کد خبر: ۴۱۳۸۶
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۷
مدیرعامل بیمه رازی: رشته های بیمه شخص ثالث و درمان صنعت بیمه را با تهدید جدی مواجه کرده اند.
به گزارش روزنامه تجارت دکتر یونس مظلومی مدیر عامل بیمه رازی در حاشیه برگزاری همایش توسعه بیمه های مسئولیت در مشهد در با خبرنگار اخبار بانک بر لزوم توجه بیش از پیش به بیمه های شخص ثالث و درمان تاکید کرد.
وی تصریح کرد: رشته های بیمه شخص ثالث و درمان هم اکنون نقش بسیار زیادی در تولید حق بیمه دارند و با توجه به ضریب خسارت بسیاری بالایی که دارند این صنعت را با تهدید جدی رو برو کرده اند.
استقبال از تغییر معیار پرداخت دیه
مظلومی بیان داشت: از پیشنهاد دکتر همتی برای تغییر معیار پرداخت دیه از شتر به نقره استقبال کردیم اما به نظر نمی رسه پیشرفتی داشته باشد.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه صنعت بیمه به شخص ثالث و درمان معطوف شده متاسفانه سایر رشته های بیمه نتوانسته اند جایگاه مناسبی پیدا کنند.
سهم ۲۵ درصد بیمه درمان از کل بیمه
مظلومی افزود: سهم رشته بیمه درمان به ۲۵ درصد کل تولید حق بیمه رسیده، این در حالی است که ضریب خسارت ترکیبی نزدیک به ۱۴۰ درصد دارد و کمر شرکت های بیمه ای را خرد کرده است.
مدیرعامل بیمه رازی تصریح کرد: مسئولان امر برای حل این مشکل باید برنامه ریزی داشته باشند و این همت بیش از پیش همه شرکت ها بیمه را طلب می کند.
پیشنهاد برای کاهش زیان بیمه درمان
مظلومی ادامه داد: پیشنهادی درباره کاهش زیان شرکت های بیمه ای در مورد رشته درمان داده ایم، مبنی بر اینکه شرکت های بیمه ای ملزم به ارائه صورت های سود و زیان دوره ای برای رشته های بیمه ای شوند.
وی بیان داشت: اگر شرکت های بیمه ای در دوره های سه ماهه صورت های سود و زیانی خود از رشته های بیمه ای را بصورت مجزا ارائه دهند، همه مشاهده خواهند کرد که در رشته بیمه ای خاص مثلا درمان یا شخص ثالث این شرکت چه میزان تولید حق بیمه داشته، هزینه های عملیاتی، غیر عملیاتی، کارمزد ها و خسارت های پرداختی نیز مشخص خواهد شد و در نهایت سود و زیان رشته روشن خواهد شد.
مدیر عامل بیمه رازی افزود: با ارائه این گزارش و زیان موجود برای رشته درمان نهاد نظارتی می تواند وارد عمل شود و جلوی این زیان ها را بگیرد.
وی با اشاره به برگزاری همایش تخصصی بیمه مسئولیت در مشهد تصریح کرد: برگزاری همایش های تخصصی در رشته های بیمه ایده بسیار خوب و جالبی است و این همایش ها می تواند نقاط ضعف و قوت یک رشته بیمه ای را مشخص کند.
مظلومی بیان داشت: بیمه مسئولیت در کشور های توسعه یافته جایگاه بالایی دارد و در کشور انگلستان دو سال قبل از اینکه بیمه شخص ثالث در ایران اجباری شود بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارگر اجباری شده بود و این نشان از اهمیت جایگاه بیمه مسئولیت دارد.
ضرورت اجباری شدن بیمه مسئولیت در کشور
مدیرعامل بیمه رازی به ضرورت اجباری شدن بیمه های مسئولیت در کشور اشاره و ادامه داد: اگر بیمه مسئولیت در کشورمان اجباری شود می تواند به اندازه تمام رشته های بیمه ای که حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان در سال است تولید حق بیمه داشته باشد.
دتر مظلومی ادامه داد: هم اکنون سهم تولید بیمه مسئولیت در کشور ماه حدود ۵ درصد است که باید با برنامه ریزی صحیح بتوانیم به ۱۰ تا ۱۲ درصد برسانیم.
وی به جایگاه بیمه مسئولیت در این شرکت بیمه اشاره و افزود: خوشبختانه تولید حق بیمه مسئولیت در بیمه رازی بالاتر از میانگین کشوری است و  به حدود ۱۰ درصد رسیده است و این دو برابر میانگین کشوری است.

نام:
ایمیل:
* نظر: