کد خبر: ۴۲۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲
بانک حکمت ایرانیان برای اولین بار با حضور در ششمین دورۀ جایزۀ جهانی ارزیابی سازمان دانشی برتر (MAKE)، موفق شد ، پس از کسب امتیازت لازم، از سوی نمایندۀ بنیاد جهانی MAKE در ایران، در گروه سازمان هایی که واجد شرایط لازم جهت بازدید حضوری داوران هستند تشخیص داده شود.
بانک حکمت ایرانیان برای اولین بار با حضور در ششمین دورۀ جایزۀ جهانی ارزیابی سازمان دانشی برتر ( Most Admired Knowledge Enterprise-Make)، موفق شد ، پس از کسب امتیازت لازم، از سوی نمایندۀ بنیاد جهانی MAKE در ایران، در گروه سازمان هایی که واجد شرایط لازم جهت بازدید حضوری داوران هستند تشخیص داده شود که دکتر ماریو ماسارو استاد دانشگاه ایتالیا ، دکتر محمدرضا خاجی دبیر جایزه جهانی میک ، مهندس زهرا قربان اوغلی سرپرست تحقیق و توسعه دفتر ارزیابی و هدایت سازمان های دانشی کشور و مهندس سمانه مولوی مسئول هماهنگی های ارزیابی این جایزه ، با حضور در ساختمان ستاد و شعب مدرن بانک حکمت ایرانیان برنامه ها و محصولات دانش بنیان این بانک را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند .
 به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی بانک حکمت ایرانیان ، مدیران ارشد و اعضای شورای عالی داوری جایزه جهانی میک با حضور در مجتمع تجاری حکمت ایرانیان از نزدیک از شعبه مدرن بانک حکمت ایرانیان و فناوریهای نوین بکار گرفته شده در آن در راستای حذف پول فیزیکی و خدمات بانکداری الکترونیکی بازدید بعمل آوردند . در ادامه این بازدید استراتژی و  رویکرد دانش بنیان بانک بر اساس هشت محور مطرح شده از سوی جایزه جهانی میک شامل رهبری ، فرهنگ سازمانی ، تعاملات سازمانی ، نوآوری ، سرمایه فکری ، یادگیری سازمانی ، مشتریان سازمانی و ارزش سازمانی ، برای داوران تشریح شد .
در ادامه این بازدید ، داوران جایزه جهانی میک با معاونت های فناوری اطلاعات ، امور بانکی و اداره آموزش دیدار و در خصوص نحوه برنامه ریزی و مدیریت مجموعه متبوعه خود و استراتژی های کلان خود در سال آینده به بحث و گفتگو نشستند .
بر اساس این گزارش ، پایان بخش بازدید یکروزه داوران و مدیران ارشد  جایزه جهانی میک از بانک حکمت ایرانیان دیدار با مدیرعامل ، معاونان و مدیران و کارشناسان بانک بود که هریک از معاونان و مدیران در حوزه های تخصصی خود به بیان اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود پرداختند و داوران نیز بر اساس محورهای هشت گانه میک و تحلیل بازدید خود از بخش های مختلف بانک به طرح پرسش های خود پرداختند که پاسخ های لازم نیز ارائه شد .
دکتر عسکرزاده مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان نیز ضمن تشکر از داوران این جایزه جهانی اظهار امیدواری کرد تا بانک حکمت ایرانیان بتواند بر اساس شاخصه های مهمی که این بنیاد در توجه به نوآوری سازمانی و خلق ارزش از سرمایه های دانشی مطرح کرده است ،  عملکرد مناسبی را ارائه نماید .

نام:
ایمیل:
* نظر: