کد خبر: ۴۸۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۲
مديرعامل صندوق تامين خسارت بدني کشور خبر داد: مجوز تاسيس 15 شعبه ديگر صندوق به منظور سهولت دسترسي مردم به خدمات اين نهاد عمومي اخذ شده است و بدنبال برگزاري آزمون و جذب نيروهاي آن‌ها هستيم.
به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومي صندوق تامين خسارت بدني کشور ؛ در نشست مديران ارشد اين نهاد عمومي دکتر علي جباري ضمن قدرداني از تلاش هاي پرسنل و مديران صندوق در سه ماهه اول سال 96 ،  از سال 95 بعنوان سال سخت صندوق تامين خسارت بدني ياد کرده و اظهار داشت : سال 1395 سال بسيار سختي براي بنده و براي شما همکارانم در صندوق بوده است، چرا که چالش‌ها و مشکلات متعددي از درون و برون سازمان ايجاد مي گرديد ولي با هوشياري و زحمات شما همه آن‌ها مرتفع و بلكه تبديل به يک ظرفيت و نقطه قوت مي شد. ابلاغ قانون جديد بيمه شخص ثالث، جابه جايي در مديريت‌ها، موضوع شرکت بيمه توسعه، موضوعاتي بودند که صندوق با درايت و تدبير از آن‌ها عبور کرد و امروز صندوق کاملاً در راستاي اهداف بنيادين و استراتژي‌هاي هشتگانه خود حرکت مي‌کند و بخش زيادي از اهداف و برنامه‌هاي خود را محقق ساخته است.
مديرعامل صندوق تامين خسارت بدني کشور ادامه داد: جا دارد از خدمت صادقانه و تلاش وافر همکاران در شعب ده گانه ي صندوق در جهت صيانت از منابع اين نهاد عمومي قدرداني نمايم، گرچه انتظار دارم  شعب تا پايان سال ظرفيت پذيرش ساير وظايف صندوق را در خود ايجاد کنند تا تفويض مسئوليت و اختيار در حد زمان وصول، تضامين، رسيدگي و تعيين خسارت حداقل تا 30 ميليون تومان را داشته باشند.
دکتر علي جباري در ادامه با اشاره به راه اندازي 15 شعبه جديد صندوق گفت: مجوز تاسيس 15 شعبه ديگر صندوق به منظور سهولت دسترسي مردم به خدمات اين نهاد عمومي اخذ شده است و بدنبال برگزاري آزمون و جذب نيروهاي آن‌ها هستيم.
وي ادامه داد: سال 1395 و در ادامه 96 يکي از اقدامات اساسي، ايفاي نقش اساسي صندوق در حل بحران بيمه توسعه به کل صنعت بيمه بوده است. در اين راستا صندوق با خريد ساختمان‌هاي بيمه توسعه در استان‌ها و خريد ساختمان مرکزي بيمه ايران در تهران. علاوه بر اينکه نقش خود را بعنوان مکمل صنعت بيمه ايفا کرد بلكه با تدابير صورت گرفته ساختمان‌ها و املاک بسيار خوبي به عنوان دارايي صندوق اضافه شد که در طول تاسيس صندوق بي‌نظير است.ضمناً با اتخاذ تدابير از سوي بيمه مرکزي، صندوق و بيمه ايران يکي از بحران‌هاي صنعت بيمه به خوبي رفع اين فعاليت صورت نمي‌گرفت مگر با همدلي و تدبير سه گانه بيمه مرکزي جناب آقاي دکتر همتي، صندوق و بيمه ايران. البته همکاري و همراهي مرجع قضايي و سهامدار بيمه توسعه نيز کمک نمود.
دکتر علي جباري در ادامه به سال 93 اشاره نموده و اظهار داشت: از همان ابتداي سال 1393 که وارد مجموعه صندوق شدم، با اختصاص روزانه حداقل 15 ساعت فرصت و زمان براي کار در جهت دو هدف بنيادين و 8 استراتژي اساسي تلاش نمودم و همکاران خوبم در صندوق همگي در اين مسير بسيج شدند و ما در ابتدا چهار ويژگي براي همکاران خود ترسيم نموديم: پاک دستي و امانت داري – صداقت – وفا داري – تلاش اثر بخش و کار آمد در جهت تحقق اهداف و برنامه ها‌ي صندوق و تاکنون سعي کرده‌ام اين چهار شاخص و معيار بنده در انتخاب مديران، روساي ادارات و همکاران رعايت شود.امروز به فضل خداوند دو هدف بنيادين شامل ارتقاء جايگاه صندوق و تبديل شدن به مجموعه سازماني نمونه کاملاً تحقق پيدا کرده است و اهالي صنعت بيمه نيز به آن اذعان دارند. از همه شما تقاضا دارم با دقت کامل دو هدف بنيادين و 8 استراتژي را در کنار اهداف ساليانه ملکه ذهني خود نمايند و در تمام برنامه ريزي‌ها و فعاليت هاي خود بدان توجه داشته باشيد.بنده در کنار چهار ويژگي براي همکارانم با سه شاخص تخصص – تعهد و انگيزه به صورت سه ضلع يک مثلث نيز توجه داشته‌ام و خواهم داشت و تا زماني که صندوق حضور دارم مسير پيشرفت سازماني را براي همکاران با آن چهار ويژگي و سه شاخص اشاره شده، مهيا خواهم ساخت. براي سازماندهي صندوق و کادر سازي آن، از ابتداي حضورم ملاحظه داشته‌ايد که آن‌ها را رعايت کرده‌ام و سعي کرده‌ام مديران و روساي ادارات مهم را از نيروهاي جوان صندوق انتخاب کنم. گرچه در اين مسير بسيار اذيت شده‌ام از داخل و برون سازمان و حتي بعضي برخي از افراد منتخب آن طور که مي‌بايست در حرکت خود در مسير ترسيم شده با کندي حرکت نموده‌اند ولي در مجموع راضي هستم و به کار خود ايمان دارم.
مديرعامل صندوق تامين خسارت بدني کشور ، هشت شاخصه را بعنوان شاخص نيروي انساني صندوق اعلام نمود و اظهار داشت:
اول: تمام تلاش خود را براي رسيدن صندوق به جايگاه شايسته انجام دهيم و به اين اصل نه بعنوان ‌يک وظيفه صرف اداري، بلکه يک باور و اعتقاد عمل نماييم.
دوم: کارکنان صندوق، سرمايه ارزشمند و مهم صندوق هستند و بايد علاوه بر صندوق در صنعت بيمه نيز اين شايستگي زبانزد باشد.
سوم: طي اين چند سال براي حمايت مالي و معنوي همکاران عزيزم در صندوق کم نگذاشته‌ام لذا همه شما نيز مي بايست براي صيانت از حقوق صندوق و ارائه خدمات كيفي و حمايت از قربانيان حوادث رانندگي تلاش نمايند.
چهارم: اصل شايسته سالاري يکي از اصول مديريتي اينجانب است و همه براي تحقق آن بايد تلاش نماييم. آثار اجراي اين اصل در فعاليت و عملکرد مديريت حقوقي، مديريت مالي و مديريت فني و اداره دعاوي بخوبي خودش را نشان داد.
پنجم: لزوم استفاده از نيروهاي خلاق، پويا و خوش فکر در تحقق اهداف صندوق با توجه به ظرفيت موجود در صندوق
ششم: امروزه سازمان‌هاي پويا به سمت چابک سازي مي‌روند و سيستم خود را بر اساس استفاده از نيروهاي خلاق و توانمند و وفادار بنا مي نمايند.
هفتم: توليد فکر و ايده در مسير پيشرفت سازمان لازم است به ويژه در حوزه اصلاح فرايندها و سيستمي کردن آن.
هشتم: خلاقيت براي بنده بسيار شاخص مهمي است. خلاقيت همانند اکسيژن براي سازمان است و خوشبختانه اين شاخص را در تعداد زيادي در ادارات در سال گذشته از جمله اداره دعاوي، اداره تحقيق، اداره تشکيل، مرکز پاسخگويي مشاهده نمودم  و بسيار از اين همكاران بويژه مركز پاسخگويي و ارتباطات مردمي تشکر مي کنم.

نام:
ایمیل:
* نظر: