به گزارش
تجارت آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، استان سیستان و بلوچستان از ابتدای مهرماه سال جاری تا پایان هفته گذشته، با 92 درصد کاهش بارندگی درمقایسه با مدت مشابه سال گذشته و 60 درصد کاهش بارش در قیاس با درازمدت، کم بارش ترین استان کشور بوده است.
پس از سیستان و بلوچستان، استان های هرمزگان و کرمان دیگر استان های کم بارش کشور در سال آبی جاری گزارش شده اند.
از ابتدای سال آبی جاری تا پایان هفته گذشته در استان هرمزگان هفت میلی متر بارندگی صورت گرفته که این میزان بارش در مقایسه با سال آبی گذشته 79 درصد و در قیاس با دوره درازمدت 36 درصد کاهش نشان می دهد.
گزارش بارش های کشور نشان می دهد که از ابتدای سال آبی جاری تا پایان هفته گذشته، استان کرمان با 14 میلی متر بارندگی، در رتبه بعدی استان های کم بارش کشور قرار گرفته است.
براساس این گزارش، بارش 14 میلی متری کرمان در قیاس با سال آبی گذشته و دوره درازمدت به ترتیب 22 و 27 درصد کاهش نشان می دهد.
همچنین استان گیلان به عنوان پربارش ترین استان کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون گزارش شده است.
میزان بارش استان گیلان درمقایسه با دوره زمانی مشابه سال آبی گذشته 40 درصد افزایش و در قیاس با دوره درازمدت 42ساله 75 درصد افزایش نشان می دهد.
پس از این استان، مازندران با 293 میلی متر و چهارمحال و بختیاری با 208 میلی متر بارندگی از ابتدای مهرماه تا پایان هفته گذشته، دیگر استان های پربارش کشور گزارش شده اند.
براساس این گزارش، میزان بارش استان مازندران درمقایسه با دوره زمانی مشابه سال آبی گذشته 36 درصد و در قیاس با دوره درازمدت 42 ساله 58 درصد افزایش نشان می دهد.
میزان بارش استان چهارمحال و بختیاری درمقایسه با دوره زمانی مشابه سال آبی گذشته 129 درصد و در قیاس با دوره درازمدت 42 ساله 81 درصد افزایش نشان می دهد.
حجم بارش های استان تهران نیز در دوره مورد بررسی 45 میلی متر گزارش شده که در مقایسه با زمان مشابه سال آبی گذشته و متوسط دوره درازمدت به ترتیب 10 و 20 درصد کاهش یافته است.
انتهای پیام/