به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از ایسنا؛سهیلا کلاهی اظهار کرد: در حال حاضر با حجم بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی مواجه هستیم اما بیکاری این دسته از دانش آموختگان با استخدام در ادارات و سازمان ها حل نمیشود بلکه این عده باید تحت عنوان نیروهای متخصص و کارآمد جذب صنایع و بخشهای تولیدی و خدماتی شوند.
وی با تاکید بر لزوم گسترش و ترویج فرهنگ کار در کشور افزود: شعار " فرهنگ و اقتصاد " امسال به درستی نامگذاری شده تا در کنار توسعه اقتصاد، فرهنگ کار و تلاش نیز دیده شود.
کلاهی در ادامه با بیان اینکه باید در دانشگاهها واحد مهارت آموزی ارائه شود، تصریح کرد: آموزشهای ما در دانشگاهها و آموزش عالی باید به سمت مهارت آموزی سوق یابد،چرا یک فرد پزشک که تحصیلاتش را به پایان میرساند نگران بازار کارش نیست؟ زیرا در بیمارستان ها دو سال مهارت آموزی کرده است؛ بنابر این دانشگاهها باید از نگاه آموزش تئوری فاصله گرفته و به سمت آموزشهای عملی و مهارت آموزی در دانشجویان و دانش آموختگان بروند.
این کارآفرین نمونه 80 درصد فعالیتهای اقتصادی در جهان را بر پایه سرمایه اجتماعی ذکر کرد و گفت: امروز سرمایه اجتماعی در صنعت برند ظهور کرده و برندها نقش سرمایههای اجتماعی در فضای کسب و کار را بر ایفا میکنند اما سرمایه انسانی از طریق آموزش و فراگیری آن توسعه مییابد به همین منظور نیروهای کار و کارآفریانان برای بنگاههای اقتصادی و صنعتی حکم سرمایه را دارند.
انتهای پیام/