وی افزود: وی آی ان خودروها یک کد محرمانه و اختصاصی است که طبق قانون تنها در اختیار پلیس راهنمایی و رانندگی و همچنین مالک است.
رمضانی توضیح داد: جمع آوری کدهای اختصاصی وی آی ان توسط این نوع سرویسها میتواند در آینده برای هم وطنان عزیز تبعات و خطراتی را داشته باشد.
سرهنگ رمضانی ادامه داد: از همهی مردم میخواهم که تحت هیچ شرایطی کد اختصاصی و محرمانهی وی آی ان را در اختیار این نوع ارائه کنندگان سرویس خدمات پرداخت قرار ندهند.
وی بیان کرد: وی آی ان شش شاخصهی اصلی مالکیت خودرو و نوع خودرو را مشخص میکند و در آینده میتوان از این وی آی ان و اطلاعات شخصی که شامل پلاک، آدرس و شماره تلفن مالک خودرو میشود اطلاعات حریم خصوصی افراد را بدست آورد.
رمضانی یادآور شد: طبق قانون، دیتا بیس شماره گذاری امانت نزد پلیس است، پس مردم کمال دقت نظر را داشته باشند تا سطح اطلاعاتی را که در اختیار این نوع ارائه دهندگان قرار میدهند خیلی باز و شخصی نباشد.
وی عنوان کرد: افراد مسئول بایستی بر عملکرد این نوع سرویسهای پرداخت نظارت داشته باشند و برای نطارت بهتر و بیشتر شیوهای نظاممند و قانونمند از خود ارائه دهند.
رمضانی گفت: این نوع ارائه دهندگان خدمت تا چه سقفی از اطلاعات مردم را برای چه خدماتی نیاز دارند، ما نباید با شرایطی مواجه شویم و ساده به موضوع نگاه کنیم
معاون اجرایی پلیس راهور یادآور شد: افشای اطلاعات شخصی خصوصا در حوزهی خودرو میتواند در آینده ما را با مشکلات بسیار زیادی در حوزهی نقص حریم خصوصی افراد مواجه کند.
رمضانی تاکید کرد: معاونت حقوقی پلیس راهور ناجا شکایت رسمی خود را به مراجع قضایی ارائه خواهد داد و نباید به بهانهی ارائهی خدمت به مردم باعث نقص حریم خصوصی شویم و به اطلاعات شخصی افراد دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/