وی خاطرنشان کرد: هماکنون سالنهای در حال ساخت و توسعهای نیز در اکثر شهرستانهای استان با ظرفیت 390 هزار قطعه مرغ تخمگذار در حال ساخت است.
سلیم تاکید کرد: مدیریت جهادکشاورزی شهرستانهای استان این آمادگی را دارند تا از متقاضیان تولید تخممرغ چه به صورت صنعتی و چه به صورت طرحهای مشاغل خانگی، حمایتهای لازم را به عمل آورند.
به گفتهی وی براساس آمار ارائه شده توسط فائو، کشور ایران دارای جایگاه دهم تولید تخممرغ جهان است ولی این در حالی است که سرانه مصرف تخممرغ در کشور در حد 10 کیلوگرم و نصف سایر کشورهاست.
سلیم با بیان این که میانگین جهانی سرانه مصرف تخممرغ ۱۸ کیلوگرم است، تاکید کرد: تخممرغ یکی از کاملترین، ارزانترین و فراوانترین غذای پروتئینی است که بعد از شیر میتواند جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه داشته باشد ولی به دلیل غیرعلمی و باورهای اشتباه از مصرف مناسب این فرآورده مغذی خودداری میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی یزد اظهار کرد: گرچه عمده چربی تخممرغ که در زرده آن موجود است، از نوع غیراشباع است و کلسترول تخممرغ نقشی تاثیرگذار در افزایش کلسترول خون ندارد اما متاسفانه توصیه به کم خوردن تخممرغ توسط برخی از پزشکان و کارشناسان تغذیه، بیبهره بودن جامعه جوان و در حال رشد و حتی سنین بالاتر را به دنبال دارد.