کد خبر: ۳۲۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۱
معاون برنامه‌ریزی مناطق آزاد:
معاون برنامه‌ریزی مناطق آزاد: دولت دهم بین 400 تا 800 هزار نیروی اضافی وارد سیستم اداری کشور کرد تهران- ایرنا- معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی مناطق آزاد گفت: « دولت دهم بین 400 تا 800 هزار نیروی اضافی وارد سیستم اداری کشور کرد که دانشی نداشتند و سربار دولت شدند و باید با کمک مدیریت پیشرفته آن‌ها را سر و سامان دهیم.» دولت دهم بین 400 تا 800 هزار نیروی اضافی وارد سیستم اداری کشور کرد به گزارش ایرنا؛ «محمد معزالدین» افزود: مدیریت کشور به روز نیست، قابلیت انطباق با مدیریت‌های جهانی ندارد و نمی‌تواند بحران را حل کند اما با فناوری‌های پیشرفته مدیریتی یاد می‌گیریم که چگونه آن‌ها را ساماندهی کنیم. وی افزود: «ساختار مدیریتی ما قدیمی و مفسده برانگیز است. مهم‌ترین اشکال این ساختار نیز به وزارت علوم برمی گردد، چرا که این وزارتخانه بر اساس تعداد صندلی‌های خالی دانشجو می‌پذیرد نه بر اساس نیاز بازار.» این مقام مسئول در تعریف مدیریت گفت: مدیریت مجموعه‌ای از فرآیندهایی است که امروزه به صورت موفق در کشورهای پیشرفته می‌بینیم و همچنین چگونگی ارتباط و سیاست‌های بین دستگاه‌های مختلف است.اگر بتوانیم برای مدیریت کشور فکری کنیم و این کار از مناطق آزاد نیز آغاز شود تحولی اساسی در کشور به وجود می‌آید.» وی یادآور شد: «در سال‌های اول انقلاب گروه‌های خلاق و نوآور زیادی داشتیم که یکی از مشکلات آنها، قوانین دست‌ و پاگیر بود. بهترین استادان در دانشگاه‌ها در فعالیت‌های تولیدی خلاق خود به دلیل قوانین دست‌ و پا گیر محدود شدند. البته بسیاری از این قوانین در سال‌های بعد از انقلاب تغییر کرد اما مفهوم قوانین مناطق آزاد به معنی عبور از قوانین بروکراسی در حوزه تولید کشور است.» معزالدین مناطق آزاد را صاحب اعتبار و شناخت در دنیا دانست و گفت: مراکز مهم و بزرگ سرمایه‌ دنیا از این مناطق استقبال می‌کنند بنابراین مهم‌ترین وظیفه مناطق آزاد الگوسازی برای کشور است. با مدیریت و ساختار امروزی هیچ دولتی نمی‌تواند بحران‌هایی را که در ایران وجود دارد، چاره‌اندیشی کند. وی با تاکید بر اینکه مناطق آزاد را باید دوباره آزاد کنیم، افزود: عبور از گمرکات کشور مانند عبور از خط آتش است. محدوده‌های مناطق آزاد ماقبل از گمرکات کشور تعریف شده‌اند، اما متاسفانه مشکلات پیچیده‌ای با آن‌ها پیدا کرده‌ایم.» بنابراین در برنامه اقتصاد مقاومتی و برنامه پنج ساله راهبردی خود، نگاه ویژه‌ای به بحث فناوری‌های نوین داریم. وی مناطق آزاد را مانند یک برند شناخته شده در دنیا توصیف کرد و مهم‌ترین مزیت و مشخصه آن‌ها را تعاملات بین‌المللی دانست که سرمایه‌گذاران بیشتری را جذب می‌کند. به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس ‌جمهوری می‌گوید، تمام درآمدهای مالیاتی و نفتی صرف هزینه‌های جاری دولت می‌شود و دلیل آن را، بزرگ شدن حجم دولت در طول سال‌های قبل عنوان می کند. این سخنان کمی تکان‌دهنده است اما اگر نیم‌نگاهی به آمارها و داده‌های رسمی وضعیت اقتصاد کشور، آن ‌هم نه در سال‌های گذشته بلکه همین سال پیش بیندازیم، به عمق حقیقت این اظهارنظر پی می‌بریم. «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به بزرگ شدن حجم دولت گفت: 90 درصد بودجه سال گذشته کشور صرف هزینه های جاری شد اما اگر همه منابع خرج امور جاری شود، فضای تنفس کافی را برای کارهای دیگر از بین می برد.
- معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی مناطق آزاد گفت: « دولت دهم بین 400 تا 800 هزار نیروی اضافی وارد سیستم اداری کشور کرد که دانشی نداشتند و سربار دولت شدند و باید با کمک مدیریت پیشرفته آن‌ها را سر و سامان دهیم.»
به گزارش ایرنا؛ «محمد معزالدین» افزود: مدیریت کشور به روز نیست، قابلیت انطباق با مدیریت‌های جهانی ندارد و نمی‌تواند بحران را حل کند اما با فناوری‌های پیشرفته مدیریتی یاد می‌گیریم که چگونه آن‌ها را ساماندهی کنیم.
وی افزود: «ساختار مدیریتی ما قدیمی و مفسده برانگیز است. مهم‌ترین اشکال این ساختار نیز به وزارت علوم برمی گردد، چرا که این وزارتخانه بر اساس تعداد صندلی‌های خالی دانشجو می‌پذیرد نه بر اساس نیاز بازار.»
این مقام مسئول در تعریف مدیریت گفت: مدیریت مجموعه‌ای از فرآیندهایی است که امروزه به صورت موفق در کشورهای پیشرفته می‌بینیم و همچنین چگونگی ارتباط و سیاست‌های بین دستگاه‌های مختلف است.اگر بتوانیم برای مدیریت کشور فکری کنیم و این کار از مناطق آزاد نیز آغاز شود تحولی اساسی در کشور به وجود می‌آید.»
وی یادآور شد: «در سال‌های اول انقلاب گروه‌های خلاق و نوآور زیادی داشتیم که یکی از مشکلات آنها، قوانین دست‌ و پاگیر بود. بهترین استادان در دانشگاه‌ها در فعالیت‌های تولیدی خلاق خود به دلیل قوانین دست‌ و پا گیر محدود شدند. البته بسیاری از این قوانین در سال‌های بعد از انقلاب تغییر کرد اما مفهوم قوانین مناطق آزاد به معنی عبور از قوانین بروکراسی در حوزه تولید کشور است.»
معزالدین مناطق آزاد را صاحب اعتبار و شناخت در دنیا دانست و گفت: مراکز مهم و بزرگ سرمایه‌ دنیا از این مناطق استقبال می‌کنند بنابراین مهم‌ترین وظیفه مناطق آزاد الگوسازی برای کشور است. با مدیریت و ساختار امروزی هیچ دولتی نمی‌تواند بحران‌هایی را که در ایران وجود دارد، چاره‌اندیشی کند.
وی با تاکید بر اینکه مناطق آزاد را باید دوباره آزاد کنیم، افزود: عبور از گمرکات کشور مانند عبور از خط آتش است. محدوده‌های مناطق آزاد ماقبل از گمرکات کشور تعریف شده‌اند، اما متاسفانه مشکلات پیچیده‌ای با آن‌ها پیدا کرده‌ایم.» بنابراین در برنامه اقتصاد مقاومتی و برنامه پنج ساله راهبردی خود، نگاه ویژه‌ای به بحث فناوری‌های نوین داریم.
وی مناطق آزاد را مانند یک برند شناخته شده در دنیا توصیف کرد و مهم‌ترین مزیت و مشخصه آن‌ها را تعاملات بین‌المللی دانست که سرمایه‌گذاران بیشتری را جذب می‌کند.
به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس ‌جمهوری می‌گوید، تمام درآمدهای مالیاتی و نفتی صرف هزینه‌های جاری دولت می‌شود و دلیل آن را، بزرگ شدن حجم دولت در طول سال‌های قبل عنوان می کند.
این سخنان کمی تکان‌دهنده است اما اگر نیم‌نگاهی به آمارها و داده‌های رسمی وضعیت اقتصاد کشور، آن ‌هم نه در سال‌های گذشته بلکه همین سال پیش بیندازیم، به عمق حقیقت این اظهارنظر پی می‌بریم. 
«علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به بزرگ شدن حجم دولت گفت: 90 درصد بودجه سال گذشته کشور صرف هزینه های جاری شد اما اگر همه منابع خرج امور جاری شود، فضای تنفس کافی را برای کارهای دیگر از بین می برد. 
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین