به گزارش
تجارت آنلاين، محمدجواد شریفی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد مشترکین به حدود 31 میلیون و 600 هزار مشترک در کشور رسیده است، در مورد توسعه خدمات مشترکین گفت: همچنان تلاش میشود که سیستمهای خدمات غیرحضوری توسعه پیدا کند و از سویی دیگر خدمات از طریق دفاتر پیشخوان صورت گیرد.
وی همچنین در مورد اعلام شرکت مدیریت منابع برق ایران مبنی بر ورود مشترکین غیرصنعتی به بورس و انرژی گفت: این موضوع در حد پیشنهاد است و هنوز روشهای آن تدوین نشده است.
مدیرکل نظارت بر خدمات مشترکین توانیر با اشاره به اینکه ورود مشترکین به بورس و انرژی یک روش از روشهای فروش برق است، گفت: این کار هنوز نهایی نشده لذا مقرراتی در این زمینه وضع نشده است.
شریفی در مورد برقدار شدن واحدهای مورد تقاضا گفت: از زمانی که هزینه انشعاب برق افزایش پیدا کرد، نصب انشعاب مشترکین نیز سرعت بیشتری به خود گرفت به گونهای که واگذاری انشعاب برق در حدود سه تا چهار روز زمان میبرد در حالی که در گذشته مشترکین جدید چند ماه ممکن بود در انتظار وصل انشعاب برق بماند.
وی در مورد برقدار کردن موقت ساختمانهایی که در حاشیه شهرها بدون مجوز ساخته شدهاند با توجه به استفاده غیرمجاز از برق نیز گفت: این طرح همچنان در حال پیگیری است. هنوز نتوانستیم در مجلس اجازه تامین برق این ساختمانها را بگیریم.
مدیر کل نظارت بر خدمات مشترکین توانیر در مورد میزان استفاده از برق غیرمجاز توسط ساختمانهای بدون مجوز نیز گفت: میزان مصرف برق غیرمجاز در کشور چشمگیر است.