محمد علی کمالی سروستانی، مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی در این باره به ایسنا گفت: هم اکنون هیچ گونه کمبودی در بازار گوشت مرغ وجود ندارد و در شرایطی که ظرفیت تولید سه میلیون تنی گوشت مرغ در کشور وجود دارد سالانه حدود دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید صورت می گیرد که بیشتر از نیاز و مصرف داخلی است.
وی افزود: گرچه به دلیل گرمای تابستان تراکم جوجه ریزی در سالن های پرورش گوشت مرغ کاهش پیدا کرده است و مرغداران برای فرار از تلفات بیشتر محصول خود را سریعتر روانه بازار می کنند اما آمار تولید و بازار این محصول پر مصرف نشان می دهد که هیچ کمبودی در تولید گوشت مرغ وجود ندارد و دلالی در بازار محصول عامل گرانی آن است.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی ادامه داد: درحال حاضر مرغ زنده به صورت نقدی کیلویی ۵۰۰۰ تومان در مرغداری فروخته می شود که این مبلغ هزینه تمام شده تولید این محصول با حداقل سود ممکن است و اگر گوشت مرغ در بازار کیلویی ۸۰۰۰ تومان یا بیشتر عرضه می شود این قیمت به هیچ وجه مدنظر تولیدکنندگان و مرغداران نیست.
او با بیان اینکه عرضه گوشت مرغ منجمد دولتی تا به تعادل رسیدن بازار این محصول باید از سوی وزارت جهاد کشاورزی ادامه پیدا کند، گفت: برخی از واسطه ها از مرحله پس از تولید و کشتارگاه تا بازار مصرف و خرده فروشی با هدف سودجویی بیشتر اقدام به دلالی در بازار می کنند که همین عامل باعث گرانی گوشت مرغ شده است.