کد خبر: ۱۲۵۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۵
در سال 93 با اجرای طرح ضربتی دولت، ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور با رشدی 53 درصدی به 187/1 گیگابیت بر ثانیه برابر با 1207 لینک STM1 رسید.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از فارس، بررسی عملکرد شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی شبکه مادر مخابراتی کشور نشان می‌دهد که در سال 93 ظرفیت IP داخل کشور از 850 گیگابیت بر ثانیه به 1200 گیگابیت بر ثانیه رسیده که رشدی 41 درصدی داشته است.
همچنین ترانزیت پهنای باند بین الملل از 750 STM1 به STM12350 رسید و 213 درصد رشد یافته است.
 
در این سال میزان دسترسی در مدت اندازه گیری در شبکه انتقال از 99/926 درصد به 99/963 رسید.
در بخش امنیت شبکه نیز پروژه SERT با 44/2 درصد رشد تا 87/2 درصد پیشرفت داشته‌ است.
همچنین چهار هزار و 800 کیلومتر فیبر نوری به شبکه فیبر نوری شرکت ارتباطات زیرساخت افزوده شد و به بیش از 55 هزار کیلومتر رسید و ظرفیت شبکه انتقال نیز از 500 هزار E1 به 827 هزار E1 رسید.
افزایش ظرفیت در مسافت شبکه انتقال دو میلیون و 500 هزار Gbps.km رشد داشت و به 6 میلیون و 500 هزار Gbps.km رسید.
علاوه بر این شرکت ارتباطات زیرساخت دو میلیارد و 200 میلیون دقیقه مکالمات و ارتباط تلفنی بین الملل ایرانیان را برقرار کرد.
همچنین در اردیبهشت ماه پروژه هایی شامل افزایش ظرفیت مسیر ارتباطی فیبر نوری تهران - اصفهان به میزان 400 گیگابایت بر ثانیه با استفاده از تجهیزات ساخت داخل، افزایش ظرفیت ترانزیتی آسیا - اروپا از مسیر ایران به میزان 150 گیگابیت بر ثانیه و بهره‌برداری از خدمات شبکه ابری توزیع شده میزبانی دیتاسنترهای استانی به بهره‌برداری رسید.
افتتاح پروژه SOC و توسعه پهنای باند شبکه IP کشور به میزان یک‌ هزار و 210 گیگابیت در ثانیه از جمله این پروژه های دیگر این شرکت در سال 93 بود.
 
همچنین توسعه تجهیزات تکمیلی کانال های بین المللی کشور به میزان 26 هزار و 620 کانال ارتباطی در مراکز استان های کشور و نیز سامانه های پایش ترافیک IP به میزان 505 گیگابیت در ثانیه با هدف مقابله با مخاطرات امنیتی، از دیگر پروژه هایی است که در هفته دولت راه اندازی شد.
همچنین در این مراسم بیش از 4 هزار کیلومتر فیبر نوری در 77 مسیر در سطح کشور مورد بهره برداری قرار گرفت و توسعه و آماده‌سازی سایت های مخابراتی و ارتباطی شبکه زیرساخت در 137 ایستگاه به بهره برداری رسید.
توسعه و تکمیل زیرساخت های نیروی برق بدون وقفه در 154 مرکز با هدف افزایش ضریب اطمینان برق و جلوگیری از اختلال در ارتباطات، همچنین افزایش ظرفیت ارتباطی مسیرهای پرترافیک کشور با استفاده از تجهیزات تولید داخل به ظرفیت 110 گیگابیت در ثانیه در 13 مرکز مخابراتی از جمله طرح هایی بود که در هفته دولت با حضور محمود واعظی به بهره برداری رسید.
همزمان با دهه فجر نیز پروژه اوج به منظور ترانزیت ترافیک بین الملل عراق از مسیر ایران عراق به بهره برداری رسید.
در گام نخست 3700 کیلومتر از این شبکه بر روی شبکه فیبر نوری شرکت توانیر با استفاده از آخرین فناوری روز دنیا و از طریق اتصال به شبکه مادر مخابراتی و تحت مدیریت شرکت ارتباطات زیرساخت به بهره برداری رسید .
این بخش از پروژه در نقاط مرزی و مریوان و قصرشیرین در غرب و نوردوز در شمال اجرا و شامل دو مسیر اصلی و پشتیبان در هشت استان کشور است که در مرحله نخست دارای ظرفیتی معادل 200 گیگابیت بر ثانیه است و تا یک ترابیت بر ثانیه قابلیت افزایش دارد .
افزایش ظرفیت ترانزیت ترافیک بین المللی، ارتقاء شاخص های اعتبار بین المللی و ارز آوری اقتصادی از جمله مزایای این طرح است.
همچنین شرکت ارتباطات زیر ساخت در ایام حج امسال ده میلیون و 700 هزار دقیقه ارتباطات حجاج ایرانی را با بستگانشان در ایران برقرار کرد.
از این میزان 8 میلیون 300 هزار دقیقه ترافیک صادره و دو میلیون و 400 هزار دقیقه ترافیک وارده از عربستان به کشورمان بود.  
 
شرکت ارتباطات زیرساخت امسال با هدف ایجاد فرصت برابر برای تمامی شرکت های فعال حوزه voip بین الملل اعلام آمادگی کرد و اکنون ترافیک IP TO IP دارندگان مجوز voip بین الملل را از اول آذر ماه مستقیما از طریق درگاه های بین الملل این شرکت راهیابی می‌کند.
همچنین این شرکت به منظور افزایش امنیت شبکه ارتباطی کشور، سه مسیر پشتیبان جدید برای انتقال دیتا، صوت و تصویر در استان های خوزستان، هرمزگان و بوشهر راه اندازی کرد.
این سه مسیر پشتیبان ضریب دسترسی و قابلیت اطمینان لینک های ارتباطی استان های یادشده و برخی استان های همجوار را افزایش می دهد.
در این طرح مسیر شیراز – بندر گناوه به سمت بوشهر به طول 493 کیلو متر، مسیر شیراز– بندر لنگه در استان هرمزگان به طول 667 کیلومتر و مسیر سوم به طول 546 کیلومتر جهت ارتباط ایلام به اهواز راه اندازی شد.
همکاری در اجرای طرح هم کد سازی تمامی استان ها و پیاده سازی این طرح در تمامی مراکز شبکه سوئیچ شرکت ارتباطات زیرساخت از دیگر اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت بود .
این طرح به منظور حذف کدهای بین ‌شهری استان‌ها اجرا شد، یکی شدن کدها در استانها و کاهش هزینه ارتباطات بین شهری در استان ها با نگاه پیاده سازی مفهوم عدالت در شبکه از مهمترین دستاوردهای این طرح است.
برچسب ها: ظرفیت ، اینترنت ، ارتباطات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار