به گزارش تجارت آنلاین به نقل از ایسنا؛ افلاطون ولیپور اظهار کرد: همچنان ورود مردم عادی به این مناطق ممنوع است. استان مازندران دارای 350 کیلومتر نوار ساحلی است که 50 درصد از این نوار ساحلی به صورت عمومی قابل استفاده است.
معاون سرمایهگذاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، آزادسازی سواحل را شرط فعال شدن گردشگری ساحلی در مازندران دانست و تصریح کرد: آنچه از ساحل 350 کیلومتری برای استفاده مردم باقیمانده حدود 160 کیلومتر است که حدود 80 طرح دریا، هر کدام به طول یک کیلومتر شامل طرح دریای زنانه و مردانه و فضای عمومی بین دو طرح در آن اجرا شده است.
وی افزود: 25 منطقه نمونه گردشگری ساحلی وجود دارد که در اختیار شهرداریها قرار دارد لذا برای توسعه گردشگری ساحلی محدودیت زمین وجود دارد و نیاز است نسبت به آزادسازی و ساماندهی سواحل از سوی دستگاههای متولی از جمله آب منطقهای، بنادر و دریا نوردی و منابع طبیعی اقدامات جدی صورت گیرد.
معاون میراث فرهنگی مازندران ادامه داد: اگر ساحل بکر و بدون موانع و چالش در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی اعم از داخلی و خارجی قرار گیرد استقبال خوبی برای ایجاد انواع تاسیسات ساحلی، تفریحات دریایی و ساخت انواع واحدهای اقامتی در سواحل خواهد شد.
ولی پور درباره وضعیت سواحلی عمومی مازندران، اظهار کرد: با توجه به اینکه حدود 14 میلیارد تومان از سال 84 تاکنون توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری جهت احداث زیرساختهای گردشگری و ایجاد طرحهای دریا هزینه شده است اما متاسفانه به دلیل نگهداری نشدن و بهرهبرداری نادرست توسط شهرداریها، بهرهگیری بهینهای از این طرحها صورت نگرفته است.
وی افزود: باید شهرداریها و دستگاههای دیگری که در ساحل دارای عرصه و زمین هستند با بخش خصوصی برای بهسازی سواحل تفریحی و گردشگری دریا مشارکت جدی داشته باشند.
انتهای پیام/