به گزارش تجارت آنلاین و به نقل از فارس، هم اکنون بیشتر از 100 صندوق سرمایه گذاری کوچک در بورس وجود دارد در حالی که در سایه یک تکنولوژی پیشرفته ادغام وتملیک می توان، تعدادی از این صندوق ها را با یک مدیریت واحد و با کمترین هزینه اداره کرد.
مدیرعامل سابق بورس تهران، امروز در اولین همایش ادغام و تملیک با تأکید بر این که این موضوع بسیار جدی و اساسی بوده و کمتر به آن پرداخته شده است اظهار داشت: در زمانی که شرکت های پتروشیمی در واحدهای کوچک قصد ورود و فروش در بورس را داشتند ما اصرار بر تشکیل هلدینگ های بزرگ پتروشیمی را داشتیم در حالی که خصوصی سازی نگران فروش هلدینگ ها بود اگرچه در آخر هلدینگ خلیج فارس محقق شد.
علی رحمانی در همایش ادغام و تملیک، با تأکید بر این که در دنیا ادغام و تملیک یا به عبارتی ادغام و تحصیل یک تکنولوژی است، اعلام داشت: در همه دنیا ادغام و تملیک از یک تکنولوژی دست بالا و استراتژی منحصر به فردی برخوردار است در صورتی که در ایران ما فاقد این تکنولوژی هستیم.
وی با ذکر مثالی از ادغام ها در خارج از کشور افزود: هم اکنون موسسات بزرگ حسابرسی در دنیا فعالیت می کنند در صورتی که در گذشتۀ این شرکت ها می بینیم که یک موسسه مالی با حقوقی ادغام شده و ادغام در ادغام هایی در سایه مدل هایی که این موضوع را تسهیل می کند، صورت گرفته است.
رحمانی افزود: در بحث موسسات اعتباری برای ادغام و تملیک فاقد قوانین و مقررات هستیم که این موضوع باعث ایجاد یک پروسه مشکل آفرین شده است .
وی پیشنهاد داد: هم اکنون بیشتر از 100 صندوق سرمایه گذاری کوچک در بورس وجود دارد در حالی که در سایه یک تکنولوژی پیشرفته ادغام وتملیک می توان، تعدادی از این صندوق ها را با یک مدیریت واحد و با کمترین هزینه اداره کرد.
رحمانی عنوان داشت: ادغام، پروسه رسیدن به ارزش را تسریع می کند و 10 ها فرصت را برای رشد ایجاد می کند .
وی تقسیم منافع را رمز موفقیت ادغام و تملیک دانست و گفت: در دنیا هم اکنون شرکت هایی با عمر بیش از 200 سال وجود دارند که با ادغام و تملیک تا کنون پیشرفت کرده اند اما در ایران، عمر شرکت ها از 40 سال هم نمی گذرد.
به گفته وی، این همان ادغام و تملیک است و قواعد بازی باید طوری تنظیم شوند که منافع همه را در بر گیرند.