هشدارهای کمبود آب هر لحظه در حال اخطار دادن هستند که در هر جنبهای از صنعت و استفادههای روزمره به شکل بهینه از آب استفاده کنیم. همه ما باید این زنگ خطر را جدی گرفته و راهکارهای کاربردی برای کاهش مصرف آب استفاده کنیم. کولر آبی سلولزی جزو تکنولوژیهای برتری است که به نوبه خود توانسته میزان مصرف آب را نسبت به پوشالهای سنتی به حداقل برساند.
میتوان گفت که کولرهای نسل جدید سلولزی، بازار رقابت را برای مدلهای آبی قدیمی تنگ کردهاند. این مقاله را جهت شفاف سازی مزایا، کاربرد، ویژگیها و مشخصات کولر آبی سلولزی به شما کاربران محترم ارائه میدهیم.
نسل جدید کولر آبیهای مدرن و پیشرفته به جای پوشالهای قدیمی از پدهایی با ساختار شبیه کندوی زنبور و از جنس سلولز استفاده میکند. به لطف وجود این پدها، هوا بهتر خنک میشود و بازدهی کولر به شکل قابل توجهی بالاتر میرود. معرفی مدلهای جدید این کولرها را با اشاره به مشخصات هوشمند آنها شروع میکنیم.
آنها بدون نیاز به تسمه و یاتاقان کار میکنند و کنترل دقیقتری روی عملکرد خود دارند. به دلیل اینکه، این کولرها مصرف برق کمتری داشته و بازدهی بالایی دارند از نظر صرفهجویی در انرژی و کاهش مصرف برق عالی هستند. همه ما به خوبی میدانیم که سیاستهای جدید کشور بر کاهش انرژِی تاکید دارند و از این رو، استفاده از کولر آبی سلولزی بسیار کارآمد است.
نکته نکته: تنها ایراد این کولرها، احتمال بو گرفتن پدهای سلولزی در محیط مرطوب است.
راهحل: با شستشو یا تعویض پد قابل حل خواهد بود.
کولر آبی معمولی از پوشال برای خنک کردن هوا استفاده میکند. اما کولر آبی سلولزی از چیزی به اسم پد سلولزی بهره میبرد. این پدها نسبت به پوشالها خاصیت ضدقارچ دارند. یعنی اجازه نمیدهند قارچها و باکتریها وارد فضای خانه شوند و به همین دلیل، هوای سالمتری تولید میکنند.
تفاوت مهم دیگر این است که از نظر عملکرد، کولر سلولزی بهتر کار میکند. با اینکه اندازه و قدرت آن مثل کولر پوشالی ات ولی خنکی بیشتری دارد. البته باید این را هم در نظر گرفت که قیمت کولر آبی سلولزی تقریبا ۳۰ تا ۴۰ درصد بیشتر است.
پدهای سلولزی اصلا نیازی ندارند که هر ساله برای تعویض آنها اقدام کنید. فقط هر چهار سال یکبار تعویض آنها کافی است. اما در مورد کولرهای پوشالی معمولی باید سالانه برای عوض کردن پوشالها دست به کار شوید.
انواع کولر آبی سلولزی
از زوایای مختلفی میتوانیم انواع کولر سلولزی را دستهبندیکنیم:
کولرهای سلولزی از نظر تکنولوژی در دو گروه جای میگیرند:
کولر سلولزی پرتابل سبک و قابل حمل هستند، نیازی به کانالکشی ندارند. در فضاهای کوچک مثل اتاقها و دفاتر کاری استفاده میشوند و میتوان آنها را به راحتی از یک اتاق به اتاق دیگر منتقل کرد.
در کولر سلولزی پلیمری، بدنه دستگاه از پلیمرهای مقاوم ساخته میشود که دارای وزن کمتر و مقاومت بالا در برابر نور خورشید و اشعه UV هستند. دقت داشته باشید که این مدل کولرها فاقد قطعات مکانیکی پر استهلاک مثل تسمه و شفت بوده و عمر بیشتری دارند.
ظرفیتهای متداول:
۴۰۰۰، ۵۰۰۰، ۶۰۰۰، ۷۰۰۰، ۸۰۰۰، ۹۵۰۰ و ۱۱۰۰۰
وقتی ظرفیت دستگاه بالاتر باشد، توان خنککنندگی کولر بیشتر است و برای فضاهای بزرگتر کاربردی خواهد بود.
قطعا بله. چراکه نه؟ پدهای سلولزی را تهیه کرده و آنها را به سادگی هرچه تمام جایگزین پوشالهای قدیمی کولر خود کنید.
البته این کار با در نظر گرفتن نکات فنی امکانپذیر است و نمیتوان بدون داشتن مهارت و اطلاعات کافی، بیگدار به آب زد. *** با تبدیل اصولی کولر آبی به مدلهای سلولزی هم عملکرد کولر بهتر میشود و هم مصرف آب و برق پایینتر میآید***
از نظر ساختار کلی، کولر سلولزی شباهت زیادی به کولر آبی معمولی دارد. فقط بهجای پوشال، از پدهای سلولزی مخصوص که نوعی کاغذ با ساختار خاص هستند، برای خنک کردن هوا استفاده میکند. اگر تصمیم به خرید کولر سلولزی گرفتهاید یا میخواهید کولر خود را ارتقا بدهید، با یک تماس تلفنی، کار را به کاردان بسپارید. بهترین کیفیت را از ما بخواهید.