به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛حسین سجادی گفت: بخشی از مولفههای پیک شب و روز با یکدیگر متفاوت و بخشی دیگر مشترک است به طوری که مصرف بخش اداری جزو مولفههای ویژه پیک روز و در پیک شب مولفه ویژه روشنایی است.
وی افزود: در سال 90 و 91 تعداد پیکهایی که روز بر شب غلبه کرده بود بیشتر از سالهای دیگر بود و در مقطعی به دلیل توسعه سامانههای سرمایشی روز به روز زیادتر میشد؛ اما با توجه به اقدامات مدیریت مصرف صورت گرفته رفته رفته از تعداد آنها کاسته شد.
وی ادامه داد: بهبود بهرهوری در کولرهای آبی و توجه به راندمان کولرهای گازی و جلوگیری از ورود کولرهای راندمان پایین به کشور باعث شد که به تدریج در سال های 92 و 93 از تعداد روزهایی که پیک روز بر پیک شب غلبه کرده کاسته شود.
وی با بیان این که غلبه پیک روز بر شب یا بر عکس به خودی خود مشکلی ندارد گفت: بر این اساس باید به اقتضای زمان و شرایط فصلی و محیطی ساعتهایی که مصرف بسیار زیاد است بیشتر مورد توجه قرار گرفته و میزان مصرف آن مدیریت شود.
وی اظهار داشت: در مقطع زمانی روی پیک شب کار کرده و با ارتقای سامانههای روشنایی و استفاده از لامپهای کم مصرف پیک شب مدیریت شده و در مقابل آن پیک روز خودش را نشان داد.
وی تصریح کرد: در زمانی دیگر نیز همین مدیریت روی سامانههای سرمایشی انجام شده و دوباره پیک شب بر پیک روز غلبه کرده است و این تعادلی است که با همکاری سازمان بهرهوری انرژی ایران، شرکتهای توزیع و شرکتهای برق منطقهای برقرار شده و مدیریت میشود.
وی از جمعآوری لامپهای مدادی در بخش تجاری با همکاری شرکتهای توزیع خبر داد و گفت: لامپهای مدادی بسیار پرمصرف هستند که بیشتر در اماکن تجاری بسیار از آنها استفاده میشد که با اقدامات موثر شرکتهای توزیع تعداد این لامپها بسیار کمتر شده است و شرکتهای توزیع این کار را بهخوبی مدیریت میکنند.
انتهای پیام/