کد خبر: ۱۴۱۲۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۵
کچوئیان تاکید کرد؛
سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، بر تسریع افزایش آموزش و پژوهش در این دانشگاه با ورود برگزیدگان آزمون سراسری و دانش آموزان دارای معدل بالا تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا کچوئیان، در بیست و پنجمین اجلاس مجازی مشترک سراسری سرپرستان مدیریت‌های استانی و سرپرستان پردیس‌ها و واحدهای آموزشی تابعه دانشگاه فرهنگیان در مکان سالن شهید چمران این دانشگاه، از فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته معاونت نظارت طی سال جاری سخن گفت و افزود: برگزاری فرصت‌های بالندگی عمومی و تخصصی ویژه کارکنان، مدرسان و مدیران دانشگاه توأم با آزمون برخط از فعالیت‌های مهم مدیریت بالندگی این معاونت به شمار می‌رود.

وی، محور دوره‌ها را متناسب با اهداف راهبردی و استراتژیک دانشگاه، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و جهش تولید دانست و خاطر نشان کرد: آموزش رابطان بالندگی در سطح کشور، ارتقای زیر ساخت سخت افزاری و نرم افزاری، نیاز سنجی دوره‌های تخصصی از سطح ستاد و صف، تولید پادکست‌های آموزشی و تدوین تقویم آموزشی به صورت فصلی از برنامه‌های در دست اقدام و آتی مدیریت بالندگی این معاونت به شمار می‌رود.

وی، با ذکر ۱۶۲ هزار و ۶۱۹ ساعت، میزان کل دوره‌های برگزار شده در دانشگاه فرهنگیان، برگزاری دوره‌های آموزشی عمومی در نیمه نخست سال جاری را ۱۳۱ هزار و ۶۸۳ نفر ساعت و دوره‌های برگزار شده تخصصی را ۳۱ هزار و ۱۱۲ نفر ساعت اعلام کرد و گفت: میزان برگزاری این دوره‌ها در نیمه نخست سال به تفکیک برای کارکنان ۱۱۴ هزار و ۸۰۵ ساعت، استادان ۳۶ هزار و ۶۸۷ ساعت و مدیران ۱۰ هزار و ۱۲۷ ساعت بوده است.

دبیر شورای تخصصی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه، در ادامه برگزاری آزمون جامع مهارت آموزان در آذر ماه سال جاری را فعالیتی مهم از جانب دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد و افزود: خوشبختانه اطلاعیه‌ها و اخبار مرتبط با آزمون اصلح در زمان مقرر برای اطلاع مهارت آموزان در حال انعکاس است.

کچوئیان با تاکید بر پاسخگویی به موقع استان‌ها به مکاتبات اداری یادآور شد: پاسخگویی به موقع به این مکاتبات نقش مؤثری در ارزیابی دانشگاه، توسط دو وزارت آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فنآوری دارد.

وی، فعالیت برخی استان‌ها در راستای اجرای رهنامه دانشگاه فرهنگیان را قابل تقدیر خواند و با معرفی این تعداد استان اظهار داشت: با ارزیابی‌های صورت گرفته به زودی از این استان‌های پیشتاز و فعال قدرخوانی خواهد شد.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه فرهنگیان، سامانه HES را مهم‌ترین ابزار ارتباطی دانشگاه فرهنگیان با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی کرد و با تاکید بر بارگذاری به موقع آمار و اطلاعات دقیق مربوط به دانشگاه از سوی مدیریت‌های استانی در این سامانه گفت: ثبت به موقع داده‌ها در سامانه باعث تسهیل دسترسی وزارت علوم به آمار و اطلاعات ضروری، برای برآورد تسهیلات مورد نیاز دانشگاه در زمینه‌های مختلف است.

این مقام مسئول، در ادامه اهتمام و سرعت عمل سرپرستان مدیریت‌های استانی و سرپرستان پردیس‌ها و واحدهای آموزشی تابعه دانشگاه فرهنگیان، در راستای ارزیابی عملکرد کارکنان بر اساس شیوه نامه ابلاغ شده را ضروری خواند و افزود: با توجه به تمدید نشدن زمان مشخص شده برای ثبت ارزیابی کارکنان در سامانه LMS ضروری است آن تعداد استان که تاکنون در این زمینه فعالیتی نداشته اند، در اسرع وقت اقدام نمایند.

کچوئیان، با مهم برشمردن آموزش در سامانه مدیریت LMS تصریح کرد: همت جمعی با محوریت مسئولان نظارت برای پایش سیستم لازم و ضروری است.

دبیر شورای تخصصی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، از نظرسنجی صورت گرفته در خصوص عملکرد استادان دانشگاه خبر داد و گفت: با ارزیابی‌های انجام شده نتایج به زودی اعلام خواهد شد.

وی، این نتایج را فعالیتی مهم برای جذب استادان دارای عملکرد و کارایی بالا دانست و خاطر نشان کرد: جذب استادان واجد شرایط و برخوردار از عملکرد مثبت در پردیس‌های استانی امری مهم و ضروری است.

عضو هیأت رئیسه دانشگاه فرهنگیان، با تاکید بر بهره مندی از ظرفیت‌های موجود سامانه LMS یادآور شد: حمایت آموزش و دوره‌های توانمندسازی استادان، تسهیل کننده استفاده از این نرم افزار است.

سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، از پایش مصاحبه ورودی‌های جدید دانشگاه سخن گفت و اظهار داشت: از جمعیت ۳۰ هزار نفر معدل‌های نهایی و کل حدود ۶ هزار نفر معادل ۲۰ درصد به صورت تصادفی بررسی و عددهای ۱۶/۹۳ به عنوان معدل نهایی و ۱۸/۳۱ نیز به عنوان میانگین معدل کل این تعداد مصاحبه شونده کسب شد.

این مقام مسئول، با اشاره به استقبال و انتخاب دانشگاه فرهنگیان توسط دانش آموزان برخوردار از معدل بالا و برگزیدگان کنکور سراسری بر افزایش کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه تاکید کرد.

کچوئیان، در پایان توجه به صلاحیت حرفه‌ای استادان متناسب با توانمندی‌های ضروری این افراد را در راستای ارائه آموزش‌های لازم در بستر الکترونیک مهم خواند و گفت: آخرین مهلت مقرر برای تعیین تکلیف استادان حق التدریس و ثبت در سامانه HES روز یکشنبه ۲۵ آبان ۹۹ است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار