کد خبر: ۸۳۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۱
عجایب هفتگانه چین شامل دیوار بزرگ، کاخ پوتالا، شهر شیرها، ساحل قرمز، کوه‌های رویایی، دریاچه‌ای در کویر و ونیز دوم، سالانه میزبان گردشگران بسیاری از سراسر دنیاست.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از فارس؛کشور زیبا و پهناور چین در سالهای اخیر به یکی از مقاصد برتر گردشگری جهان تبدیل شده چین کرده و تنها در سال 2013 نزدیک به 440 میلیارد دلار از محل صنعت  گردشگری درآمد داشت که بیشترین میزان رشد در کسب درآمد از محل صنعت گردشگری در بین کشورهای آسیایی میزبان گردشگران محسوب می شود.

چین در حال حاضر مقصد سوم گردشگری جهان بوده و سیاستهای‌ جدید دولت پکن که توسعه‌ صنعت گردشگری یکی از ارکان آن است، از دهه‌ 90 میلادی آغاز شده‌که حاصل اجرای آنها، رشد چشمگیر  تعداد گردشگران این کشور در یک بازه زمانی 10 ساله (1996 تا 2006) بوده است.

دولت چین نیز که برای جذب 100 میلیون نفر گردشگر در سال 2020 و تبدیل شدن به مقصد نخست گردشگری جهان هدفگذاری کرده برای جذب گردشگر از طریق عجایب هفتگانه این کشور نیز برنامه  ریزی ویژه ای کرده است.

در حالت کلی عجایب هفتگانه به هفت اثر برتر معماری و مجسمه سازی دوران باستان شامل «هرم بزرگ جیزه»، «باغهای معلق بابل»، «نیایشگاه آرتمیس»،  «تندیس زئوس»، «آرامگاه  هالیکارناسوس»، «غول رودس» و «فانوس اسکندریه» اطلاق می شود.

اما در سال 2007 در جریان یک نظرسنجی اینترنتی هفت اثر برجسته شامل  «دیوار بزرگ چین» در چین، شهر تاریخی «چیچن ایتزا» در مکزیک، «مجسمه مسیح» در برزیل، بنای تاریخی « کولوسئوم» در ایتالیا، شهر تاریخی «ماچو پیچو» در پرو، بنای «تاج محل» در هند و شهر تاریخی «پترا» در اردن به عنوان عجایب هفتگانه جدید انتخاب شدند.

در این شرایط از سالها قبل دولت چین به معرفی جهانی عجایب هفتگانه گردشگری چین پرداخته که در سالهای اخیر میلیونها گردشگر را راهی این کشور کرده که عبارتند از:

 


 عجایب هفتگانه چین از ونیز دوم تا سواحل قرمز + تصاویر

دیوار بزرگ چین

«دیوار بزرگ چین» طولانی ‌ترین و بزرگترین سازه مهندسی تدافعی نظامی از لحاظ زمان ساخت در جهان است. این دیوار در نقشه جغرافیایی چین حدود 8850 کیلومتر امتداد یافته‌ و در سال 1987  نیز در فهرست میراث جهانی سازمان یونسکو به ثبت رسید.

تاریخچه ساخت دیوار بزرگ چین به قرن پنجم تا هشتم پیش از میلاد مسیح (ع) باز می ‌گردد که حکومت وقت چین برای جلوگیری از حملات قبایل  شمالی، برجهای آتش برای خبر رسانی و قلعه‌ های مرزی در مرزها ایجاد کرد. 

سپس در سال 221 پیش از میلاد مسیح (ع)، امپراتور چین «شی هوآن» پس از به وحدت رساندن چین، قلعه ها را به هم  متصل کرد که باعث شد طول دیوار بزرگ چین به حدود 5000 کیلومتر برسد. البته دیواری که امروز قابل مشاهده بوده و به عنوان نماد درایت و رنج و زحمت میلیونها چینی در دوره باستان چین سالانه  میزبان میلیونها گردشگر است، به سلسله «مینگ» با حدود شش قرن قدمت تعلق دارد که از بقیه بخشها جدیدتر و سالمتر است.


 عجایب هفتگانه چین از ونیز دوم تا سواحل قرمز + تصاویر

کاخ پوتالا

«کاخ پوتالا» در ارتفاع 3700 متری از سطح زمین در شهر «لهاسا» در منطقه تبت چین، صومعه مقدس بودائیان و اقامتگاه سابق «دالایی لاما» بوده که در فهرست میراث جهانی سازمان یونسکو  نیز به ثبت رسیده است. این کاخ از شاهکارهای مهم معماری تبتی بوده و نامش را از کوه پوتالا، کوهی مقدس در آئین بودایی گرفته، شامل کاخ سفید، کاخ سرخ و ساختمانهای الحاقی آ‌نهاست.

 در کاخ پوتالا که  روزانه میزبان هزاران گردشگر است، بیش از 20 هزار مجسمه و آثار ارزشمند و هنری به نمایش درآمده است. نکته جالب توجه در مورد کاخ پوتالا این است که با وجود اینکه این کاخ بیش از ‌هزار اتاق  بزرگ دارد، اما اتاق خواب شخصی دالایی لاما، مساحتی کمتر از یک متر مربع دارد.


 عجایب هفتگانه چین از ونیز دوم تا سواحل قرمز + تصاویر

شهر شیرها

«شهر شیرها» که که در اصل «شی‌ چنگ» نام دارد، در عمق دریاچه‌ «ژیاندائو» چین واقع شده و با قدمتی 2200 ساله به سلسله‌ امپراطوری «هان شرقی» تعلق دارد. این شهر که نام اصلی آن  «شی‌ چنگ» بوده و آثار تاریخی آن دست نخورده باقی مانده، در دهه 50 میلادی در جریان یک پروژه سدسازی به زیر آب رفت و دولت از مدتها قبل با راه‌انداری تورهای ویژه گردشگران غواص، آن را  به جاذبه جدید گردشگری چین تبدیل کرد.

شهر شیرها که به دلیل وجود چند مجسمه‌ بزرگ شیر در آن به عنوان نگهبانان همیشگی به این نام شهرت یافته دارای دهها کاخ، معبد و خانه‌ های اشرافی است که نشان  می‌ دهد ساکنان آن در هزاران سال قبل مردمانی ثروتمند بوده‌ اند.


 عجایب هفتگانه چین از ونیز دوم تا سواحل قرمز + تصاویر

ساحل قرمز پانجین

«ساحل قرمز پانجین» منطقه طبیعی در نزدیک رودخانه «لیائو» چین است که بدلیل وجود نوعی گیاه دریایی به این نام خوانده می‌ شود. این رنگ قرمز به دلیل وجود وجود گیاهی دریایی ای به نام « سوردس» که در طول بهار رشد می کند، در طول تابستان به رنگ سبز در می آید و هنگام پاییز رنگ از سبز به قرمز تغییر می کند که باعث می شود برای چند ماه منظره ای زیبا به وجد آید.

البته دولت چین  این منطقه زیبا را از سال 1988 یک منطقه حفاظت شده تبدیل کرده و گردشگران تنها می ‌توانند با استفاده از مسیرهای مشخص از آن دیدن کنند.


 عجایب هفتگانه چین از ونیز دوم تا سواحل قرمز + تصاویر

کوه های رویایی

«کوه های رویایی» در روستای «نانتایزی» در استان «گانسو» چین که در نگاه اول شبیه یک نقاشی آبرنگ است، حاصل یک رویداد نادر زمین شناسی به شمار می رود.

 این کوهها که پس از معرفی  جهانی از طریق چند شبکه تلویزیونی بین المللی در جمع 50 مقصد برتر گردشگری جهان قرار گرفتند، بدلیل وجود انواع مختلف سنگ، رنگ‌های لایه لایه را به تصویر می کشند که هربیننده ای را برای  دقایقی متحیر می کند.


 عجایب هفتگانه چین از ونیز دوم تا سواحل قرمز + تصاویر

دریاچه یوآی آتسیوآن

«دریاچه یوآی آتسیوآن» یا دریاچه‌ ای در کویر که آب آن دارای خواص درمانی متعدد است، در دل مناطق کویری استان «گانسو» چین واقع شده و توسط تپه ‌ها و شنزارها محاصره شده است.

 از این  دریاچه که در سالهای اخیر گردشگرانش رشد چشمگیری یافته و بر اثر یک رویداد نادر زمین ‌شناسی بوجود آمده، به عنوان مکانی برای درمان بیماریهای مرگبار نیز نامبرده می شود.


 عجایب هفتگانه چین از ونیز دوم تا سواحل قرمز + تصاویر
ونیز چین

«ونیز چین» یا شهر زیبای «ژوژانگ» با قدمتی 1300 ساله که سالانه میزبان میلیونها گردشگر است، دارد، همانند شهر مشهور ونیز ایتالیا شهری روی آب بوده و از سبک خاص معماری بهره می  برد.

در این شرایط پیش بینی می شود این شهر زیبا در سالهای آتی در جمع پنج مقصد برتر گردشگری چین قرار گیرد.

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار