کد خبر: ۱۱۵۳۱۹
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۳
عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت: بانک پارسیان برای رعایت نسبت سرمایه و ریسک دارایی، به تازگی سرمایه خود را افزایش داده است.

به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از خبر فوری، عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران گفت : بانک پارسیان برای رعایت نسبت سرمایه و ریسک دارایی، به تازگی سرمایه خود را افزایش داده که این مساله نه تنها برای سهامداران ارزش افزوده ایجاد، بلکه حقوق سپرده گذاران و مردم را نیز حفظ خواهد کرد. افزایش سرمایه به موقع ، سهامداران بانک پارسیان را درشرایط بهتری قرارداده است.
آخرین روز کاری سال گذشته بود که «بانک پارسیان» مجمع فوق‌العاده‌ای را برگزار کرد و با تصویب افزایش سرمایه حدود 558 درصدی، سرمایه خود را به بیش از 15 هزار و600 میلیارد تومان رساند. افزایش سرمایه ای که به گفته جمشید عدالتیان اقتصاددان کفایت سرمایه بانک را بالا برده و قدرت وام دهی این بانک را تقویت خواهد کرد. این عضو اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و تهران می‌گوید: با توجه به رشد قابل توجه سهام بانک پارسیان دردوماه گذشته، ارزش این افزایش سرمایه حالا چند برابرهم شده که ارزش افزوده ای نصیب سهامداران این بانک خواهد کرد.
وی با بیان اینکه یکی از راه های کسب درآمد برای بانک ها فروش سهام و افزایش نقدینگی است، ادامه داد : طبیعی است که وقتی سرمایه بانک پارسیان افزایش می یابد، تعداد سهامی که امکان عرضه آن در بورس وجود دارد هم بیشترمی شود و از آنجایی که بازار درهفته های گذشته سود خوبی کرده، عرضه بیشترسهم نفع زیادی برای سهامداران این بانک خواهد داشت. به گفته این فعال بخش خصوصی، افزایش سرمایه بانک‌ها می‌تواند فواید متعددی را ایجاد کند که رشد اقتصادی و ثبات بازار پول، دسترسی بیشتر بخش‌های اقتصادی و به ویژه بخش تولید به منابع مالی از جمله آن هاست. چرا که اگر قدرت مالی بانک ها افزایش پیدا کند، اجازه دارند تسهیلات بیشتری پرداخت کنند و حتی ازحجم بدهی خود به بانک مرکزی بکاهند.
برقراری تناسب بین سرمایه و ریسک دارایی ها وی با بیان اینکه نسبت سرمایه و ریسک دارایی در بانک، یکی ازعوامل مهم در ارزیابی سلامت فعالیت یک بانک به شمار می رود، افزود: بانک پارسیان برای رعایت تناسب بین نسبت سرمایه و ریسک دارایی ها، به تازگی سرمایه خود را افزایش داده که نه تنها برای سهامداران ارزش افزوده ایجاد ، بلکه حقوق سپرده گذاران و مردم را به نوعی حفظ خواهد کرد. وی با بیان اینکه طبق استانداردها اعلامی و مقررات کمیته بال در دهه گذشته باید کفایت سرمایه حداقل 8 درصد باشد، افزود: البته در استاندارد‌های جدیدتر نسبت کفایت سرمایه تا 12 درصد هم مطرح شده این در حالی است که تعداد زیادی از بانک ها در ایران کفایت سرمایه کمتر از 8 درصد دارند.
براساس صورت‌های مالی سال 1395 فقط 5 بانک نسبت کفایت سرمایه 8 درصد و بیشتر داشته‌اند و 15 بانک و موسسه اعتباری نرخی کمتر از 8 درصد داشته‌اند. گفتنی است «بانک پارسیان» در آخرین روز کاری سال گذشته مجمع فوق‌العاده‌ای را برگزار کرد و با تصویب افزایش سرمایه حدود 558 درصدی، سرمایه خود را به بیش از 15 هزار و 600 میلیارد تومان رساند. محل این افزایش سرمایه تجدید ارزیابی دارایی‌ها شامل «زمین، ساختمان، سرقفلی» و «سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت» است.
.
.

نام:
ایمیل:
* نظر: