وی با بیان اینکه در این مدل شاخص های رشد تقاضا، میزان عرضه، قیمت و قراردادها مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: اطلاعات این مدل می تواند برای سیاست گذاری برنامه ریزی و پیش بینی مورد استفاده قرار گیرد و در دو سال گذشته چند طرح جدید در GECF برای بررسی و پیش بینی بازار آغاز شده که کار تعدادی از آنها به پایان رسیده است.
عادلی درباره برنامه های این مجمع در آینده اظهار داشت: ارتقای چهره GECF در جهان و بهبود کیفیت مدل های پیش بینی از مهمترین برنامه های در دست اجرای مجمع در سال های آتی است.
وی در خصوص چالش های GECF گفت: آمریکا از سال آینده میلادی صادرات گاز خود را آغاز می کند که پس از مدتی به 60 میلیون تن در سال خواهد رسید.
وی افزود: آمریکا قصد دارد بخشی از گاز تولیدی خود را روانه بازارهای آسیا و اروپا کند و با توجه به اینکه کشورهای عضوGECF بخشی از گاز خود را به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر می کنند، چالش هایی با صادرات گاز آمریکا برای آنها ایجاد خواهد شد.
عادلی با بیان اینکه همچنین استرالیا و تعدادی دیگر از کشورهای غیر عضو GECF نیز صادرات گاز خود را افزایش خواهند داد، خاطر نشان کرد: البته به دلیل افزایش تقاضا برای گاز پس از سال 2020 جایگاه کشورهای GECF در بازار تقویت خواهد شد.