کد خبر: ۲۵۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۴
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: پروژه 100 هزار مترمکعبی آب شیرین کن بندرعباس اکنون در انتظار دریافت تسهیلات 150 میلیون دلاری از صندوق ذخیره ارزی است.
حسین خادمی  اظهار داشت: مشکل زیست محیطی این پروژه حل شده و مجوز زیست محیطی آن از سوی سازمان محیط زیست صادر شده و هم اکنون مشکلی از این بابت نداریم.
وی با بیان اینکه این پروژه هم اکنون در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: در صورت تخصیص به موقع اعتبار مصوب مورد نیاز ، 20 هزار مترمکعب از این پروژه در هفته دولت سال آینده به بهره برداری خواهد رسید. 
خادمی با اشاره به اینکه پروژه مذکور توسط بخش خصوصی در حال اجرا می باشد، تصریح کرد: پروژه آب شیرین کن بندرعباس در سه فاز اجرایی می شود.
وی در خصوص وضعیت منابع آبی هرمزگان و تاثیر بارش های اخیر بر روی این منابع گفت: بارش های پاییزی و زمستانی امسال تا حدود تنش آبی استان را فروکش کرده اما برای گذر از بحران کم آبی همچنان نیازمند مدیریت مصرف از سوی مشترکان و امیدوار به تداوم بارش ها هستیم. 
مدیرعامل شرکت آبفا هرمزگان با اشاره به اهمیت اجرای پروژه یکصد هزار مترمکعبی آب شیرین کن بندرعباس با توجه به بحران آبی این استان به ویژه بندرعباس، بر تسریع در تخصیص اعتبارات موردنیاز آن تاکید کرد.
استاندار هرمزگان در نشستی در خصوص وضعیت پروژه آب شیرین کن بندرعباس در ابتدای ماه جاری اعلام کرد که در تلاش هستیم تا در نشستی با رئیس صندوق توسعه ملی، مساله تامین اعتبار و اختصاص تسهیلات به پروژه آب شیرین کن بندرعباس را حل کنیم.
جاسم جادری اظهار داشت: آب شیرین کن راهکار مناسبی برای رفع مشکل کمبود آب در بندرعباس و دیگر مناطق هرمزگان است و نیازمند جدیت بیشتری در این زمینه هستیم.
وی افزود: با توجه به کمبود بارندگی و خشکسالی در هرمزگان و نیاز استان به این پروژه، باید تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات موجود در مسیر احداث آن انجام دهیم.
استاندار هرمزگان ، تامین آب بندرعباس را از اولویت های مهم دانست و اظهارکرد: تامین آب بندرعباس که حدود نیمی از جمعیت هرمزگان را در برگرفته بسیار مهم است و باید پروژه هایی که به تامین آب بندرعباس کمک می کنند مورد توجه ویژه قرار گیرند.
17 سال خشکسالی و کم آبی در هرمزگان موجب خشک شدن 365حلقه چاه آب آشامیدنی، 18دهنه چشمه و قنات ، 100 حلقه چاه و کاهش آب 135حلقه چاه بین30 تا 70 درصد شده است. 
از 74 دشت موجود در هرمزگان تمامی آنها دارای بیلان منفی هستند و 38 دشت ممنوعه بوده و مابقی دشت ها نیز شور است.
شهر بندرعباس مرکز استان هرمزگان به همراه دو شهر بزرگ دیگر در کشور از نظر تامین آب آشامیدنی در وضعیت قرمز قرار دارند.
برای رفع مشکل کم آبی بندرعباس پروژه های مختلفی تعیین شده که از جمله مهمترین آنها پروژه آب شیرینکن یکصد هزار مترمکعبی این شهر است که تیرماه سال 91 کلنگ احداث آن به زمین خورده و قرار است که مرحله اول آن با ظرفیت 20 هزار مترمکعب در شبانه روز ، هفته دولت سال آینده به بهره برداری برسد.

منبع:ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر: