اکبری، مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با سفر به استان قم، ضمن دیدار با آیت الله العظمی جعفر سبحانی از مراجع تقلید، آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و امام جمعه موقت قم، آیت الله مقتدایی دبیر شورای عالی حوزه های علمیه کشور و عضو مجلس خبرگان رهبری، آیت الله حسینی بوشهری عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری و نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) و امام جمعه قم، حجت الاسلام و المسلمین نواب رئیس دبیر خانه شورای عالی حوزه های علمیه کشور، حجت الاسلام و المسلمین حسینی نژاد جانشین تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، با آنان به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
در ابتدای این دیدارها که آقایان غفاری عضو هیات مدیره، حیدری رئیس اداره روابط عمومی و بازاریابی و سزاوار مدیر شعب استان قم حضور داشتند، اکبری مدیرعامل بانک ضمن ارائه گزارشی از تاریخچه و فلسفه شکل گیری، ساختار تشکیلاتی و نیز خطی مشی و چهارچوب فعالیت های بانک، این مجموعه را نخستین و بزرگترین بانک تخصصی کشور در حوزه قرض الحسنه عنوان نمود و با اشاره به طیف وسیع و متنوع تسهیلات ارائه شده از سوی بانک همچون ازدواج، تعمیر و ودیعه مسکن، درمان و رفع احتیاجات ضروری از اهتمام این بانک به تقویت بخش تأمین سرمایه های کوچک و اشتغالزا به عنوان یکی از راهبردهای اصلی بانک نام برد.
وی اقتصاد مقاومتی و عنایت ویژه به بانکداری اسلامی را در ارائه خدمات بهینه به مشتریان خود و احاد جامعه از اولویت های اصلی بانک برشمرد و خاطر نشان کرد بانک قرض الحسنه مهر ایران در پی آن است تا در کنار توانمندسازی در حوزه داخلی از طریق هم افزایی تمامی امکانات و نیروها و توجه ویژه به امر بازاریابی و تبلیغات جهت به فعلیت رساندن ظرفیت های بالقوه زمینه ورود به بازار های جهانی و جذب منابع مالیِ بین المللی به منظور به کار گیری در راستای رفع نیازهای داخلی را برای خود مهیا نماید.
در همين ارتباط غفاري عضو هئيت مديره نيز با إبراز خرسندي از ديدار با علما و مراجع معظم تاكيد كرد بانك قرض الحسنه مهر ايران در راستاي منويات مقام معظم رهبري و در سالي كه بنام اقتصاد مقاومتي ، اقدام و عمل نامگذاري شده پاسخگويي به نيازهاي مالي خرد آحاد مردم جامعه را در بستر قرض الحسنه با هدف توانمند سازي أفراد بي بضاعت و عنايت ويژه به حمايت از راه إندازي كسب و كإرهاي كوچك وظيفه ذاتي خويش ميداند و در راه گره گشايي از مشكلات أفراد واجد شرايط از هيچ كوششي فروگذار نخواهد كرد ، وي افزود علما و مراجع عظام و طلاب حوزه هاي علميه نقش بي بديلي در ترويج سنت قرض الحسنه داشته و ميتوانند زمينه ساز آرائه الگوي موفق از بانكداري اسلامي در كشور باشند.
حضرت آیت العظمی جعفر سبحانی نیز در این دیدار مقوله ی ربا را مورد اشاره قرار داد و با بسیار سنگین دانستن این گناه اظهار داشت بر طبق آیات قرآن، ربا جنگ با خدا معرفی شده چرا که به واقع، ربا پدیده ویرانگر و خانمان سوزی است که برکت را از جامعه اسلامی محو می کند و پروردگار متعال در قرآن بارها مؤمنین را نسبت به آن نهی نموده است. وی مجموعه بانک قرض الحسنه مهر ایران را جهت اجرای سنت نیکوی قرض الحسنه اهل معروف برشمرد و برای بانک در ادامه راه پاک و حسنه خود آرزوی توفیق نمود.
همچنین در دیدار مدیران و مسئولین بانک با آیت الله حسینی بوشهری عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری و نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، معظم له با توصیه مدیران به سرلوحه قراردادن مقوله اقتصاد مقاومتی و دوری بانک از بنگاهداری، ضرورت معرفی بیش از پیش نظام بانکداری اسلامی در مجامع و عرصه های داخلی و بین المللی را مورد تاکید قرارداد. وی بانک قرض الحسنه مهر ایران را به سبب عملکرد شایسته و اخلاق محور در جذب اعتماد عمومی و عنایت به فرهنگ سازی موفق دانسته و برای یکایک همکاران، دعای خیر و طلب اجر و توفیق نمود.
حضرت آیت الله مقتدایی نیز در دیدار با مسئولین بانک، کار قرض الحسنه را از بهترین کارها و عبادت ها دانست و اهتمام بانک را در حل مشکل درمان، ازدواج، مسکن و رفع احتیاجات ضروری مردم ستود. وی نقش بانک قرض الحسنه مهر ایران را در تجلی بانکداری اسلامی، ارزنده توصیف کرد و افزود بی تردید کارکنان این بانک باید فرصت خدمت پیش آمده، در این مجموعه را نعمت الهی دانسته و در راستای ارائه خدمات مطلوب به اقشار ضعیف و محروم جامعه گام بردارند تا خداوند نیز برکات بیشتری در فعالیت آنان قرار دهد.
حضرت آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) و امام جمعه قم، در دیدار مدیران بانک، فعالیت اقتصادی مفید در بستر قرض الحسنه، پاک و سازنده و مورد رضای خدا و اهل بیت علیه السلام عنوان نمود و با تمجید از کارنامه موفق بانک قرض الحسنه مهر ایران، عملکرد بانک را در توسعه فرهنگ قرض الحسنه تلاشی ارزشمند در راستای اهداف دین مبین اسلام دانست و تسری این آموزه حسنه، مطابق با شرع مبین اسلام را به شریان های اقتصادی و بانکی جامعه، ارزشمند بر شمرد.
آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و امام جمعه موقت قم، نقش بانک قرض الحسنه مهر ایران را در تجلی سنت ارزشمند قرض الحسنه ارزنده توصیف کرد و سطح شناخت عمومی از بانک و فعالیت های سازنده آن را در خور نام و جایگاه بانک ندانسته و خواستار ارائه راهکارهایی برای معرفی هرچه بیشتر و مطلوبتر بانک به آحاد جامعه شد. وی راهبرد اصلی نظام را در عرصه بانکها اهتمام به بانکداری قرض الحسنه و نهادینه کردن آن جهت رفع مشکلات ازدواج و اشتغال و ساماندهی احتیاجات ضروری آحاد جامعه دانست و افزود بانک قرض الحسنه مهر ایران باید به عنوان الگوی مناسبی برای سایر بانکها کشور مطرح شود. وی توصیه نمود بانک برای توسعه همه جانبه، در عرصه های اقتصادی باید از یک تبلیغات و بازاریابی مستمر بهره گرفته و نسبت به الگو سازی در حوزه بانکداری اسلامی اهتمام ورزد.
حجت الاسلام و المسلمین نواب رئیس دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه کشور، باتشکر از خدمات ارزنده و تلاش های صادقانه همکاران بانک قرض الحسنه مهر ایران، خصوصا در حمایت از طلاب و روحانیون کم بضاعت یکی از سنت های با ارزش فراموش شده را قرض الحسنه دانست. و خاطر نشان ساخت با بکارگیری ابزار های مختلف تبلیغاتی و رسانه ای، این کار دینی مقدس را که نقش موثری در تامین مالی طیف وسیعی از جامعه به عهده دارد، هر چه بیشتر در جامعه نهادینه کرده و و با فرهنگ سازی زمینه جذب منابع بیشتر بانک را فراهم گردد.
در پایان اکبری با حضور در جمع همکاران صف و ستاد مدیریت شعب استان قم، ضمن گفتگو و تبادل نظر با روسای دوایر و کارکنان ستاد، همدلی، همزبانی و تلاش مضاعف را زمینه ساز رشد و بالندگی روز افزون بانک دانست و راهبرد اصلی بانک را توجه ویژه به مسائل رفاهی همکاران و ارتقاء مستمر خدمات بانک عنوان نمود. در حاشیه این دیدار مدیرعامل بانک طی بازدید از شعبه انقلاب عملکرد، همکاران شعبه را مطلوب توصیف و با اعطای پاداش نقدی به کارکنان شعبه مذکور از تلاش ارزشمند آنان تقدیر نمود.