سید صفدر حسینی افزود: بیش از چهار هزار میلیارد تومان نیز به لحاظ ریالی از منابع صندوق توسعه ملی به آب و کشاورزی تخصیص داده شده است.
وی در همین حال اختصاص این میزان اعتبار از صندوق توسعه ملی به بخش آب و کشاورزی در تاریخ ایران را قابل توجه دانست و ابراز امیدواری کرد در فضای پساتحریم، شرایط سرمایه گذاری در پروژه های کلان بخش کشاورزی از منابع صندوق توسعه ملی بهتر شود.
صندوق توسعه ملی با توجه به کاهش قیمت جهانی نفت و درآمدهای ارزی کشور، بر برنامه ریزی دقیق تر و بهتر در مورد منابع کمیاب صندوق تاکید دارد و از این رو به طرح هایی با بازدهی بالا و دارای توجیه اقتصادی توجه نشان می دهد.
حسینی، دو شرط را برای استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برشمرد و گفت: نخست اینکه طرح های اقتصادی در حوزه کشاورزی و سایر حوزه ها، مولد و زاینده ثروت باشد و منابع پرداخت شده به بانک ها نیز بازگشت داده شود؛ همچنین طرح ها از توجیه اقتصادی و فنی برخوردار باشند و یا سرمایه گذار، اهلیت کافی داشته باشد.
صندوق توسعه ملی براساس ماده 84 قانون برنامه پنجم توسعه با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت، گاز و میعانات گازی و فرآورده های نفتی به ثروت های ماندگار، مولد و سرمایه های زاینده اقتصادی و حفظ سهم نسل های آینده از منابع نفت و گاز تشکیل شده است.