کد خبر: ۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۰
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی:
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هر جای تاریخ از زمان معاویه تا یزید و حادثه کربلا مطالعه شود ظلم به مسلمانان را می‌بینید و پایان این ظلم، آغاز قیامی را می‌طلبید که تا همیشه بماند.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از فارس؛  آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز در جمع مدیران، کارمندان مجمع تشخیص مصلحت نظام و جمعی از اقشار مختلف مردمی، در مراسمی که به مناسبت عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برپا شده بود، امام حسین(ع) را آموزگار تاریخ برای حل گرفتاری‌های جوامع انسانی و اسلامی دانست و گفت: اهمیت درس عاشورائیان این است که مکارم اخلاق، گذشت و ایثار را در عمل نشان دادند.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نهادینه شدن نام امام حسین(ع) و حادثه کربلا در یاد و خاطر تاریخ اسلام گفت: عاشورا آموزه عملی برای سعادت انسان‌ها و عشق ورزیدن برای دیدار معشوق است.
 
وی امر به معروف و نهی از منکر را فلسفه قیام امام حسین(ع) دانست و گفت: اباعبدالله، می‌خواست با اهدای خون خود و خاندانش به انسان‌ها بگوید که خداوند که مهربانی‌اش در آفرینش متبلور است، به مظلومان می‌گوید که می‌توانید با صدای بلند حق خود را بخواهید.
 
وی با تشریح برنامه‌های سفر کاروان اباعبدالله از مدینه به مکه و سپس به سوی کربلا، گفت: حکومت جور بنی‌امیه ظلم به انسان‌ها را به اوج رسانده بود و برای مقابله با آنها، انسان بزرگی چون حسین (ع) برخاست که پیروزی‌شان در طول تاریخ می‌درخشد.
 
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان انواع جنگ‌ها و توصیف راه امام حسین(ع) گفت: هر جای تاریخ از زمان معاویه تا یزید و حادثه کربلا مطالعه شود ظلم به مسلمانان را می‌بینید و پایان این ظلم، آغاز قیامی را می‌طلبید که تا همیشه بماند و می‌دانید که خون عاشوراییان پایه‌های ظلم را متزلزل کرد.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مبارزه با اندیشه‌های استعماری و استبدادی را زیربنای تفکرات اهل بیت(ع) و به ویژه حضرت اباعبدالله(ع) خواند و گفت: برنامه‌های الهی را می‌توان در مراحل و مقاطع مختلف کاروان امام حسین(ع) دید که وقتی از توطئه قتل خویش در کعبه باخبر شد، نمی‌خواستند حرمت حرم الهی مخدوش شود.
 
وی با اشاره به پیشنهادهایی که در طول سفر کاروانیان به امام حسین برای رفتن به نقاط مختلف جهان اسلام آن روز می‌شد، گفت: گویا امام مأمور بودند که به کربلا بروند تا این قطعه جغرافیایی در تاریخ جاودان بماند.
 
هاشمی‌رفسنجانی با بیان برخی از مصائب اهل بیت در روز عاشورا، گفت: در شهادت تک تک شهدای کربلا، رازی نهفته که طفلی شش ماهه، جوانی 18 ساله و پیرمردی با صفا، با شقی‌ترین حالت آن‌گونه بی‌کفن روی خاک افتاده‌اند.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، گرفتاری‌های اهل بیت و زنان و کودکان پس از عاشورا را فصلی دیگر از حادثه کربلا خواند و گفت: خورشید زنان مدینه و کوفه، رأس برادر عزیزش را روی نی می‌بیند و به اسارت می‌رود و می‌داند که وظیفه خطیری برای جاودانگی عاشورا دارد.
 
وی آتش زدن خیمه‌های زنان و کودکان را بدترین کار در حق بازماندگان دانست و گفت: همیشه ظالمان برای بقای حکومت خویش، شنیع‌ترین کارها را می‌کنند و در گرداب ظلم خویش آن قدر دست و پا می‌زنند تا در ظلم خویش غرق شوند.
 
هاشمی رفسنجانی با نکوهش اعمال زشت افرادی که باعث نا امنی در جامعه می‌شوند به ویژه کسانی که امنیت روانی جامعه را بر هم می‌زنند، گفت: امیدواریم کسانی که سلامت یک انسان و به خصوص یک زن را برای همیشه از وی می‌گیرند، شناسایی و به سزای اعمال خود برسند.
 
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به گستردگی حبّ به اهل بیت در اقصی نقاط جهان اسلام، گفت: مظلومیت علوی‌ها، دودمان بنی‌امیه و بنی‌عباس را بر باد داد و می‌بینید که این روزها چه انسان‌هایی در جای جای جهان نام امام حسین را می‌برند و برای مظلومیتش عزاداری می‌کنند.
 
در آغاز این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین رستگاری، با ذکر مصیبت از کربلا و شهدایش پرداخت و سپس برنامه مرثیه سرایی و نوحه خوانی اجرا شد.

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین