرفیت اسمی و عملیاتی و رکوردشکنیها در دو ماه نخست سال، از خرداد ماه محدودیتهای شدید انرژی اعمال شده و طی ۱۱ ماهه امسال میزان برق مصرفی برابر با یک میلیون و ۱۳۳ هزار و ۱۸۱ مگاوات ساعت بوده و این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که یک میلیون و ۳۶۰ هزار و ۷۳۲ مگاوات مصرف برق داشتیم، کاهش ۱۶٫۷ درصدی را نشان میدهد. همچنین طی این مدت میزان گاز مصرفی ما ۴۱۹ میلیون و ۷۴۷ هزار و ۵۲۸ متر مکعب بوده و با توجه به مصرف ۴۶۲ میلیون و ۱۸۰ هزار و ۷۱۶ متر مکعبی در مدت مشابه سال گذشته، در این حوزه نیز شاهد کاهش ۹٫۱ درصدی مصرف بودهایم. نکته مهم در مورد کاهش مصرف انرژی این است که امر نه با رضایت بلکه به صورت اجبار و به دلیل محدودیت بوده و بر میزان تولید اثر منفی گذاشته است.وی با بیان اینکه در سال جاری شاهد رشد بهای برق بودهایم، عنوان کرد: علاوه بر محدودیت برق، بهای آن به شدت افزایش یافت. نرخ هر مگاوات برق در ۱۱ ماه سال گذشته به میزان پنج میلیون و ۶۱۱ هزار و ۴۹۱ ریال بود؛ اما این میزان در سال جاری با رشد ۱۷۳ درصدی در سال جاری به ۱۵ میلیون و ۳۲۴ هزار و یک ریال رسیده است. همچنین بهای برق در ۱۱ ماه امسال ۱۷ هزار و ۳۶۴ میلیارد و ۸۶۷ میلیون ریال بوده و این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال پیش که شاهد صدور قبض ۷ هزار و ۶۳۵ میلیارد و ۷۳۶ میلیون ریالی بودهایم، رشد ۱۲۸ درصدی را نشان میدهد.مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در پایان با بیان اینکه سرمایهگذاری در حوزه انرژی یکی از برنامههای مهم این مجموعه فولادی است، گفت: هر زمان که محدودیت برق برطرف بشود، آماده افزایش تولید و رکوردشکنی هستیم. با این حال از برنامههای مهم فولاد هرمزگان و گروه مبارکه، تامین انرژی با احداث نیروگاه است. احداث نیروگاه در منطقه ویژه خلیج فارس میتواند بخش عمدهای از مشکلات ما در تامین انرژی را رفع کند. امید میرود این پروژه با کمک شرکت فولاد مبارکه در زمینه تامین منابع مالی و اجرایی ساختن آن محقق شود تا بتوانیم از ظرفیت واقعی فولاد هرمزگان برای تولید محصول استفاده کنیم و نقشی موثر در به سرانجام رساندن اهداف تعریف شده برای صنعت فولاد کشور داشته باشیم.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بازدید از شرکت فولاد سنگان از برنامهریزی برای توسعه جدی بخش معدن در سنگان خبر داد.
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و هیات همراه از شرکت فولاد سنگان بازدید کردند. سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در این بازدید اظهار کرد: چشم انداز آینده فولاد مبارکه، کسب جایگاه شایسته در عرصه جهانی و بین المللی است. برنامه آتی حضور در بین ۲۰ شرکت برتر جهان است.وی دستیابی به چشم انداز تولید را نیازمند توسعه متوازن در بالادست و پایبن دست زنجیره تولید فولاد دانست و گفت: تمرکز جدی بر روی سنگان در حوزه معدن داریم و به دنبال توسعه جدی بخش معدن سنگان هستیم.مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با بیان اینکه در سنگان می توانیم به سمت مگامدولهای معدنی حرکت کنیم، تاکید کرد:از پروژه های فولاد سنگان و نگاه توسعه ای حاکم بر فولاد سنگان حمایت میکنیم.وی ابراز کرد: ماموریت جدی فولاد سنگان، بررسی ظرفیتهای منطقه و کشورهای همسایه برای استفاده از تمام پتانسیلهای موجوداست و به طور جدی به حوزه اکتشافات و استخراج معدنی ورود خواهیم کرد.زرندی ادامه داد: برنامهریزی برای توسعه زیرساختهای حمل ریلی با کمک نهادهای مختلف در دستور کار قرار گیرد.همچنین علی امرایی، مدیرعامل فولاد سنگان در این بازدید با اشاره به محدودیتهای انرژی و دیگر چالشهای موجود برای تولید در سنگان اشاره کرد و گفت: با وجود چالشهای موجود، امروز از مرز تولید ۵ میلیون تن گندله به اندازه ظرفیت اسمی کارخانه، عبور خواهیم کرد.وی استفاده از هوش مصنوعی و دستاوردهای انقلاب صنعتی چهارم از برنامه های مهم فولاد سنگان اعلام کرد و افزود: با هوشمندسازی و راه اندازی سیستم دیسپاچینگ انرژی مصرف انرژی را به صورت قابل توجهی بهینه کردیم.مدیرعامل فولاد سنگان با بیان اینکه از سال ۹۸ تاکنون ۱۱۴ پروژه، با سرمایهگذاری ۳۲ هزار میلیارد ریالی و ۳۰۱ میلیون یورو در این شرکت بهرهبرداری شده است، تصریح کرد: ما امروز با چالش هایی از جمله زیرساختهای حمل ریلی، چالش انرژی شامل برق و گاز رو به رو هستیم که بسیار جدی است.
خودکفایی کلید رشد و توسعه پایدار کشور است و تجربه نشان میدهد که ساختارهای اقتصادی و صنعتی کشور هرچه بیشتر بر بهرهگیری از توانمندیهای داخلی و قطع وابستگی به کشورهای خارجی استوار باشند، تابآوری و توان بیشتری را در برابر تکانههای خارجی و تحریمها خواهند داشت. در این بین، مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد.این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است، مسیری که هم اکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوقسنگین معدنی را منعقد کرده است. پایگاه خبری فلزات خاورمیانه «میمتالز» درباره موفقیتهای مجتمع صنعتی اسفراین با «علیرضا ارغایی» مدیرعامل این مجتمع به گفتوگو نشسته است.مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین با اشاره به این موضوع که پیشنیاز اصلی رسیدن کشور به یک توسعه اقتصادی پایدار، فراگیر و متوازن، اعتلا و رشد توانمندیهای فناورانه، دانشی و تخصصی داخلی و بهرهگیری از این پتانسیلها در مسیر استفاده از مزیتهای نسبی کشور در راستای جهش تولید و خلق ارزش است، عنوان کرد: در واقع تجربه موارد تحریم یا پاندمی نشان میدهد هر گونه وابستگی به کشورهای خارجی در تامین نهادهها و کالاهای استراتژیک میتواند در مواقع حساس یا خاص موجب بروز چالشهای جدی باشد و هر میزان که اقتصاد کشور در چارچوب ساختار مقاومتی و درونزا قرار بگیرد، تابآوری و استحکام آن در برابر فشارها و تکانهها بیشتر خواهد بود.«علیرضا ارغایی» در ادامه با اشاره به عملکرد مجتمع صنعتی اسفراین و روند تحولات این شرکت در سالهای اخیر را میتوان یکی از مصادیق مهم اقتصاد مقاومتی و خودکفایی با تکیه بر توانمندیهای دانشی و فناورانه داخلی قلمداد کرد، گفت: این مجموعه امروز در حالی در چهارمین دهه نقشآفرینی خود به سر میبرد که سه دهه نخست فعالیت آن عمدتا به تولید شمش و مقاطع فولادی اختصاص داشت.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای همدان خبر داد: 57 درصد سد اکباتان همدان خالی است.به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان رضا اخلاص مند با بیان اینکه میزان بارش های سال آبی جاری مناسب نبوده است، گفت: میزان ورودی سد اکباتان در حال حاضر 419 لیتر در ثانیه می باشد و حجم ذخیره سد اکباتان 14 میلیون و 400 هزار متر مکعب ، معادل 43درصد حجم ذخیره سد می باشد.وی افزود: حجم ورودی آب در سال آبی جاری 4 میلیون و 900 هزار متر مکعب بوده که این میزان در سال آبی گذشته در مدت زمان مشابه 6 میلیون و 700 هزار متر مکعب بوده است.اخلاص مند با بیان اینکه بیشتر سد های استان همدان به جهت تامین آب شرب ساخته شده ، گفت: سد کلان ملایر با هدف تامین آب شرب شهر ملایر و روستاهای مسیر می باشد و در حال حاضر ورودی آب به مخزن سد به میزان 415 لیتر در ثانیه است.وی افزود: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون 4 میلیون متر مکعب آب به مخزن سد کلان ملایر اضافه شده، که این میزان در سال آبی گذشته 3 میلیون و 300 هزار متر مکعب بوده است.اخلاص مند حجم ذخیره سد کلان ملایر را 33 میلیون و 200 هزار متر مکعب دانست و افزود: 74 درصد سد کلان در حال حاضر پر می باشد.وی حجم مخزن سد سرابی را 5 میلیون و 800 هزار متر مکعب یاد کرد و افزود: در حال حاضر 72 لیتر در ثانیه آب وارد مخزن سد سرابی میشود.اخلاص مند میزان ورودی آب به مخزن سد سرابی از ابتدای سال آبی جاری تاکنون را 780 هزار متر مکعب دانست و افزود: حجم مخزن سد در سال آبی گذشته یک میلیون و 900 هزار متر مکعب بوده است. وی در ادامه افزود: استان همدان در سر شاخه سه حوضه آبریز قرار دارد که در مجموع حجم ذخیره سد های استان از 107 میلیون متر مکعب، 51 درصد آن پر است که بیشتر آن میزان مربوط به ذخیره سد کلان ملایر می باشد.
معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایدرو در سفر به استان سمنان به اتفاق استاندار ، نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی و سایر مقامات محلی از پروژه های منطقه ویژه اقتصادی گرمسار بازدید کردند.معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایدرو در مراسم افتتاح و بازدید از پروژه منطقه ویژه اقتصادی گرمسار با اشاره به موضوع ناترازی انرژی در کشور و پیامدهای منفی آن گفت : در حالیکه مجموعه های صنعتی کشور وظیفه ای در خصوص تولید انرژی ندارند اما از باب همراهی ، همکاری و مسئولیت اجتماعی به امر تولید انرژی ورود کرده اند .مقیمی با اشاره به اهمیت مقوله نوسازی و بازسازی صنایع به ویژه در شرایط کنونی خاطرنشان کرد : موضوع نوسازی صنایع هم از باب کاهش مصرف انرژی و هم کاهش آلایندگی بسیار مهم است .رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در ادامه تصریح کرد : ایدرو سرمایه گذاری در زیر ساخت های حوزه تولید انرژی را مورد توجه قرار داده است و با همکاری سایر مجموعه های وزارت خانه های صمت و نیرو پیگیر آن است . وی با اشاره با اینکه امروز در صنعت و تجارت دنیا حوزه لجستیک برای رقابت پذیری موضوع مهمی است، گفت: تنها راه جذب سرمایه گذاری در منطقه از طریق مزیت سازی است و مزیت منطقه ویژه اقتصادی گرمسار با توجه به شرایط منطقه تمرکز بر حوزه لجستیک است .مقیمی تاکید کرد: بایست تلاش کنیم پروژه راه آهن منطقه ویژه گرمسار را به سرانجام برسانیم تا با ایجاد این زیر ساخت، این منطقه به هاب لجستیک تبدیل شود .معاون وزیر صمت در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به اهمیت توسعه ارزش افزوده و توسعه زنجیره های پایین دستی گفت : از این جنبه با پیگیری های سازمان و همراهی وزیر صمت و نمایندگان مجلس بحث استفاده از حقوق دولتی در صنایع پایین دست زنجیره تولید در بودجه سال ۱۴۰۴ اضافه شده است .
مقیمی تصریح کرد : باید شرایط مناسب را برای سرمایه گذاری و بر اساس مزیت منطقه فراهم کنیم تا بر این اساس توسعه پایدار در همین چارچوب شکل بگیرد و ایدرو نیز از مشارکت بخش غیر دولتی در پروژه های صنعتی استقبال می کند و آماده انتقال دانش انباشته و تجارب خود در فرایند های مشارکت با بخش خصوصی است.در ادامه رئیس هیئت عامل ایدرو و استاندار سمنان کارخانه تولید آب شیرکن های صنعتی، ایستگاه آتش نشانی و سوله انبار را افتتاح کردند و از پروژه های در دست احداث منطقه ویژه اقتصادی گرمسار از جمله خط فرعی راه آهن و کارخانه تولید کمپرسورهای برودتی بازدید به عمل آوردند .