«سیدمحمد هاشمی» روز دوشنبه افزود: در ابتدای سال گذشته تلفات برق در شبکه توزیع تهران بزرگ 9.3 درصد بود که امروز به هفت درصد کاهش یافته است.
وی متوسط کشوری تلفات برق را 11 درصد دانست و گفت: برای کاهش تلفات فنی و غیرفنی به 6.5 درصد تا پایان سال تلاش می شود.
این مقام مسئول اضافه کرد: 11 موضوع در بخش لوازم اندازه گیری و 12 موضوع در زمینه شبکه برای پایان آوردن میزان تلفات برق برنامه ریزی شده که 80 درصد آن تاکنون به انجام رسیده است.
هاشمی اعلام کرد در تابستان گذشته، 30 درصد پیک بار در اداره های دولتی تهران مصرف شده است.
وی بیان داشت: چهار میلیون و 300 هزار مشترک برق در تهران وجود دارد که خودکارسازی (اتومات کردن) پست های برق آنان و هوشمند کردن کنتورها بسیار زمانبر است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ اضافه کرد: وجود 2300 مشترک اداری در تهران، ما را بر آن داشت تا در توافقی با استانداری و وزارت نیرو، نسبت به خودکارسازی پست های برق اقدام کنیم.
وی گفت: انجام این مهم همراه با هوشمندسازی کنتور اداره ها و همچنین استفاده از سلول های فتوولتائیک (خورشیدی) در پشت بام این ساختمان ها نیازمند سرمایه گذاری است و در این زمینه باید اداره ها نیز پیشقدم شوند و اعتباری به همین منظور تخصیص دهند.
این مقام مسئول پیشتر اعلام کرده بود: مدیریت مصرف و پیک بار رسالت اصلی شبکه توزیع برق است که با توجه به نیاز به سرمایه 30 میلیارد ریالی برای تولید هر مگاوات ساعت برق، بسیار مهم است.
شرکت توزیع برق تهران بزرگ با برخورداری از 19 پست انتقال، 105 پست فوق توزیع با 1415 فیدر 20 کیلوولت و 11 هزار و 357 دستگاه پست فشار متوسط، نزدیک به 33 درصد تاسیسات زمینی 20 کیلوولت کشور را شامل می شود.