به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛محمدرضا مظلومي اظهار داشت: رسالت شرکت ملی پخش تامین، ذخیرهسازی و حمل وتوزیع فرآورده نفتی است در این چرخه جدا از بحث توزیع و فروش نفت و تامین کالا و اقلام مورد نیاز را نیز این شرکت برعهده دارد.
وی تصریح کرد: در همین راستا طبق رسالتی که این شرکت بر دوش دارد سیاست گذاری توزیع و فروش را تعیین می کند بطوریکه سوخت را به دو روش تحویل جامعه می دهد.
مظلومي با اشاره به اینکه این شرکت 17 هزار و 650 خدمت در نقطه عرضی سطح کشور انجام داه است افزود: از این تعداد 3هزار و 250 جایگاه سوخت مایع، 6 جایگاه LPG، 2هزار و 200 جایگاه CNG تک و دو منظوره، مابقی فروشنده شهری و روستایی با اتاقک و تعاونی روستایی است.
مدير بازرگاني شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران تاکید کرد: یکی از سیاست های این شرکت سیاست گذاری در ارتباط با مجاری عرضه و بهینهسازی است تا اینکه خدمات بیشتری را به مردم ارائه دهد.
*بازسازی و نوسازی جایگاه فعال در دستور کار قرار گرفت همچنین یکی از سیاست ها بازسازی و نوسازی جایگاههای فعال قبلی است در این زمینه مکانیزمی را تعریف کردیم تا جایگاهها وضیعت خودشان را سروسامان دهند. همچنین یکی از ابزارهای در اختیار ما در حال حاضر ابزار کارمزد و سیاست تشویقی با استفاده از طرح درجه بندی است.
*احداث جایگاه با ابعاد کوچک وی تصریح کرد: در سالهای گذشته توانستیم با افزایش کارمزد تقریبا برای جایگاه ممتاز بالغ بر 35 درصد افزایش دهیم. همچنین جایگاه با ابعاد کوچک را در دستور کار داریم با الگوی تشویقی تلاش ما براین است انتظار نداشته باشیم نفراتی که متقاضی احداث جایگاه هستند بالای 2هزار و 500 متر باشند اگر کسی 100 متر زمین داشته باشد از معابر شهری ورود و خروج به جایگاه مشکلی نداشته باشد مجوز صادر کنیم.
برای این منظور کمکردن فرایند صدور مجوز در اولویت این شرکت است به طوری اگر متقاضی استعلام مورد نیاز خود را از سازمان های مربوطه به این شرکت ارائه دهد ظرف یک هفته مجوز احداث جایگاه صادر می شود.
مظلومی خاطرنشان کرد: برای توسعه جایگاه با ابعاد کوچک و جایگاههایی که مشکل ترافیک عملیاتی دارند جلساتی را با شهرداری برگزار کردیم تا به نوعی مسایل حقوقی و شهرداری اینها برطرف شود و در همین زمینه قول دادند که زمین هایی را برای احداث جایگاه معرفی کنند. همچنین برنامههایی را در شهرک فعلی در داخل تهران داریم و در این زمینه مذاکراتی را انجام داده ایم.
*احداث 485باب جایگاه دو منظوره در کشور وی تصریح کرد: درحال حاضر 485 باب جایگاه سوخت دو منظوره در دست اقدام داریم در سال گذشته 170 باب جایگاه را راه اندازی کردیم.
مظلومی در رابطه با شبکه قاچاق سوخت گفت: نرخی که برای فرآورده های نفتی داریم نرخ یارانهای است برای مقابله با شبکه قاچاق طرحی که تعقیب می شود توسعه فروش مرزی است. ما بیش از 30 جایگاه مرزی داریم که 17 تا فعال 14 تا ساحلی می باشد و تلاش ما براین است که با فروش مرزی را با حداقل قیمت فوب خلیج فارس توسعه دهیم. در یکی دو ماه اخیر شیوههای قیمت گذاری را تغییر دادیم تا با کاهش قیمت زیر فوب خلیج فارس فروش مرزی توسعه یابد.
*فروش 2.5 میلیون لیتر بنزین در مرزها مظلومی با اشاره به اینکه در سال گذشته 2.5 میلیون لیتر بنزین و 135 میلیون لیتر نفتگاز از طریق فروش مرزی بوده است اظهار داشت: در 4 ماهه سالجاری 1.3 میلیون لیتر بنزین و 46 میلیون لیتر نفتگاز به فروش رسیده است. همچنین در حوزه فروش سوخت دریایی یا ساحلی در 5 ماهه سالجاری 43 میلیون لیتر بنزین، 304 میلون لیتر نفتگاز یارانه ای، 2.7 میلیارد لیتر نفت و کوره بوده است.
*مجموع ارزش فروش مرزی بنزین در سال گذشته به 113 میلیارد ریال رسید وی خاطرنشان کرد: ارزش فروش مرزی نفتگاز در سال گذشته هزار و 295 میلیارد ریال و بنزین 46 میلیارد ریال بوده است. همچنین کل سال 92 ارزش فروش مرزی نفتگاز 4 هزار و 47 میلیارد ریال و بنزین 113 میلیارد ریال بوده و در 5 ماهه امسال نیز نفتگاز هزار و 293 میلیارد ریال و بنزین 45 میلیارد ریال بوده است.
*توزیع بیش از یک میلیارد لیتر سوخت هوایی به شرکتهای داخلی مدير بازرگاني شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران تاکید کرد: یکی از وظایف این شرکت تامین سوخت هوایی است که در سال گذشته یک میلیارد و 400 میلیون لیتر سوخت به شرکتهای داخلی و 116 میلیون لیتر به شرکت های خارجی تحویل داده شده همچنین در 5 ماهه امسال 527 میلیون لیتر به شرکتهای داخلی و 50 میلیون لیتر به شرکت های خارجی سوخت تحویل داده شده است.
*فعالیت بیش از 6هزار سکوی عرضه بنزین وی در رابطه با توسعه مجاری عرضه سوخت گفت: در مجموع هم اکنون 6هزار و 800 سکوی عرضه بنزین با استقرار 14 هزار و 175 تلمبه و 27 هزار نازل ، همچنین 2هزار و 970 سکوی نفتگاز با 6هزارو 167 تلمبه و 9هزارو 70 نازل در جایگاههای ارائه خدمات می دهد.
مظلومی افزود: 761 جایگاه ممتاز در کشور داریم که تقریبا 30درصد ممتاز هستند و 670 جایگاه درجه یک با 24درصد ممتاز، 460 جایگاه درجه دو که 17درصد ممتاز، 326 جایگاه درجه سوم با 11درصد ممتاز و 523 جایگاه با درجه چهار 19 درصد ممتاز در کشور وجود دارد.
*خرید داخلی کالا و تجهیزات در سال گذشته به میزان 252 میلیارد ریال معادل 4.3میلیون یورو مدير بازرگاني شركت ملي پخش فرآورده هاي نفتي ايران تاکید کرد: در بخش دیگر رسالت تامین کالا و اقلام مورد نیاز شرکت است در این بخش ما در سال گذشته 252 میلیارد ریال خرید داخلی به ارزش 4.3 میلیون یوروداشتیم. همچنین در 4ماهه سال جاری 106 میلیارد ریال خرید داخلی به اضافه52 هزار یورو خرید خارجی در دست اقدام است. در بخش خریدها و امور کالا تعیین تکلیف مازاد و قدمت دار است و اقالمی که مصرف نشده تعیین تکلیف می شوند. همچنین یکی از سیاست های ما در بخش کالا تکیه برتوان داخلی است در حال حاضر اکثریت قریب به اتفاق از داخل تامین می شود. بنابراین با تعاملی فی مابین در تلاش هستیم خرید خارجی را به حداقل برسانیم.
انتهای پیام/