کد خبر: ۸۴۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۶
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره بیمه‌های حمایتی این سازمان، گفت: در انواع بیمه‌های حمایتی شاهد بروز برخی استفاده‌های من‌غیرحق هستیم که با تمهیدات اتخاذ شده، افرادی که بدون استحقاق از این خدمات استفاده کرده‌اند را خارج و افراد مشمول را جایگزین می‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر مصطفی سالاری در دومین نشست هم‌اندیشی تشکل‌های کارگری که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان تشکل‌های کارگری استان‌های اصفهان، چارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، خوزستان و مرکزی در سالن اجتماعات سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به تأکید وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی جلسه‌ای با نمایندگان تشکل‌های کارگری به بررسی لایحه مربوط به سه‌جانبه‌گرایی در سازمان تأمین اجتماعی پرداختیم و امیدواریم به زودی گام‌های اصولی در زمینه تحقق این خواسته جامعه کارگری برداریم.
سالاری از اجرایی شدن تفاهم‌نامه سازمان تأمین اجتماعی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد و گفت: در اجرای این تفاهم‌نامه مطالبات مربوط به مهر و آبان مراکز درمانی پیش‌پرداخت شده است و از تعهد قانونی سازمان تأمین اجتماعی جلوتر هستیم و متقابلا وزارت بهداشت نیز در اختصاص پزشکان متخصص به مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی همکاری لازم را داشته است.
وی با بیان اینکه درآمد سازمان تأمین اجتماعی از محل دریافت حق بیمه با مصارف جاری این سازمان ماهیانه به طور متوسط 1000 میلیارد تومان فاصله دارد، گفت: این کسری بایستی از محل سود سرمایه‌گذاری‌ها و مطالبات از دولت جبران شود و تأخیر در دریافت این منابع منجر به تأخیر در پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد شده است.
سالاری درباره ابهام مطرح شده درباره ایجاد محدودیت در ارائه خدمات درمانی بوسیله پزشکان، گفت: در حوزه درمان به هیچ عنوان دستوری عمل نمی‌شود اما اقداماتی برای منطقی شدن هزینه‌ها بدون لطمه به کیفیت خدمات درمانی صورت گرفته است که این اقدامات برای مدیریت بهینه منابع صورت گرفته و در کل هزینه‌های درمان کشور از جمله منابع سازمان تأمین اجتماعی اثرگذار خواهد بود.
وی درباره مدیریت مراکز درمانی تأمین اجتماعی که به صورت هلدینگ درمانی اداره می‌شوند، گفت: مدیران درمان استانها باید در مراکز درمانی استان اختیارات مدیریتی داشته باشند و در هلدینگ درمان تغییرات لازم صورت گرفته است.
حاتم شاکرمی، معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه گفت: دیدار تشکل‌های کارگری با وزیر در ۶ مرحله انجام می‌شود و امروز مرحله دوم آن است. اهداف این نشست این است که نمایندگان تشکل‌ها مستقیما مشکلات را به وزیر اعلام کنند و هم افزایی بیشتری انجام شود.
وی از افزایش شورایهای اسلامی کار در کشور طی سال‌های اخیر خبر داد و گفت: تعداد شوراها از 1248 به 2210 شورا رسیده است اما هنوز تا رسیدن به شرایط مناسب فاصله داریم و واحدهایی که واجد شرایط هستند و شورای اسلامی کار در آنها تأسیس نشده است، داریم.
حسین کمالی، مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: آینده صنعت، کشاورزی و خدمات در دنیا با امروز متفاوت خواهد بود و به دنبال آن شکل و فرم مشاغل تغییر خواهد کرد.
وی افزود: امور مرتبط با نظام کار و اشتغال از جمله قوانین و مقررات، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و نظامات بیمه‌ای نیز بایستی متناسب با این تغییرات به روز رسانی شوند.
حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری نیز در این نشست گفت: شرایط امروز کار و اشتغال در جامعه به گونه‌ای است که اصلاح بسیاری از مقررات و قوانین را اجتناب ناپذیر کرده است و زمان اصلاح قانون کار فرا رسیده است.
وی افزود: جامعه کارگری باید عقل را جایگزین احساس کند و در حوزه تامین اجتماعی نیز همین موضوع مورد توجه قرار گیرد.
علی خدایی، نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور نیز در این جلسه گفت: موارد مطرح شده در جلسه گذشته را مرور می‌کنیم و انتظار داریم که درباره اقدامات انجام شده توضیح دهید.
وی بر لزوم تعامل با تشکل‌های کارگری تأکید کرد و گفت: جامعه کارگری همواره پشتیبان نظام بوده و منافع ملی در اعتراضات و حق‌خواهی کارگران مورد توجه قرار دارد.
در این نشست همچنین نمایندگان تشکل‌های کارگری خانه کارگر، کانون شوراهای اسلامی کار، کانون بازنشستگان تامین اجتماعی و کانون انجمن‌های صنفی کارگران از استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، خوزستان و مرکزی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین