کد خبر: ۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۴
وزیر اقتصاد:
وزیر اقتصاد گفت: ما نه تنها در جذب سرمایه‌گذار خارجی توانمند نبودیم، بلکه از نظر جذب سرمایه‌گذار داخلی نیز موفقیت آنچنانی نیز کسب نکردیم.
به گزارش تجارت آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛طیب‌نیا امروز در مراسم افتتاح مرکز جذب و خدمات سرمایه‌گذاری استان تهران افزود: رشد اقتصاد باید درون‌زا باشد تا کمترین میزان وابستگی و فشارها و تکانه‌های خارجی را داشته باشیم و در عین حال باید برون‌گرا باشد تا از مزیت‌های اقتصادی جهان استفاده کنیم.
 
وزیر اقتصاد گفت: ما نه تنها در جذب سرمایه‌گذار خارجی توانمند نبودیم، بلکه از نظر جذب سرمایه‌گذار داخلی نیز موفقیت آنچنانی نیز کسب نکردیم.
 
طیب نیا تصریح کرد: باید تعامل مثبت با اقتصاد جهان را در راستای تقویت توان تولید و دستیابی به نرخ رشد اقتصادی بالا داشته باشیم.
 
وی با بیان اینکه رشد اقتصاد از دو طریق میسر می‌شود، گفت: افزایش نرخ نهاده‌ها و ارتقای بهره‌وری مواردی هستند که لازم است برای رسیدن به رشد اقتصادی در دستور کار قرار گیرند.
 
طیب‌نیا با تاکید بر اینکه رشد ما در گذشته منبع محور بوده و ارتقای بهره‌وری را در دستور نداشته است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی جایگاه خاصی دارد که دانش و فن‌آوری جدید را با خود وارد و دسترسی به بازار های خارجی را فراهم می کند.
 
وی در خصوص شاخص‌های جذب سرمایه گذاری های خارجی تصریح کرد: ثبات در عرصه اقتصاد کلان، برقراری امنیت و ایجاد محیط کسب و کار سالم و روان که کمترین هزینه را بابت هزینه های مبادلاتی به سرمایه‌گذاران خارجی تحمیل می‌کند، مواردی است که باید در نظر گرفته شود.
 
* اصلاح محیط کسب و کار الویت راهبردی دولت
 

طیب‌نیا با تاکید بر اینکه در صدر الویت راهبردی دولت اصلاح محیط کسب و کار قرار دارد، گفت: در این خصوص برای اولین بار دفتری در وزرات اقتصاد و امور دارایی ایجاد شود که اقدام به پایش فضای کسب و کار می کند.
 
وزیر امور اقتصاد و دارایی اضافه کرد: یکی از پارامترهایی که در شاخص‌های کسب و کار ایران وضعیت را نامناسب می‌کند اخذ و صدور مجوزهاست.
 
وی ادامه داد: در این راستا بحث "پنجره واحد سرمایه گذاری" در نظر گرفته شده است که البته این موضوع جزء اولین قانون‌های ایران بود اما متاسفانه گامی در این راستا برداشته نشده بود.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: سرمایه ، اقتصاد ، درونزا
نام:
ایمیل:
* نظر: