کد خبر: ۳۱۲۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۰
معاون وزیر جهادکشاورزی:
معاون تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: امسال هیچ ثبت سفارش جدیدی برای واردات گوشت مرغ نداریم و واردات صورت گرفته مربوط به ثبت سفارش سال گذشته است.
 به گزارش تجارت آنلاین به نقل از ایرنا؛حسن رکنی افزود: امسال حدود یکهزار تا یکهزار و 500 تن گوشت مرغ به کشور وارد شده که مربوط به ثبت سفارش سال گذشته بوده و از ابتدای سال جاری تاکنون هیچ ثبت سفارش جدیدی برای واردات گوشت مرغ نداشته ایم.
 
وی اظهار داشت: خوشبختانه دولت یازدهم به بخش کشاورزی نگاه حمایتی دارد، بنابراین حفظ بازارهای صادراتی نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 
وی تصریح کرد: برای حفظ روابط بین الملل باید صادرات و واردات را در کنار یکدیگر انجام دهیم به طوری که ممکن است در تولید محصولی که خودکفا هستیم، حدود 10 ماه از سال صادر و دو ماه از سال نیز واردات داشته باشیم.
 
وی با بیان آنکه در تولید گوشت مرغ به خودکفایی رسیده ایم، گفت: هم اکنون سالانه حدود 2 میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید می شود که 85 تا 90 درصد آن به مصرف داخل می رسد و باید برای مابقی محصول تولیدی، بستر صادراتی ایجاد کنیم.
 
معاون وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد: در حال حاضر به مرحله ای رسیده ایم که ایران جزء صادرکننده گوشت مرغ به برخی کشورهای منطقه ازجمله عراق و افغانستان محسوب می شود و این در حالی است که قصد داریم صادرات این محصول را به دیگر کشورهای همسایه افزایش دهیم.
 
وی با تاکید بر آنکه در حال حاضر نیازی به واردات گوشت مرغ نداریم، افزود: سال گذشته نزدیک 50 هزار تن پیش بینی واردات داشته ایم که با بکارگیری از ظرفیت های داخلی ضمن کاهش واردات به 15 هزار تن، بیش از 40 هزار تن نیز صادرات گوشت مرغ داشتیم.
 
رکنی معتقد است؛ هم اکنون ظرفیت ها و زیرساخت های خوبی برای تولید گوشت مرغ در کشور وجود دارد و با ظرفیت های فعلی تولید، امکان افزایش صادرات به کشورهای منطقه وجود دارد.
 
به گفته وی، با استفاده از ظرفیت های موجود امکان تولید سالانه بیش از 2 میلیون و 500 هزار تن گوشت مرغ در کشور وجود دارد.
 
وی درباره صادرات گوشت مرغ به روسیه نیز گفت: قصد داریم براساس پروتکل های بهداشتی روسیه و تنظیم روابط بهداشتی محصولات پروتئینی مازاد بر نیاز نظیر گوشت مرغ، تخم مرغ و فرآورده های لبنی ایران را به این کشور صادر کنیم که این فرصت مناسبی برای کسب بازارهای صادراتی جدید است.


انتهای پیام/
برچسب ها: سفارش ، مرغ ، واردات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین