کد خبر: ۲۳۴۲۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶

مالیات، عوارض مالی که از شهروندان و شرکت‌ها تحت عنوان درآمد، مالکیت، یا معاملات اجباری می‌گردد، جزء مهمی از سیستم مالی یک کشور است. این منابع مالی برای دولت‌ها فرصت فراهم می‌کنند تا اقدامات اجتماعی، اقتصادی، و زیرساختی را پشتیبانی کرده و خدمات عمومی را ارائه دهند. مالیات‌ها ممکن است به صورت مستقیم از درآمدها یا به صورت غیرمستقیم از معاملات و مالکیت‌ها دریافت شوند. این ابزار مالیاتی با توجه به نحوه تنظیم و استفاده از آنها تأثیر بسزایی در توزیع درآمد، تحریک اقتصاد، و ایجاد انصاف اقتصادی دارند.

سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: بخشودگی جرایم قابل بخشش مالیات و عوارض و جرایم عدم انجام تکالیف حسب مورد با رعایت مقررات ماده ۱۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم که از بهمن امسال به مدیران کل امور مالیاتی سراسر کشور واگذار شده بود فقط تا پایان امسال اعتبار دارد.

طبق این بخشنامه، اختیار بخشودگی جرایم مالیاتی و عوارض قابل بخشش هر سال / دوره برای مؤدیانی است که تا پایان سال بدهی سال یا دوره مربوط را پرداخت کرده باشند، در مورد اشخاص حقیقی تا سقف پنج میلیارد (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و در مورد اشخاص حقوقی تا سقف بیست میلیارد (۲۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال بخشودگی جرایم موضوع این بند بدون در نظر گرفتن زمان پرداخت بدهی مالیات و عوارض هر سال دوره است و پرداخت بدهی قبل از این ابلاغ، مانع اعمال بخشودگی جرایم قابل بخشش نیست.

گفتنی است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی فقط تا پایان سال است، این مهلت تمدید نمی‌شود و بعد از آن مطابق رویه قبل خواهد بود.

 

منبع: تیتر کوتاه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار