کد خبر: ۲۱۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در راستای گسترش مکانیزاسیون کشاورزی و ارتقای سطح تولید محصولات امسال 10 هزار میلیارد ریال اعتبار به این بخش اختصاص یافته است.
محمود حجتی در جمع تشکل ها و فعالان بخش کشاورزی فارس در شیراز افزود: طی دو سال گذشته 18 هزار میلیارد ریال اعتبار مکانیزاسیون کشاورزی در کشور جذب شده که در ارتقای کشاورزی و مدیریت منابع اثرگذار بوده است.
وی بیان کرد: سالانه حدود 11 میلیون تن محصول کشاورزی در استان فارس تولید می شود که زیرساخت های متناسب با آن در استان رشد نکرده است.
حجتی با اشاره به اینکه ظرفیت کل سردخانه های استان فارس 40 هزار تن است که در برابر حجم تولید بسیار ناچیز است؛ تصریح کرد: با ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی ، واحدهای بسته بندی و سردخانه می توان در جهت افزایش ارزش افزوده محصولات گام اساسی برداشت.
وی گفت: احداث سردخانه و گلخانه تغییر کاربری به حساب نمی آید و باید مجوزهای لازم به متقاضیان داده شود تا این ابزار مهم در توسعه کشاورزی به کار گرفته شود.
حجتی اضافه کرد: استان فارس باید در زمینه احداث گلخانه های کشاورزی گامی رو به جلو بردارد و در این مسیر تسهیلات لازم در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولید انبوه محصولات کشاورزی در داخل کشور گفت: زنجیره تولید با پیروی از برنامه ای جامع باید در تمام بخش های کشاورزی ایجاد شود .
وی بیان کرد: بخش های کشاورزی به هم وابسته است و با توجه به تولید انبوه محصولات در کشور، زنجیره های تولید می تواند نقش مهمی در ارتقای بهره وری ایفا کند.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: دولت نباید مجری و مسئول خرید محصولات کشاورزی باشد، خرید تضمینی محصولات آن هم به نرخ بالاتر از بازار جهانی، برای جلوگیری از آسیب کشاورزی راهکار بجایی نیست.
وی افزود: بخش خصوصی باید با ایجاد زنجیره تولید به رونق کشاورزی کمک کند و دولت نیز نقش تسهیل کننده مسیر تولید را برعهده داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: صندوق حمایت از توسعه دامپروری یک هزار میلیارد ریال سرمایه در اختیار دارد و باید در مسیر حمایت از دامداران آن را به کار گیرد.
حجتی گفت: دولت در زمینه صادرات محصولات کشاورزی به دنبال فراهم کردن بسترهای لازم است تا با ایجاد تفاهم و ارتباط با سایر کشورها رونق بخش این مهم باشد.
وی افزود: در این مسیر کشور روسیه به عنوان یکی از کشورهای هدف مطرح است اما برای مبادله با این کشور با مشکل کاهش ارزش پول آن و نبود قرارداد تعرفه ترجیحی رو به رو هستیم.
منبع : ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر: