به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از مهر؛حمید چیت چیان در تشریح برنامه جدید افزایش ظرفیت تولید برق ایران، گفت: در شرایط فعلی ظرفیت نصب شده نیروگاهی تولید برق کشور به بیش از 72 هزار مگاوات رسیده است.
وزیر نیرو با اعلام اینکه همزمان با آغاز به کار دولت تدبیر و امید تنها سه هزار و 500 مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی در دست ساخت بود، تصریح کرد: در طول بیش از یکسال گذشته تاکنون نزدیک به 10 هزار مگاوات قرارداد و تفاهم نامه با سرمایه گذاران، پیمانکاران و سازندگان داخلی به منظور ساخت و راه اندازی طرحهای جدید نیروگاهی امضا شده است.
این عضو کابینه دولت یازدهم با بیان اینکه تا پنج سال آینده باید 33 هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در کشور طراحیف ساخت، نصب و راه اندازی شود، اظهار داشت: از این رو قطعا ظرفیت تولید برق ایران از مرز یکصد هزار مگاوات عبور می کند.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه همزمان با افزایش ظرفیت تولید برق و بهره برداری از نیروگاههای جدید، برخی از نیروگاههای فرسوده و قدیمی کشور از رده خارج می شوند، تبیین کرد: علاوه بر این افزایش راندمان و بهره وری نیروگاه ها هم به عنوان یک برنامه اولویت دار در دستور کار قرار گرفته است.
چیت چیان با یادآوری اینکه هم اکنون راندمان مجموعه نیروگاههای برق کشور حدود 37 درصد است، تاکید کرد: قصد داریم با استفاده از توان و ظرفیت بخش خصوی و اجرای پروژههای جدید راندمان نیروگاههای فعلی را افزایش دهیم.
وزیر نیرو از تبدیل نیروگاههای گازی به نیروگاه های سیکل ترکیبی به عنوان یکی از این سنارویها یاد کرد و افزود: بر این اساس هم اکنون تبدیل 3700 مگاوات ظرفیت نیروگاهی به سیکل ترکیبی در حال انجام است.
این عضو کابینه دولت تدبیر و امید در پایان خاطرنشان کرد: در قالب یک برنامه پنج ساله کل نیروگاههای حرارتی به نیروگاه سیکل ترکیبی تبدیل خواهند شد که اجرای این طرح علاوه بر افزایش راندمان کاهش شدید مصرف سوخت مایع و گاز طبیعی در نیروگاههای کشور را به همراه دارد.
انتهای پیام/