کد خبر: ۱۱۳۹۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۱
رئیس اداره امور بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که حدود ۷۰۰۰ بیمار خاص از خدمات درمانی این دانشگاه بهره‌مند می‌شوند، تاکید کرد: شیوع بیماری کرونا مانع ارایه خدمات درمانی مطلوب به بیماران خاص و صعب‌العلاج نشد.

به گزارش ایسنا، حسین عباسی مقدم رئیس اداره امور بیماری‌های خاص دانشگاه گفت: در حال حاضر حدود ۷۰۰۰ بیمار خاص از خدمات درمانی دانشگاه بهره مند می‌شوند که با شیوع بیماری کووید ۱۹ و اختصاص برخی از بیمارستان‌های معین به درمان این بیماری، اقدامات لازم برای هدایت و توزیع بیماران خاص در مراکز تحت پوشش و ارائه خدمات کیفی، مطلوب و رضایت بخش انجام شد.

وی با بیان این که بیماری کرونا یک بیماری ویروسی با قابلیت واگیری شدید است که برای افرادی مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و خاص خطر بیشتری را می‌تواند  به همراه داشته باشد به تشریح وضعیت درمان بیماران خاص و صعب العلاج  در این ایام پرداخت.

عباسی مقدم با تاکید بر اهمیت ایمنی بیماران خاص در مقابل کروناویروس گفت: با اعلام بیمارستان‌های معین ریفرال کرونا در ابتدا بیماران همودیالیزی بیمارستان مسیح دانشوری، شهدای گمنام و لقمان حکیم را به سایر مراکز تابعه منتقل کردیم و بخش تالاسمی بیمارستان طرفه نیز به بیمارستان اشرفی اصفهانی منتقل شد.

به گفته وی در این ایام بسته‌های بهداشتی شامل ماسک و محلول ضدعفونی دست به تعداد بیماران از طریق اداره کل پیوند و بیماری‌های خاص وزارت بهداشت تامین شد و در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز ارائه خدمات بیماران خاص قرار گرفت.

رئیس اداره امور بیماری های خاص دانشگاه درخصوص وضعیت درمان بیماران دیالیزی گفت: در محدوده تحت پوشش دانشگاه ۵۸۳ تخت دیالیز فعال است و به ۲۵۷۳ بیمار خدمت رسانی می‌کند که براساس این آمار هم اکنون ضریب اشغال بیمار به تخت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۴/۴ است.

 عباسی مقدم با اشاره به اقداماتی که درحوزه خدمات دارویی و صدور حواله الکترونیک دارو برای بیماران MS و پیوند انجام شده خاطرنشان کرد که با هماهنگی‌های صورت گرفته ۷ داروخانه طرف قرارداد معاونت درمان دانشگاه  در این ایام  خدمات دارویی مورد نیاز بیماران مذکور را تامین می‌کند.

 وی در ادامه یادآور شد: خدمات دندانپزشکی رایگان به بیماران خاص و صعب العلاج در بیمارستان‌های کودکان مفید، طالقانی و دانشکده دندانپزشکی بر اساس بسته‌های حمایتی و پروتکل‌های پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ ارایه می‌شود.

 رئیس اداره امور بیماری‌های خاص در خاتمه ضمن تقدیر از حمایت‌های معاون درمان و زحمات پرسنل اداره بیماری‌های خاص در ارائه خدمات در این شرایط خاص، اظهار امیدواری کرد که با  بازنگری و مهندسی مناسب فرآیندهای جاری شاهد ارتقای کمی و کیفی ارائه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج و افزایش رضایتمندی آنان باشیم.

انتهای پیام

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار