کد خبر: ۲۱۲۸۹۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۶
عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در حال حاضر مرگ و میرهای کرونایی نه بخاطر رفتار ویروس بلکه بخاطر سایر بیماری‌ها و ابتلا به کووید۱۹ در افراد مستعد که در بیمارستان‌ها بستری و در این مراکز به کرونا مبتلا می شوند، مقداری افزایش یافته است.

افزایش دوباره آمار قربانیان کرونا در موج هفتم

بنابر اعلام وزارت بهداشت، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۲ هزار و ۳۳۷ نفر رسید.

براساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۱۴ مردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۴۵۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۹۹۸ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۴۸۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۷ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۲ هزار و ۳۳۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۹۵ هزار و ۸۶۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۱۴۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۳ میلیون و ۳۴۳ هزار و ۹۳۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۲۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۶۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

همچنین تا کنون ۶۴ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۶۹۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۶۵۵ نفر دُز دوم و ۳۰ میلیون و ۳۰۲ هزار و ۴۱۷ نفر دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۳ میلیون و ۳۰۷ هزار و ۷۶۳ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته ۷ هزار و ۴۹۷ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در همین حال عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: در حال حاضر مرگ و میرهای کرونایی نه بخاطر رفتار ویروس بلکه بخاطر سایر بیماری‌ها و ابتلا به کووید۱۹ در افراد مستعد که در بیمارستان‌ها بستری و در این مراکز به کرونا مبتلا می شوند، مقداری افزایش یافته است.

به گزارش وبدا، دکتر مجید مختاری روز جمعه با بیان این مطلب افزود: تاثیر واکسن های موجود در کاهش ابتلا به فرم شدید بیماری، بستری در بخش های عادی، مراقبت های ویژه و مرگ و میر ناشی از کرونا ثابت شده بنابراین تشکیک در مورد تاثیرگذاری واکسن کرونا، ظلم به بشریت است.

وی با بیان اینکه در مطالعات مختلف با مطالعات بسیار پیچیده ریاضی نشان داده شده که اگر واکسن کرونا نبود، مرگ و میر بیماران کرونا بسیار زیاد بود، افزود: در یک مطالعه اخیرا مشخص شد که اگر جمعیت دنیا بر اساس توصیه های سازمان جهانی بهداشت در زمان غلبه واریانت دلتا، ۴۰ درصد واکسینه شده بودند، می توانست از مرگ و میر ۲۰ میلیون نفر جلوگیری کند.

دکتر مختاری ادامه داد: اُمیکرون مرگ و میر بالایی نسبت به سویه دلتا ندارد اما ابتلا به اُمیکرون بسیار بیشتر و حتی ۵ تا ۶ برابر دلتا است که این قدرت سرایت اُمیکرون و هجوم بیماران در سراسر دنیا به مراکز درمانی، فشار زیادی را به سیستم درمانی کشورها وارد می کند.

عضو کمیته علمی کشوری کرونا تاکید کرد: مطالعات اولیه در شروع پاندمی کرونا نشان داد که رعایت شیوه نامه های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شستشوی دست ها، تهویه مناسب در اماکن مسقف و پرهیز از ترددهای غیرضروری می تواند تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ و میر داشته باشد.

دکتر مختاری یادآور شد: متاسفانه گویا دنیا رعایت شیوه نامه های بهداشتی را فراموش کرده در حالی‌ که برگشتن به رعایت این شیوه نامه، می تواند در کنترل کرونا در هر موجی از بیماری، موثر باشد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار