به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، رئیس بانک مرکزی استرالیا از احتمال کوچک شدن ۱۰ درصدی اقتصاد این کشور در نیمه نخست امسال بر اثر شیوع کرونا خبر داد. به گفته فیلیپ لووه، این احتمال وجود دارد که نرخ بیکاری نیز برای نخستین بار در یک دهه اخیر دو رقمی شده و به بالای ۱۰ درصد برسد. نرخ بیکاری استرالیا تا پایان ماه مارس ۵.۲ درصد اندازه گیری شده است.
فیلیپ لووه که با وب سایت بانک مرکزی مصاحبه می کرد با ابراز امیدواری نسبت به بازگشت سریع فعالیت های اقتصادی به سطح قبل از زمان کرونا پس از پایان همه گیری افزود: اکنون در یک وضعیت اضطراری اقتصادی و بهداشتی هستیم و احتمالا این وضع برای مدتی ادامه خواهد داشت.
از سوی دیگر انتظار می رود اقتصاد کره جنوبی با بدترین عملکرد خود در طول یک دهه اخیر مواجه شود تا جایی که نرخ رشد سه ماهه نخست امسال این کشور احتمالا عددی بین منفی ۱.۳ درصد تا ۱.۵ درصد خواهد بود. چنین رشد پایینی آخرین بار در سه ماهه پایانی سال ۲۰۰۸ به ثبت رسیده بود.
ما تیه یینگ، کارشناس مسائل اقتصادی در موسسه " دی بی اس اکونومیکس" گفت: اقتصاد کره جنوبی هم به دلیل مشکلات پیش آمده در زنجیره تامین و هم به دلیل شیوع کرونا احتمالا در سه ماهه نخست امسال کاهش شدیدی را تجربه خواهد کرد. کاهش شدید تولیدات صنعتی و تقاضای مصرفی خانوارها علائمی هستند که نشان می دهند روزهای سختی در انتظار اقتصاد کره جنوبی خواهد بود.
تنها در سه هفته نخست آوریل صادرات کره جنوبی ۲۷ درصد کاهش پیدا کرده که در این بین، وضعیت صادرات به آمریکا و اتحادیه اروپا از همه وخیم تر است.
دولت کره جنوبی تاکنون ۱۱۱.۷ تریلیون وون ( ۱۰۴ میلیارد دلار) برای حمایت از بخش های مختلف اقتصاد این کشور در برابر پیامدهای کرونا تخصیص داده و این احتمال وجود دارد که این مبلغ حدود شش میلیارد دلار دیگر نیز افزایش یابد.
انتهای پیام