به گزارش خبرگزاری مهر، امیر رئوف افزود: بخش لوداب دارای دو دهستان چین و مرکزی بوده که این بخش ۱۳۰ روستا و جمعیتی بالغ بر ۱۵ هزار نفر دارد، اما از بسیاری از خدمات زیرساختی شامل جاده ارتباطی مناسب در روستاها، بهسازی و آسفالت و یا نمایندگی برخی از ادارات محروم است.
رئوف با بیان اینکه بعد از چهل و سه سال از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات ارزندهای به این منطقه شده است، بیان کرد: با توجه به پراکندگی روستاها لازم است خدمات بیشتری صورت بگیرد تا مهاجرت به شهرها کاهش یافته و از حاشینه نشینی جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد استان از نعمت دریافت شبکههای دیجیتال برخوردارند، گفت: این استان به واسطه صعب العبور بودن و پراکندگی جمعیت، شرایط بسیار سختی را برای سیگنال رسانی دارد، البته نقاطی به خاطر کور بودن و روستاهای زیر ۱۰ خانوار از این نعمت برخوردار نیستند.
مدیرکل صداوسیمای مرکز استان با بیان اینکه امروزه با توجه به ارتقا تکنولوژی و گذار از فرمت «اس دی» به فرمت «اچ دی»، ضرورت دارد ما نسبت به راه اندازی شبکههای اچ دی در استان گام برداریم، ادامه داد: با توجه به گفتوگوهایی که با مسئولین استان داشتهایم این قول را به ما دادهاند که از اعتبارات عمرانی صدا و سیما اعتبار خوبی را در اختیار صدا و سیمای استان قرار دهند که ما انشاالله جشن تکمیل سیگنال رسانی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد را در سال ۱۴۰۱ شاهد باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به درخواستهای بخشدار لوداب مبنی بر پیگیری مشکلات این بخش، گفت: خدمت به مردم یک نعمت است که به برکت انقلاب اسلامی نصیب ما شده و قول میدهم از هر تلاشی که منجر به رفع این مشکلات شود دریغ نکنم.
رئوف در تماسهای تلفنی با معاون عمرانی استاندار، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای استان، مدیرکل هلال احمر استان، رئیس جهاد کشاورزی استان، رئیس هلال احمر کشور، پیگیر رفع مشکل راه روستایی چال شاهین، آمبولانس هلال احمر، کمبود میوه شب عید در لوداب شد.
وی به وجود جوانان تحصیل کرده با مدارک عالی در بخش لوداب نیز اشاره داشت و گفت: لازم است نمایندگیهای سازمان فنی و حرفهای در روستاهای کمتر برخوردار استقرار یابد تا با آموزش مهارتهای کیفی زمینه را برای ایجاد اشتغال فراهم آورد.
مدیرکل صداوسیمای مرکز استان به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» اشاره کرد و گفت: ضرورت دارد بخشدار لوداب با شناسایی جوانان مستعد آنها را به سمت شرکتهای دانش بنیان سوق دهد، زیرا با توسعه آن، تولید افزایش یافته و زمینه اشتغال زایی صدها نفر فراهم میشود.